
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
معرفی و دانلود کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری: و دروغ های دیگر درباره موفقیت و خوشبختی | میا توکومیتسو | آوانامه
معرفی کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری: و دروغ های دیگر درباره موفقیت و خوشبختی
میا توکومیتسو در کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری، به سراغ فرهنگ های مسموم فضای کار رفته که می توانند شرایط را به نفع سرمایه داران، برای نیروهای کار سخت و طاقت فرسا کنند. نویسنده در این کتاب تلاش کرده تا با جلب توجهات به این بهره کشی های غیرمنصفانه، فرهنگ فضای کار را بهبود ببخشد.
درباره ی کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری
با سرعت گرفتن روند تولید و فروش و عرضه ی خدمات، فضای کار در سراسر جهان به سمتی کشیده شد که در آن کار با بیشترین سرعت و کمترین هزینه ی ممکن به انجام برسد. این روند که توسط سرمایه داران به قانونی مسکوت در جهان بدل شده، در نهایت بهره کشی سیستماتیکی را رقم زده که با بهانه هایی مثل عشق ورزیدن به کار، نیروهای کار را همچون گروگان در بند این فرهنگ مسموم نگه می دارد.
میا توکومیتسو (Miya Tokumitsu) در کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری (Do What You Love: And Other Lies About Success and Happiness) با ذکر این نکات، جامعه ی آمریکا را زیر ذره بین برده تا آثار مخرب این فرهنگ کاری را نشان بدهد. این استاد دانشگاه که در زمینه ی تاریخ تدریس می کند، در کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری توضیح می دهد که همان طور که روابط فردی می توانند از بابت تربیت غلط یا تضاد منافع به سمت وسویی ناسالم کشیده و به اصطلاح سمی شوند، روابط کاری نیز می توانند از همین جریان پیروی کرده و موجبات سوءاستفاده از نیروی کار را فراهم کنند.
بسیاری از ما دررابطه با انتخاب شغل درست و مسیر کاری مناسب این طور شنیده ایم که باید حرفه و پیشه ای را انتخاب کنیم که دوستش داریم، در راه انجام آن نیز تمام تلاشمان را بکنیم و رفتار حرفه ای را نیز فراموش نکنیم. در سایه ی انجام تمام این کارهاست که می توانیم انتظار رفاه مادی و آرامش و حس ارزشمندی را داشته باشیم و همه چیز به بهترین شکل ممکن پیش خواهد رفت. این تصویری رؤیایی است؛ اما نویسنده در کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری از لایه های زیرین این تصویر رویایی نوشته و توضیح داده که چطور این شعار آرمانی، تبدیل به فضایی مستبدانه شده که در آن بی پرده، از نیروی کار و اشتیاقش برای کار کردن سوءاستفاده می شود.
میا توکومیتسو در کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری توضیح داده که چطور درصد زیادی از کارفرمایان انتظار دارند که کارمندانشان با بالاترین میزان بهره وری، ساعت های کاری طولانی و حقوق اندک و غیرمنصفانه را بپذیرند و حتی قدردان همین میزان از توجهی که به آن ها شده نیز باشند. آن ها توقع دارند تا نیروی کار، کار در بدترین شرایط ممکن را نه تنها به سادگی بپذیرد، بلکه به آن به چشم فرصتی نگاه کند که دیگر هرگز گیرش نخواهد آمد! نویسنده با اعتراض به وضع موجود، از کارمندان و کارگران می خواهد تا نسبت به حقوق خود و این فرهنگ مسمومی که در فضای کار رایج است هشیار باشند تا بتوانند با حرکات دسته جمعی، این فرهنگ اشتباه و فرسایشی را از بین ببرند.
کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری کاری از نشر صوتی آوانامه و انتشارات ترجمان علوم انسانی است. این کتاب را با ترجمه ی آرش رضاپور و روایت مهیار ستاری در اختیار دارید.
نکوداشت های کتاب کاری را بکن که دوست داری
- کتاب میا توکومیتسو برای شرکت ها و سازمان ها یک تهدید جدی محسوب می شود. این کتاب، با عنوان «کاری را بکن که دوست داری»، به کارگران و کارمندان یاد می دهد که زبان به اعتراض باز کنند. (امین اسیف، پایگاه خبری آلترنت)
- کتاب جدید، مختصر و به جای میا توکومیتسو به موضوعات زیادی درباره ی اقتصاد کنونی می پردازد و نشان می دهد که چطور مشاغل به سمت گسترش کار آزاد و فریلنسری حرکت می کنند. (جوانا اسکاتز، نشریه مونتری کانتی)
کتاب کاری را بکن که دوست داری برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب را علاوه بر کارگران و کارمندان، به کارآفرینان نیز پیشنهاد می کنیم تا در جهت سامان دادن به فرهنگ مسموم فعلی فضای کار، تلاش کنند.
در بخشی از کتاب صوتی کاری را بکن که دوست داری: و دروغ های دیگر درباره موفقیت و خوشبختی می شنویم
ممکن است یک کارگر ورق کار عضو اتحادیه باشید و بتوانید با این کار هزینه های زندگی تان را دربیاورید، حتی شاید کاری مطبوع باشد، چراکه حس خوشایند تکمیل کردن کار در پایان شیفت، یا غرور ناشی از خوب درست کردن یک قطعه را به همراه دارد. چنین کاری می تواند احساس رضایت خاطر را فراهم آورد، چراکه رفاه و مراقبت از آن هایی را میسر می سازد که کارگر دوستشان دارد. اما این چیزها جزء لذات باب روزِ کار نیستند و مردم آن ها را خام و فاقد بلندپروازی می دانند، به ویژه پس از شعار «حرص خوب است» در دهه ی 1980. ظاهراً، برای بخش بزرگی از مردم تنها آن دسته از لذات کار قابل توجه اند که وجهه ای مشخص و خودشیفته وار برایشان به ارمغان آورد و اسباب پیوستن به طبقه ی متوسط بالا را برایشان مهیا کند. در نگاه ظاهربینانه، ورق کاری شغلی نیست که به انبوه دارندگان مدرک هنرهای زیبا «لذتی درونی» ببخشد، اما جمله ای در وب سایت انجمن بین المللی ورق کاران (اس. ام. دابلیو. آی. اِی) وجود دارد که بی نظیر است: «انجمن بین المللی ورق کاران تلاش می کند شرایط کاری مطلوبی را برای اعضایش به وجود آورد و حفظ کند. چنین چیزی باعث تأمین سطحی از آسایش، رضایت و امنیت می شود که تمامی اعضا به دلیل آموزش ها و مهارت های بسیار بالایشان شایسته اش هستند». آسایش، رضایت و امنیت به دلیل مهارت کاری؛ آیا این همان آرزوی گروهی ای نیست که در جشن فارغ التحصیلی دانشگاه هایی طرح می شود که شهریه ی سالانه شان بیش از 60 هزار دلار است؟
فهرست مطالب کتاب صوتی
32 دقیقه
20 دقیقه
31 دقیقه
24 دقیقه
29 دقیقه
22 دقیقه
16 دقیقه
13 دقیقه
43 دقیقه
12 دقیقه
25 دقیقه
24 دقیقه
مشخصات کتاب صوتی
قیمت نسخه صوتی
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%DA%A9%D9%86-%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C/book/92039