دکتر لیندا هاچ در نیویورک متولد و بزرگ شد. او از دههی 1970 فعالیت حرفهای خود را در کالیفرنیا آغاز کرده و بخش زیادی از فعالیتش را به تحقیق، پژوهش، تدریس و درمان اختصاص داده است. او مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای خود را از دانشگاه «کرنل» و «کالیفرنیا ریورساید» دریافت کرده و مدت زیادی را در دانشگاه «یوسیالای» (دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس) به عنوان استادیار مشغول به کار بوده است.
دکتر لیندا هاچ کتاب اعتیاد جنسی را به تاریخ یازدهم فوریهی سال 2013 منتشر کرده است. این اثر در ایران به همت مسعود پاینده فرد به فارسی ترجمه شده و انتشارات آپریس در سال 1399 آن را روانهی بازار نشر کرده است.
پیشگفتار
مقدمه
بخش اول: جستجوی حقیقت
فصل اول: آیا اعتیاد جنسی دارید؟
فصل دوم: آیا با یک معتاد جنسی زندگی میکنید؟
فصل سوم: انکار
بخش دوم: درک موقعیت خود
فصل چهارم: کمک به درمان
فصل پنجم: چه رفتاری نیرنگ و فریب محسوب میشود؟
فصل ششم: تنهایی
بخش سوم: اتفاق غیرمنتظره
فصل هفتم: اولین اقدام بعد از کشف خیانت
فصل هشتم: ادامهی رابطه
بخش چهارم: کمک گرفتن
فصل نهم: تأثیر زوجدرمانی در بهبود اعتیاد جنسی
فصل دهم: رابطه زناشویی بله یا خیر؟
فصل یازدهم: اتفاقات جلسهی مشاوره
بخش پنجم: هنر عشق ورزیدن
فصل دوازدهم: شش عامل مهم حفظ رابطهی زناشویی
فصل سیزدهم: چگونگی جلب اعتماد همسر
فصل چهاردهم: بهبود صمیمیت زوجین
بخش ششم: زندگی پس از بهبودی
فصل پانزدهم: چالش همسران
فصل شانزدهم: موانع موجود: چالشهایی برای هوشیاری معتادین جنسی
فصل هفدهم: رابطهی زناشویی سالم در دوران بهبودی
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D9%86%D8%B3%DB%8C/book/72711
از دیگر آثار او میتوان به کتاب «رابطهی در حال بهبودی: راهنمایی برای معتادان جنسی که از نو آغاز میکنند (Relationships in Recovery)» اشاره کرد. کتاب اعتیاد جنسی تنها اثری است که از لیندا هاچ به زبان فارسی برگردانده شده است.
در بخشی از کتاب اعتیاد جنسی میخوانیم
اکثر آنها تجارب لذتبخش خود را معطوف به روابط فرازناشویی، خیالپردازیها و انحرافات جنسی میدانستند و هیچگاه به دنبال رابطه عاشقانه با فرد مقابل نبودهاند و فقط هیجان و تنوعطلبی برایشان در اولویت قرار داشت. در نتیجه انجام تعهد و تعلق به یک نفر برایشان دشوار بود چون احساس فقدان و کمبود داشته باشند.
اگر در زندگی خود یا اطرافیانتان با یک فرد مبتلا به اعتیاد جنسی و یا هر اعتیاد دیگری آشنا باشید، میدانید که مسلماً رفتارهای چنین افرادی موجب آزردگی و ناراحتی اطرافیان، بهویژه همسرشان میشود. از این رو، کمک به آنها صبر و مهارت بالایی را طلب میکند. لیندا هاچ با تألیف کتاب اعتیاد جنسی شما را در این مسیر طولانی و دشوار راهنمایی میکند. او با رهنمودهایی که در اختیارتان قرار میدهد، از ابتدا تا انتهای فرآیند درمان همراه شماست تا بتوانید ضمن مراقبت از سلامت روح و جسم خودتان، به شریک عاطفیتان کمک کنید.
برای افراد متأهلی که اعتیاد جنسی دارند یا به مدت طولانی در رابطهای هستند، اعتیاد جنسی موجب میشود همیشه یک زندگی دوم و پنهانی داشته و با مشکلات بیشتری روبرو شوند. این افراد ممکن است در زمانی به همسر خود نزدیکتر شوند و رابطه خوبی برقرار کنند و در زمان دیگر از او فاصله گرفته و با فرد دیگری صمیمیتر گردند یا اینکه بیشتر درگیر افکار و خیالات جنسی خود شوند.
بسیاری از معتادین جنسی به راحتی نمیتوانند عادات خود را ترک کنند و زندگی زناشویی سالمی داشته باشند. شاید اکنون متوجه شدهاند چه کارهایی باید انجام ندهند اما نمیدانند چه کارهایی باید انجام دهند؟ و نیاز به آموزشهایی در این زمینه میباشد. بسیاری از این افراد هرگز تجربه روابط عاشقانه و متعهدانه نسبت به یک نفر را نداشتهاند.
شاید مطالبی که بیان شد برای برخی از افراد مبتلا به اعتیاد جنسی مفید باشد و برای بعضی مثمرثمر نباشد. دکتر پاتریک کارنس با استفاده از مصاحبههایی که با بسیاری از معتادین جنسی بهبود یافته داشته است عوامل مختلفی برای برقراری رابطه جنسی سالم نام برده که مرتبط با بلوغ عاطفی و مهارتهای ارتباطی بین فردی است. این عوامل شامل مواردی مثل توانایی رشد و پرورش خود، داشتن حس خوب نسبت به خود و پیوند با دیگران، تمایل به برقراری رابطه جنسی، توانایی برقراری روابط زناشویی و عاطفی با همسر و سایر افراد میباشد.