معرفی و دانلود رایگان مجله صوتی کتاب شنبه – شماره دوازده | الهام نظری | نشر ماه آوا

چگونه امید را پاس بداریم؟ مجله صوتی کتاب شنبه – شماره دوازده به روایت‌هایی از نویسندگان اختصاص دارد که در دورانی بحرانی از تاریخ می‌زیسته‌اند. برخی از این افراد جنگ جهانی دوم را به چشم دیده‌اند، بعضی‌ها شاهد جنایات کمونیست‌‌ها در کامبوج بوده‌اند و عده‌ای هم طعم دیکتاتوری‌های اروپایی شرقی را چشیده‌اند. تمامی این افراد در تجربه‌ی یأس مشترکند. آن‌ها عزیزان و گاه حاصل سال‌ها تلاش ادبی را از دست داده‌اند اما با این حال توانستند ناامیدی را پشت سر بگذارند.

قیمت نسخه صوتی


منبع: https://www.ketabrah.ir/%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%87/book/73959مجله صوتی کتاب شنبه – شماره دوازده به یکی از پیچیده‌ترین و ارزشمندترین احساسات یعنی امیدواری اختصاص دارد. آنچه خواهید شنید گزیده‌ای است از یادداشت‌ها، خاطرات و مصاحبه‌هایی که به امید پرداخته‌اند تا با شناخت حقیقت آن، راه یافتن روشنایی و عبور از تاریکی یأس را پیدا کنیم.

درباره‌ی مجله صوتی کتاب شنبه – شماره دوازده

۸۸ دقیقه

کتاب شنبه – شماره دوازده

مشخصات کتاب صوتی

معرفی مجله صوتی کتاب شنبه – شماره دوازده

مجازات‌های بی‌رحمانه این گروه کمونیست هزاران نقص عضو و نزدیک به دو میلیون نفر کشته به جا گذاشت. وقتی آن‌ها از عرصه قدرت کنار کشیده شدند مردم حتی در تامین نیازهای اولیه مشکل داشتند، با این حال تحولی باورنکردنی‌ در همین روزها اتفاق افتاد. مردم با شکم خالی به شنیدن ترانه‌ها می‌ایستادند، می‌رقصیدند، اشک می‌ریختند و زندگی می‌کردند. موسیقی باعث شد ملت کامبوج تولدی دوباره را تجربه کند در حالی که حتی غذایی برای خوردن نداشت. هنر قبل و بعد از آن بارها مسیر تاریخ را تغییر داده و به یاری ناامیدان آمده. اما چرا و چطور؟ برای فهمیدن جواب شما را به شنیدن مجله صوتی کتاب شنبه – شماره دوازده دعوت می‌کنیم.

فهرست مطالب کتاب صوتی

این شماره از کتاب شنبه به بررسی و مطالعه روایاتی می‌پردازد که نویسندگان در شرح امید مکتوب کرده‌اند. زمانی که نمی‌دانیم تصمیم درست چیست، وقتی تنها کاری که از ما برمی‌آید زنده ماندن است، روزهایی که بدترین شکست‌های عمرمان را از سر می‌گذرانیم و تمام سال‌هایی که محکوم به زندگی در بحرانی‌ترین ایام سرزمینمان هستیم عجیب نیست اگر به دام ناامیدی بیافتیم. یکی از شوکه‌کننده‌ترین مثال‌های تاریخ جنایات خِمِرهای سرخ در کامبوج است.