
بروزرسانی: 26 خرداد 1404
معرفی و دانلود کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز | پیتر هالینز | انتشارات کتابسرای نیک
معرفی کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز
ما هم می توانیم عزمی به راسخی فرهاد کوه کن داشته باشیم، تنها اگر یک ابزار تیشه بری درست وحسابی در دست داشته باشیم و آن ابزار در دنیای مدرن چیزی نیست مگر ذهنی منضبط و هدفمند. کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز نوشته ی پیتر هالینز، دربردارنده ی تکنیک هایی کاربردی است که به ما می آموزد چه طور ذهنی منضبط داشته باشیم و به رغم تمام حواس پرتی های زیستن در دنیایی شلوغ و درهم ریخته به تمامی اهداف و آرزوهای دور و درازمان دست پیدا کنیم.
درباره ی کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز
شناخت پیدا کردن نسبت به موضوعات گسترده ای همچون نحوه ی عملکرد مغز هیچ گاه برای بشر آسوده و در دسترس نبوده است، بااین حال با پیشرفت حاصل در علم عصب شناسی، دانشمندان بسیاری توانسته اند به برخی از مهم ترین جنبه های تأثیر مغز بر روی رفتار انسان ها پی ببرند. کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز (Neuro-Discipline: Everyday Neuroscience for Self-Discipline) دربردارنده ی یکی از همین نتایج تحقیقات مهم علمی است. پیتر هالینز (Peter Hollins) قرار است با ارائه دادن راهکارهایی علمی به ما کمک کند تا با بهره گیری از کنترل مغزی بالاتر، به اهداف و خواسته های خود دست پیدا کنیم.
پیتر هالینز در کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز، به واکاوی این مسئله ی مهم می پردازد که ذهن ما چه طور می تواند تمرکز کند، در مورد مسائل مختلف از خود انعطاف پذیری نشان دهد و به مدیریت استرس و تحمل درگیری ها و اندیشه های ذهنی مختلف بپردازد. نویسنده در این کتاب صوتی بر این باور است که افزایش خودآگاهی ما نسبت به نحوه ی عملکرد ذهنی مان، کمک بسیاری خواهد کرد تا رفتارها و اعمال خود را بهتر و دقیق تر شناسایی کنیم و سپس با بهره گرفتن از تکنیک های ذهن آگاهی، به تغییر الگوی رفتارهای مخربمان بپردازیم.
از نظر پیتر هالینز، خودانضباطی به این معناست که ما پس از آن که روش های مختلفی را برای افزایش خودآگاهی مان به کار گرفتیم، انگیزه و انرژی خود را در مسیر دست یابی به اهدافمان حفظ کنیم و سپس با جلوگیری کردن از این که در معرض حواس پرتی های زندگی روزمره قرار بگیریم، به راحتی به اهداف شخصی و شغلی مان دست پیدا کنیم. او در کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز، به روش های علمی و تمرینی بسیار مهمی اشاره می کند تا ما بتوانیم با عمل کردن به آنان به تقویت نیروی خودانضباطی درونی مان دست پیدا کنیم. از جمله این روش ها، مدیریت زمان، داشتن اهداف دقیق و مشخص، ایجاد عادت های مثبت، چشم دوختن و توجه به تغییرات کوچک مثبت و پیروی کردن از برنامه ریزی روزانه است.
کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز: خودانضباطی، تمرکز و مقابله با طبیعت پریشان مغز در زندگی روزمره، نوشته ی پیتر هالینز است. وظیفه ی انتشار نسخه ی چاپی این کتاب برعهده ی انتشارات کتابسرای همراز بوده است. نسخه ی صوتی این کتاب با ترجمه ی میترا هراتیان و با صدای دلنشین هوتن شاطری پور و با همت نشر صوتی کتابسرای نیک منتشر شده است.
کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز برای چه کسانی مناسب است؟
اگر قصد دارید تا توانایی های مغزی خود را به حداکثر برسانید، شنیدن کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز راهکارهای عملی بسیاری را مقابل شما قرار می دهد تا با بهره گرفتن از آن ها بتوانید به خودانضباطی دست پیدا کنید و از آن طریق، مسیر سخت و دشوار رسیدن به آرزوهایتان را به مسیری هموار تبدیل کنید.
در بخشی از کتاب صوتی خودانضباطی با شناخت کارکرد مغز می شنویم
حالا از خودتان بپرسید بهانه به چه شکلی می تواند خود را نشان دهد؟ این می تواند اولین قدم شما باشد (یا بهانه ای برای شروع نکردن بیاورید): «می تونم همین حالا شروع کنم ولی بعد از کمی خواب بهتر هم می تونم شروع کنم». این انتخاب همان عملِ بدون انضباط است که به شما اجازه می دهد کاری را به تعویق بیاندازید. ممکن است در این بهانه نکتۀ درستی وجود داشته باشد امّا هدفش این است که شما راه آسان را انتخاب کنید. بدون شک بهانه مسیری با کمترین میزان مقاومت را می سازد. کوچک و بی ضرر به نظر می رسد امّا در حقیقت تلاش می کند بی مسئولیت باشید.
حالا از خودتان بپرسید بهترین رویکرد برای این حقیقت چیست؟ در سوی دیگر می توانید بگویید: «درسته که خسته ام امّا اگه کار دیگه ای به جز مقاله نباشه می تونم قسمت های کوچکی از اون رو انجام بدم؛ می تونم الان یه طرح کلی ازش تهیه کنم و بعداً که سرحال تر شدم اون رو مرور می کنم.» این عملِ با انضباط است؛ تشخیصِ انتخاب درست و مؤثر به جای انتخاب آسان. نیازی نیست خودتان را خسته کنید امّا آمادگی برای موفقیتتان را تضمین می کنید.
اغلب تنها زمانی که در این نوع سناریوها نقش بازی می کنیم می توانیم متوجه شویم که داریم بهانه تراشی می کنیم. نیازی نیست شرایطی که باعث ایجاد نتیجه های ضعیف ذهنی در شما می شود را رد کنید، نه؛ قرار نیست در برابر همۀ ناملایمات تبدیل به ماشین بی امان شوید.
فقط می خواهیم بدانید انتخاب های زیادی دارید و آن هایی که منجر به نظم و انضباط شخصی می شوند فقط کمی دورترند. در واقع آن چه برایش بهانه می آورید همان کاری است که در لیست وظایفتان نوشته اید.
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B6%D8%A8%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%BA%D8%B2/book/90662