این نویسنده و روانپزشک بالینی اهل آمریکا اکنون مدیریت مؤسسهای روانشناسی بهنام «زندگی عاری از خشم» را بر عهده دارد. او همچنین عضویت در انجمن روانشناختی آمریکا و سردبیری مجلهی پزشکی هستهای ژورنال آو نوکلیر مدیسین را نیز در کارنامهی حرفهای خود دارد. جنتری در طی چندین دهه فعالیت خود آثار بسیاری در زمینهی کنترل خشم، رفتاردرمانی و روانشناسی بهداشت تألیف و منتشر کرده و تا کنون کارگاهها و سمینارهای آموزشی زیادی برای علاقهمندان تازهکار و متخصصان حرفهای در سراسر جهان برگزار کرده است. «بدون خشم» و «وقتی کسی که دوستش دارید خشمگین میشود» عناوین دیگر آثار ویلیام دویل جنتری هستند.
در بخشی از خلاصه کتاب صوتی مدیریت خشم در رابطههای کلیدی میشنویم
آیا در هنگام کنترل خلقوخوی خود وقتی خشمگین میشوید، زمان سختی را سپری میکنید؟ ویلیام دویل جنتری در خلاصه کتاب صوتی مدیریت خشم در رابطههای کلیدی به شما راهکارهای ثمربخشی ارائه میدهد.
دربارهی خلاصه کتاب صوتی مدیریت خشم در رابطههای کلیدی
معرفی خلاصه کتاب صوتی مدیریت خشم در رابطههای کلیدی
قیمت نسخه صوتی
منبع: https://www.ketabrah.ir/%D8%AE%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%87-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D8%B4%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C/book/71690
نشر صوتی نوین کتاب گویا با همکاری انتشارات آوند دانش، ترجمهی عزیزالله سمیعی و سعید گرامی را از این اثر تهیه و منتشر کرده است. خلاصه کتاب صوتی مدیریت خشم در رابطههای کلیدی را با صدای مصطفی هرآیینی میشنوید.
خلاصه کتاب صوتی مدیریت خشم در رابطههای کلیدی برای چه کسانی مناسب است؟
اگر در کنترل خشم خود با چالش روبهرو هستید، شنیدن این میکروبوک را به شما پیشنهاد میکنیم.
با ویلیام دویل جنتری بیشتر آشنا شویم
هر رابطهای فراز و نشیبهای خودش را دارد اما خشمگین شدن بدون کنترلگری در یک رابطه میتواند عوارض غیرقابلجبرانی را در پی داشته باشد. خوشبختانه، راههایی وجود دارد که میتوانید با خشم خود مبارزه کنید و روابطتان را از گزند نابودی و سردی نجات دهید. نکات این خلاصه کتاب صوتی به شما کمک میکند که احساسات خود را کنترل کنید و درگیریها را بدون منفجر شدن حل کنید.
ولی بودن یک فرایند راکد نیست. بچهها البته در آغاز زندگی اگر برای هیچ چیز هم نباشد، برای این که صدمهای به آنها نخورد، به مراقبت و کنترل فراوان نیاز دارند. یکی از همسایههای من برایم تعریف کرد که چطور با پسر دوسالهاش دربارهی آسیبی که ممکن بود با فرو کردن انگشتش در پریز برق ببیند، بحثی کرده بود. او میگفت که برای پسرش دربارهی فرق بین برق و باتری توضیح داده بود تا بداند جریان برق چطور کار میکند. این همسایه بعد از من پرسید: «اگر پسر من میرفت دستش را در پریز برق فرو میکرد، من چه کار میکردم؟» جواب دادم: «خیلی ساده است. دستش را عقب میکشیدم و میگفتم نه.» بعدها که بچهها بزرگ میشوند و کمی مراقب خود هستند، اشکالی نخواهد داشت کمی آزادشان بگذارید و کنترل خود را از دور اعمال کنید و روی نحوهی فکر، احساس و رفتار آنها اثر بگذارید. مثلاً بچههای نوجوان در بحثهای خانوادگی مربوط به مراقبتها، مواد مخدر، الکل، سیگار، مسائل جنسی، فرق بین درست و غلط و… شرکت داده شوند. شما بهعنوان ولی باید آنها را تشویق کنید که دربارهی اتفاقهایی که در دنیای اطرافشان میافتد و نقشی که میخواهند در آن ایفا کنند، دیدی داشته باشند.