معرفی و دانلود خلاصه کتاب صوتی سرگذشت هنری ازمند | کلاید نهرنز | انتشارات نوژین
انتشار: اردیبهشت 23، 1402
بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1404

معرفی و دانلود خلاصه کتاب صوتی سرگذشت هنری ازمند | کلاید نهرنز | انتشارات نوژین

هنری پسر یتیمی است که در در دهکده ی ایلینگ در حوالی لندن و در خانه ی مرد مهاجری به نام آقای پاستورو زندگی سکونت دارد. او درباره ی گذشته ی خود چیزی به جز یک جمله نمی داند که آن را هم از زبان یکی از اقوام آقای پاستورو شنیده است؛ اینکه او یک نجیب زاده است، پدرش فرمانده و مادرش زنی فرشته خو بوده. با این حال آقای پاستورو درباره ی مادر هنری نظر دیگری دارد و در حرف هایش به او انگ پاکدامن نبودن می زند.

علاقه مندان به ادبیات کلاسیک که مایل اند در مدت زمانی کوتاه خلاصه ای از رمان های برجسته را بشنوند، می توانند از شنیدن این رمان تاریخی لذت ببرند.

با ویلیام تاکری بیشتر آشنا شویم

در خلاصه کتاب صوتی سرگذشت هنری ازمند (The History of Henry Esmond)، نوشته ی مک تاکری (William Makepeace Thackeray) با جزئیات زندگی این شخصیت داستانی و اعمال و عواطفش در سنین مختلف آشنا می شوید.

معرفی خلاصه کتاب صوتی سرگذشت هنری ازمند

برای اینکه با طیف متنوعی از شاهکارهای ادبی آشنا شوید، سری کتاب های نوولا بهترین گزینه است. هر یک از کتاب های این مجموعه یکی از رمان های مشهور را به صورت خلاصه در اختیارتان قرار می دهند. کتاب خوان هایی که فرصت زیادی برای مطالعه ندارند، می توانند با مراجعه به این کتاب ها، به کلیت داستان ها و رمان های برتر تاریخ پی ببرند. کافی است نگاهی به برخی عناوین مجموعه کتاب های نوولا بیندازید. «کشیش ویکفیلد»، «لورنا دون»، «بلندی های بادگیر»، «دکتر جکیل و آقای هاید» و... برخی از آثار درخشان این سری کتاب ها هستند. انتشارات نوژین چاپ این مجموعه را به عهده داشته است.

خلاصه کتاب صوتی سرگذشت هنری ازمند مناسب چه کسانی است؟

کلاید نهرنز در خلاصه کتاب صوتی سرگذشت هنری ازمند چکیده ای از این رمان مشهور ویلیام تاکری رمان نویس و طنزنویس انگلیسی را برای مخاطبان و دوستداران ادبیات کلاسیک و رمان های خارجی تدوین کرده است. در این کتاب با ماجرای پسر یتیمی به نام هنری آشنا می شوید که در خانه ی مردی به نام آقای پاستورو زندگی می کند، اما دیدار او با کشیشی به نام پدر هالت به کلی سرنوشتش را تغییر می دهد.

درباره ی خلاصه کتاب صوتی سرگذشت هنری ازمند

این خلاصه کتاب صوتی از جمله کتاب های مجموعه چکیده ی 50 رمان کلاسیک تحت عنوان نوولا است که حکم کتابک یا کتابچه هایی صوتی را دارند و خواندن آن برای افراد پرمشغله ای که مایل اند در زمینه ی ادبیات کلاسیک و رمان های خارجی پرحجم و معروف سیر مطالعاتی خوبی داشته باشند، جالب توجه خواهد بود. تدوین این چکیده ها برعهده ی کلاید نهرنز (Clyde Nehrenz)، نویسنده ی انگلیسی زبان بوده و به همین سبب خیالتان از بابت حفظ شدن ارزش ادبی اثر در بازنویسی راحت باشد.

این خانه شامل دو عمارت است که یکی از آن ها در جنگ مخروبه شده است و به هنری گفته می شود که باید در خدمت بانوی خانه، لیدی ایزابل کسل وود، باشد. بعدها هنری در دوران جوانی خود عاشق لیدی کسل وود و بئاتریس، دختر دلربا و سرسخت او می شود و رویدادهای تاریخی و عاشقانه ی متفاوتی برای او اتفاق می افتد. بهتر است جزئیات آن را از زبان نویسنده بشنوید.

نویسنده در این رمان اغلب مطالب را از زاویه دید سوم شخص روایت می کند؛ با این حال بخش هایی از داستان هم به صورت اول شخص اتفاق می افتد. ویلیام مک تاکری این رمان را در دوران پختگی قلم خود به نگارش درآورده و منتقدان معتقدند اثر او در شمار بهترین و ناب ترین آثار ادبی او قرار دارد. جالب است بدانید رمان سرگذشت هنری ازمند در زمان انتشارش از سوی نویسندگان و منتقدان مشهور معاصر نویسنده به عنوان بهترین رمان تاریخی تا آن زمان انتخاب شده و مورد تحسین بسیار قرار گرفته است.

هنری در خانه ی آقای پاستورو زندگی خوبی ندارد و مدام در معرض بدرفتاری های همسر این مرد قرار می گیرد. برای همین وقتی به پیشنهاد کشیش دهکده، پدر هالت، به سرپرستی لرد توماس وایکنت کسل وود درمی آید، بسیار خوشحال و هیجان زده می شود. او حالا پدرخوانده ای متمول دارد و می تواند باقی زندگی خود را در خانه ی مجلل کسل وودها زندگی کند.

خلاصه کتاب صوتی سرگذشت هنری ازمند را فاطمه عبدی زاده ترجمه کرده و این کتاب به گویندگی سحر بیرانوند از سوی نشر صوتی نوژین منتشر شده است.

درباره ی مجموعه کتاب های نوولا

ویلیام مک تاکری نویسنده ای با احساس و ماهر در ادبیات انگلستان است که داستان های هجوآمیز و طنز او شهرت زیادی دارند. کتاب های «خودفروشی»، «خاطرات حضرت باری لیندون»، «خودنماها» و «خانواده ی نیوکام» از جمله آثار او هستند.



منبع: https://www.ketabrah.ir/%D8%AE%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%87-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA-%D9%87%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%86%D8%AF/book/76195

مک تاکری نیز علاقه و تعلق خاطر خاصی به این اثر خودش داشته و بیش از آثار دیگرش از آن یاد می کند و برای آن جایگاه ویژه ای قائل است؛ چرا که این اثر در حقیقت بیانگر بسیاری از خاطرات و احساسات نویسنده است. گفتنی ست او در داستان های خود از سبک و تجربه ی نویسندگانی چون بالزاک و چارلز دیکنز تأثیر پذیرفته و بر نویسندگانی چون جورج اورول و شارلوت برونته تأثیر گذاشته است.