معرفی و دانلود کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن: 23 تکنیک برای آنکه در آشفتگی های ذهنی غرق نشویم | نیک ترنتون | انتشارات شمعدونی
انتشار: آذر 22، 1403
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

معرفی و دانلود کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن: 23 تکنیک برای آنکه در آشفتگی های ذهنی غرق نشویم | نیک ترنتون | انتشارات شمعدونی


معرفی کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن: 23 تکنیک برای آنکه در آشفتگی های ذهنی غرق نشویم

بگذارید با یک مثال ساده توضیح بدهیم که کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن، پرفروش ترین کتاب وب سایت آمازون، درمورد چیست. تابه حال دچار نشخوار فکری شده اید؟ درگیر نشخوار فکری بودن مثل این است که صاحب یک آشپزخانه باشیم و یک موش کوچک در آشپزخانه ی ما از این سو به آن سو برود و کنترل اوضاع را در دست بگیرد؛ اما ما به هیچ وجه نتوانیم او را متوقف کنیم یا از آشپزخانه مان بیرونش کنیم. اما نگران نباشید، درنهایت نیک ترنتون قرار است در این کتاب روش بیرون انداختن این موش شرور و رهایی از نشخوار فکری و اضطراب ناشی از آن را به ما بیاموزد. این کتاب صوتی را می توانید با صدای دلنشین حمید محمدی بشنوید.

درباره ی کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن

حیوانات معمولاً غذای خود را چندین و چند بار می جوند تا بهتر هضم شود، این همان کاری است که ما انسان ها با افکار خود انجام می دهیم. ما بارهاوبارها به یک مسئله می اندیشیم؛ اما این نشخوار فکری در نهایت غذایی سمی را وارد جسم و ذهن ما می کند. کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن (Stop Overthinking: 23 Techniques to Relieve Stress) نوشته ی نیک ترنتون (Nick Trenton)، دربردارنده ی توصیه هایی مفید برای کنار گذاشتن افکار مداوم منفی و رهایی از اضطراب و استرس ناشی از نشخوارهای ذهنی این چنینی است.

معرفی و دانلود کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن

اولین پیشنهادی که نیک ترنتون برای مبارزه با نشخوار فکری ارائه می دهد، شناخت الگوهای فکری منفی است. او در کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن بر این باور خود پافشاری می کند که شناختن چگونگی شکل گیری این الگوهای ذهنی، می تواند به ما کمک کند تا درک بهتری از منابع استرس اضطراب ذهنی خود پیدا کنیم. در مرحله ی بعدی، او تلاش می کند تا خوانندگان را با تکنیک هایی آشنا سازد که عمل کردن به آنان سبب آرام سازی ذهن خواهند شد. تنفس عمیق و مدیتیشن از جمله مهم ترین راه حل های او در جهت آرام سازی ذهن هستند. نیک ترنتون به طورکلی بر این باور است که انجام فعالیت های فیزیکی هم چون ورزش های بدنی و شرکت کردن در جلسات تمرینی یوگا می تواند نقش مهمی در افزایش آرامش ذهنی داشته باشد. او به استفاده از موسیقی آرامش بخش و تجسم محیط های موردعلاقه ی ما تأکید دارد که در نهایت منجر به ایجاد و تقویت ذهنیت رهاسازی و پذیرش عوامل اضطراب زای زندگی می شود.

در نهایت، نیک ترنتون در تلاش است تا به ما بیاموزد که ما نمی توانیم همه چیز را تحت کنترل خود بگیریم. مثالی که در مورد صاحب رستوران بیان کردیم را به یاد دارید؟ بالاخره اگر صاحب رستوران بعد از این که تلاش خود را در جهت برطرف کردن مشکلات خود به انجام رسانده بود، سعی می کرد تا به خود یادآوری کند که او قادر نیست تا اوضاع را به طور کامل تحت کنترل خود بگیرد، این قدر عصبی، مضطرب و کلافه نمی بود.

یکی از عمده دلایل دیگری که نیک ترنتون در کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن قصد دارد تا توجه ما را به آن جلب کند، اهمیت زیستن در زمان حال، افسوس نخوردن برای اتفاقات گذشته و درعین حال پیش بینی نکردن حوادث آینده است. نوشتن افکارمان بر روی کاغذ و تعیین زمانی در روز برای نگران بودن، از جمله بیست و سه راهکار او در جهت مبارزه با هجوم افکار منفی است.

کتاب شنیدنی زیاد بهش فکر نکن: 23 تکنیک برای آنکه در آشفتگی های ذهنی غرق نشویم، نوشته ی نیک ترنتون است. ترجمه ی این کتاب شنیدنی جذاب را الهام همت آبادی و زیبا قمصری برعهده داشته اند و وظیفه ی تهیه و تولید نسخه ی متنی و صوتی این کتاب نیز بر عهده ی انتشارات شمعدونی بوده است. شما می توانید این نسخه ی صوتی دلنشین را با صدای حمید محمدی بشنوید.

کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن برای چه کسانی مناسب است؟

اگر از هجوم مداوم افکار منفی به ذهن خود خسته شده اید و خود را در مقابل متوقف کردن حمله ی سیل آسای نشخوارهای فکری ناتوان می دانید، نیک ترنتون در کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن قرار است با بهره بردن از تکنیک های کنترل ذهن و از طریق افزایش خودآگاهی، ما را به انسان آرامی تبدیل کند که کنترل افکار ذهنی خود را در دست دارد.

در بخشی از کتاب صوتی زیاد بهش فکر نکن: 23 تکنیک برای آنکه در آشفتگی های ذهنی غرق نشویم می شنویم

نوع سوم آزمایش رفتاری، «آزمایش اکتشافی» است. افرادِ مبتلا به اضطراب، درباره برخی از اشخاص و حتی خودشان، غالباً دیدگاه های خاصی دارند که مبتنی بر هیچ دلیل واضح و روشنی نیست. با این وجود، آن ها ترس های غیرمنطقی خود را به حدی درونی سازی کرده اند که فکر جایگزین، حتی به ذهن شان هم نمی رسد. آن ها صرفاً فکر می کنند که اگر از برخی کارها اجتناب نکنند یا کارهای خاصی را انجام ندهند، نتیجه بدی در انتظارشان خواهد بود. به عنوان مثال دختری که در کودکی مورد آزار جنسی قرار گرفته، ممکن است اغلب احساس شرم کند و از فردی که به او تعرض کرده، آسیب دیده باشد. دلیل مشخصی وجود ندارد که چرا این مسئله باعث می شود که فرد برای همیشه آسیب ببیند، اما از آن جا که او با این تجربه زندگی کرده و مدت ها این گونه فکر کرده، ممکن است برای او سخت باشد که «شاید من آسیب ندیده باشم» را در سر بپروراند. در چنین حالتی، فرد باید از خود بپرسد: «اگر من طوری رفتار کنم که انگار آسیب ندیده ام، چه اتفاقی می افتد؟»

تفاوت این آزمایش با آزمایش فرضیه مستقیم، در این است که شما فقط صحت و سقم یک تفکر خاص را ارزیابی نمی کنید، بلکه آن را اجرا می کنید تا ببینید چگونه خود و اطرافیان تان به آن واکنش نشان می دهید.

اگرچه این روش ممکن است کمی دلهره آور به نظر برسد، اما شاید برای بسیاری تنها راهی باشد که در واقع بفهمند آیا باورشان درست است یا خیر. زیرا فقط اندیشیدن و تفکر در مورد آن، نتیجه بخش نیست. این آزمایش، از بین تمامی انواع آزمایش ها، احتمالاً برای شما بهترین است؛ زیرا تجربه شما خود گویای همه چیز است.



منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%B4-%D9%81%DA%A9%D8%B1-%D9%86%DA%A9%D9%86/book/90896