معرفی و دانلود کتاب برق صنعتی به زبان ساده | کریس کیچر | انتشارات نبض دانش
انتشار: آذر 19، 1403
بروزرسانی: 26 خرداد 1404

معرفی و دانلود کتاب برق صنعتی به زبان ساده | کریس کیچر | انتشارات نبض دانش


معرفی کتاب برق صنعتی به زبان ساده

کتاب برق صنعتی به زبان ساده، نوشته ی کریس کیچر با بیانی شیوا و قابل فهم به موشکافی، بررسی و آموزش مباحث پایه تا پیچیده در زمینه ی برق صنعتی پرداخته است. نویسنده به شکلی منسجم و حساب شده به توضیح گام به گام دروس مختلف پرداخته و سعی دارد در انتهای کار، دیدی جامع و تسلطی نسبی برای مخاطب به ارمغان آورد.

درباره ی کتاب برق صنعتی به زبان ساده

برق صنعتی یکی از ارکان های اساسی صنعت و فناوری است که در بسیاری از مشاغل و صنایع کاربرد دارد. درک اصول و مفاهیم این حوزه برای افراد علاقه مند به مهندسی برق، تکنسین ها و حتی کارآموزان ضروری است. کریستوفر کیچر (Christopher Kitcher) نویسنده ی کتاب برق صنعتی به زبان ساده، یک منبع ارزشمند و کاربردی برای مخاطبان این شاخه ی مهندسی طراحی کرده است. این کتاب با ساختاری منظم و طراحی شده، به موضوعاتی مرتبط با این زمینه و عیب یابی و تعمیرات آن پرداخته و مطالب را با تصاویر و مثال های عملی ارائه شده، قابل درک کرده است.

کتاب برق صنعتی به زبان ساده در دو بخش به مباحث کاربردی و تست استانداردهای برق صنعتی می پردازد. در بخش اول، اصول پایه ای برق صنعتی مانند موتورهای الکتریکی، کابل ها، و روش های مختلف راه اندازی موتورهای سه فاز با کلیدهای دستی، کنتاکتور و تجهیزات حفاظتی مانند رله حرارتی، فیوز و کلید محافظ موتور بررسی می شود و در بخش دوم، مطابق استاندارد IEC، روش های تست تأسیسات برقی شامل تأسیسات خانگی، مدارهای سه فاز، پولاریتی و سیستم های حفاظتی به تفصیل شرح داده می شود.

کتاب برق صنعتی به زبان ساده نوشته ی کریس کیچر تاکنون موردتوجه متخصصان و کارآموزان بسیاری بوده و با ترجمه ی ارجاسب محمدی به زبان فارسی توسط انتشارات نبض دانش در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

کتاب برق صنعتی به زبان ساده برای چه کسانی مناسب است؟

دانشجویان رشته مهندسی برق و دیگر رشته های مرتبط به این شاخه، متخصصانی که نیاز به مروری بر اصول پایه و مهم در زمینه ی برق صنعتی دارند و علاقه مندان به یادگیری عملی و ساده ی مباحث برق صنعتی می توانند از این کتاب بهره ببرند.

در بخشی از کتاب برق صنعتی به زبان ساده می خوانیم

در اغلب کارخانجات سازنده الکتروموتور به جای ساختن موتورهای تک فاز با سیم بندی خاص خود معمولاً همان موتورهای سه فاز را با استفاده از یک یا دو خازن به عنوان موتورهای تک فاز به بازار عرضه می کنند. هزینه کمتر به خاطر نداشتن کلید گریز از مرکز و نیز ساده بودن سیم بندی پس استاتور موتورهای تک فاز خازنی در حقیقت سه فازه بوده، سیم بندی سه فاز و حتی ترمینال ها محل اتصال نیز به صورت اتصال ستاره یا مثلث بسته شده اند.

فهرست مطالب کتاب

بخش اول: مباحث پایه ای در برق صنعتی
موتورهای الکتریکی
کابل
راه اندازی موتورهای الکتریکی سه فاز با کلیدهای دستی
راه اندازی موتورهای الکتریکی سه فاز با کنتاکتور
شستی استارت و استپ و سلکتور سوییچ های فرمان
رله حرارتی یا بی متال (Thermal Relay)
کلید محافظ موتور (Motor Protection Switch)
لامپ سیگنال (Signal Lamp)
فیوز (Fuse)
لیمیت سوییچ (Limit Switch)
سنسورهای صنعتی
رله زمانی (تایمر) در برق صنعتی
کلید تابع حرارت (ترموستات)
کلیدهای تابع دور یا کلید گریز از مرکز
راه اندازی موتور سه فاز با برق تک فاز
معرفی انواع تابلوبرق صنعتی
نقشه کشی و نقشه خوانی برق صنعتی
معرفی دستگاه اندازه گیری برق
بخش دوم: تست تأسیسات برقی طبق استاندارد IEC
تأسیسات خانگی
تست مدارهای مجزا
تست تأسیسات سه فاز
تست پولاریتی
تست پولاریتی روی مدار روشنایی
مسیر خطای زمین برای سیستم TNS
تست جریان خطای پروسپکتیو
RCDها و سیستم های تغذیه

مشخصات کتاب الکترونیک

قیمت نسخه الکترونیک



منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87/book/90518