چند مرتبه در زندگی خود تلاش کردهاید مهارتی را یاد بگیرید اما در میانهی راه قید آن را زدهاید و بابت دلایل مختلف عطایش را به لقایش بخشیدهاید؟ چند کتاب خودآموز زبانی جدید را در بیست صفحهی اول رها کردهاید؟ چند ساز بیآواز کنج کمدتان خاک میخورند؟ فکر میکنید چرا در برخی کارها ناتمام هستید و فرآیند یادگیری بعضی چیزها را نیمهکاره رها میکنید؟ مرضیه قریشی در خلاصه کتاب صوتی چگونه برای یادگیری برنامهریزی داشته باشیم؟ به شما میگوید که مشکل نه از ارادهی شماست و نه از سخت بودن مهارت جدید؛ بلکه علت را باید در برنامهریزی داشتن یا نداشتن جستوجو کنید.
مرضیه قریشی مطالب این خلاصه کتاب صوتی را از خلال مقالات سایت هاو کن یو برگرفته و ترجمه کرده و نشر صوتی نوین کتاب گویا آن را تهیه نموده است. این اثر را که در مجموعهی چگونههای دستیافتنی قرار دارد، با صدای ندا پوریان میشنوید.
دربارهی مجموعهی چگونههای دستیافتنی
برای موفقیت در تجارت و زندگی شخصیتان، باید بهانداهزی کافی از خود انعطاف به خرج دهید و برنامهریزی جامع خوبی داشته باشید. بسیاری از مردم گمان میکنند همین که هر صبح در دفتر کار خود را باز میکنند، پشت رایانههای خود مینشینند، با ارباب رجوع سروکله میزنند و درآمدی نیز از این طریق برای خود فراهم میکنند، در مسیر موفقیت قدم برمیدارند. اما دستیابی به موفقیت به این سادگیها نیستد. در این خلاصه کتاب صوتی بیشتر دراینباره میشنوید.
اگر میخواهید موفقیت و پیشرفت خود را در زندگی و کار تضمین کنید، شنیدن این اثر را از دست ندهید.
در بخشی از خلاصه کتاب صوتی چگونه برای یادگیری برنامه ریزی داشته باشیم؟ میشنویم
مجموعهی چگونههای دستیافتنی اطلاعات مهم و باارزشی را در زمینههای مختلف به شما ارائه میکند. از جمله موضوعاتی که به آنها پرداخته میشوند، میتوان به موفقیت در زندگی شخصی و کاری، سلامت جسم و روان و رشد و توسعهی فردی اشاره کرد. نکتهی جالبتوجه درمورد این کتابها این است که تألیف و ترجمهی آنها را متخصصان مختلف ایرانی و خارجی بر عهده داشتهاند. علاوهبراین راهکارهای تأثیرگذاری در این کتابها به شما ارائه میشوند که با کمک آنها بتوانید زندگی خودتان را در حوزههای گوناگون ارتقا دهید و عادات نامناسبتان را با عادتهای مفید و مناسب جایگزین کنید.
خلاصه کتاب صوتی چگونه برای یادگیری برنامه ریزی داشته باشیم؟ برای چه کسانی مناسب است؟
ممکن است خوداندیشی، خودش با چالشهایی روبهرو باشد. بهعنوان مثال، از اثر دانینگ-کروگر غافل نشوید که این ممکن است باعث شود فکر کنید شایستهتر واقعیت دارد هستید. و همچنین باید نسبت به سندروم ایمپاستر آگاهی داشته باشید، که میتواند این احساس را در شما به وجود بیاورد که یک کلاهبردار هستید و لیاقت موفقیت را ندارید.
در جستوجوی آنچه «برنامهریزی یادگیری معجزهآسا» نامیده شده است و از منظر واقعگرایانه میتوانید به دست آورید، باشید. و با اطمینان از اینکه PLP شما بهخوبی پیش میرود و سرسختی خود را پرورش میدهید، شانس بهتری برای حفظ تغییر و رشدتان داشته باشید.