آسانسور کششی چیست راهنمای انتخاب انواع آسانسورهای کششی

برخی از آن‌ها حتی می‌توانند بچرخند، به طوری که راننده فقط به جلو حرکت کند و هرگز نیاز نباشد دور بزند یا دنده عقب بگیرد. آسانسور طراحی شده برای حفاظت اضافی، تحت کنترل مستقیم آتش نشانی و خدمات امداد نجات است و در مهار آتش استفاده می‌شود. اگر ساختمان دارای طبقات ۱۸ متر بالاتر یا ۱۰ متر پایین تر از سطح دسترسی به خدمات آتش نشانی باشد، یک آسانسورآتش نشانی مورد نیاز است. آسانسورهای دستی به منظور حمل کالاهای بزرگ‌ روی قفس‌های چرخ دار و متحرک طراحی شده‌اند.

معنی دکمه های آسانسور در شاخص طبقات

آسانسورها برای حرکت نیاز به نیرو دارند که برای تولید این نیرو از سیستم محرکه استفاده می کنند. در واقع سیستم محرکه عامل تولید نیرو و به حرکت درآوردن سیم بکسل هاست که باعث حرکت کابین می شود. برای بالا و پایین بردن کابین در طبقات مختلف از سیم بکسل استفاده می شود. با ارسال فرمان از گیربکس آسانسور، سیم بکسل کابین را به حرکت در منبع می آورد. سیم بکسل ها بسیار محکم هستند و از چند رشته سیم در هم تنیده تشکیل شده که جنس آن ها از فولاد است. آسانسورهای مسافربر برای حمل افراد طراحی شده‌اند و می‌توانند در اشکال مختلفی باشند.

آسانسور کششی چیست راهنمای انتخاب انواع آسانسورهای کششی

همان‌طور که مشخص است، این وزنه‌ها در تعداد بالا استفاده می‌شوند، بنابراین تعداد آن‌ها نیز در قیمت مؤثر است و همچنین قیمت این وزنه‌ها در مقایسه با وزنه‌های چدنی و غیره مناسب‌تر است. اسانسور پیچی کارکرد بسیار ساده ای دارند و نصب آنها هم نیاز به تخصص خاصی دارد. در این مدل از اسانسور ها، قطعات و تجهیزات آسانسور با پیچ و مهره به هم متصل می شوند. لطفا با تیم کارشناسان فروش شرکت آسانسور سخاوت تماس برقرار نمایید.

درباره آسانسور می توانید مقاله زیر را بخوانید

در سال 1852 بود که فردی به نام الیشا اوتیس توانست سطح جدیدی از امنیت را در آسانسور پدید آورد. آسانسور ایمنی که اوتیس معرفی کرد، در صورت قطعی کابل، ترمز های تعبیه شده به صورت خودکار فعال شده و از سقوط ناگهانی جلوگیری می کنند و آسانسور هیچگاه خساراتی مانند قبل به بار نمی آورد. کاری که اوتیس برای صنعت آسانسور و امنیت آن کرد، راه استفاده بدون نگرانی از آسانسور را هموار کرد.

آسانسور کششی براساس نحوه نصب سیم بکسل و سیستم تعلیق

از سال ۲۰۰۰ به بعد مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی تحت عنوان elevator and escalator engineering آغاز گشت. اتاقک محرکی می باشد که برای حمل انسان یا کالاها از آن استفاده شده و از طبقه ای به طبقات بالا یا بر عکس عمل میکند و جزء یکی از حمل و نقل های عمودی برای جابجایی انسان و اشیا می باشد. آسانسورها توسط و به کمک موتورهای الکتریکی کنترل می شوند که این موتورها با کمک کابل های کشش و سیستم متقابل وزن کار جابجایی را انجام می دهند. یا با پمپ هیدرولیک میزان مایعات را برای بالا بردن در یک پیستون استوانه ای تزریق و کنترل می‌کنند. طبق آنالیز ترافیک و بررسی محدودیت های ابعادی، آسانسور مناسب به لحاظ ظرفیت، سرعت جابجایی و تعداد مورد نیاز برای ساختمان انتخاب می شود.

  • تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت مهندسی مهديس آسانبر می باشد .
  • در ۲۳۶ سال قبل از میلاد مسیح، اولین آسانسور توسط ارشمیدوس “ریاضی دان یونانی” اختراع شد که شامل یک بشکه بود و به وسیله ناب و انسان حرکت میکرد.
  • این شرکت با همکاری متخصصین و مهندسین مجرب و با تجربه، همواره به دنبال بهبود محصولات خود جهت کاهش میزان انرژی مصرفی و تلاش در جهت حفظ سلامت محیط زیست بوده است.
  • آسانسور مغناطیسیهمان طور که از نام آسانسور مغناطیسی مشخص است، در این نوع از آسانسورها از انرژی مغناطیسی برای ایجاد حرکت کابین استفاده می شود.
  • درب آسانسوردرب های آسانسورها علاوه بر اینکه بر ایمنی آسانسور می افزایند، برای ایجاد زیبایی و جذابیت در ساختمان ها بسیار مهم هستند.

معمولا کمتر از این نوع آسانسورها در ساختمان های اداری و مسکونی استفاده می کنند. آسانسورهای هیدرولیکی به دلیل طراحی خاص، طول عمر مفید بالایی دارند. مکانیزم عملکرد آسانسورهای هیدرولیکی بدین گونه است که، موتورخانه در چاه آسانسور قرار دارد و با استفاده از پمپاژ روغن، جک کابین آسانسور را بین طبقات جابجا می کند.

این تئوری نیز امروزه مطرح است که در صورت رخ دادن پیشرفت های لازم، می توان از آسانسور برای انتقال دادن افراد به ایستگاه های فضایی استفاده کرد. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، درصد بالایی از هزینه های فرستادن فضانوردان و سایر افراد به فضا، کاهش پیدا می کند. درد مقاله ای بطور کامل در ارتباط با معرفی انواع آسانسور و تکنولوژی های آن بحث نموده ایم. ابعاد آسانسورهای خودروبر معمولا ۵/۲ تا ۳ متر در ۵/۴ تا ۶ متر هستند. در اواسط قرن نوزدهم میلادی منبع انرژی آسانسورها، بخار آب بودند و به مرور زمان این آسانسورها تکمیل شده و به آسانسورهای امروزی تبدیل شدند.

ابعادی که برای کابین، درب ها و چاهک طراحی شده است از جمله پارامترهای مهمی هستند که می تواند در انتخاب پارامترهای فنی قطعات تاثیرگزار باشد. از این رو از جمله عوامل اصلی و مهمی که در انتخاب نوع قطعات و تجهیزات و همچنین پارامترهای فنی آن ها تاثیرگزار است می توان به مواردی از قبیل سرعت آسانسور، ظرفیت، طول مسیر حرکت، ابعاد سیستم، نوع محیط کاربری، نوع استاندارد EN81 و …. این دوره‌ها از سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۷ ادامه داشت؛ هم‌زمان، اولین کارخانه سازنده قطعات آسانسور در ایران با نام تسلا-ایران تولید خود را شروع کرد.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار