تیموتی گالوی یک نظریهپرداز جهانی و آموزگاری برجسته در حوزهی کوچینگ (مربیگری) است. او مبدع تئوری جذابیست که از آن با عنوان تئوری بازی درونی یاد میشود. گالوی در کتاب بازی درونی تنیس (The Inner Game of Tennis)، در باب کاربرد تئوری یادشده در مسابقهی تنیس سخن گفته، و ضمن این کار، از فواید تئوری خود در مسیر زندگی فردی -نه فقط در حیطهی ورزش- بحث نموده است.
مجسم کنید در ذهن شاگردی علاقهمند که نزد یک مربی تازهکار و به همان اندازه مشتاق آموزش میبیند چه میگذرد. فرض کنید آن شاگردْ تاجرِ میانسالی باشد که عزم کرده است پلههای ترقی را در باشگاه بپیماید. استاد با سبد بزرگی پر از توپ کنار تور ایستاده و کمی تردید دارد که شاگردش او را شایستهی مبلغ شهریه بداند و هر ضربه را با دقت ارزیابی میکند. «آقای وِیل، خوبه، ولی بعد از ضربه، راکت رو کمی میچرخونی. حالا وقتی بهطرف توپ میری، وزنت رو بنداز روی پای جلوت… راکتت رو یهذره دیر به عقب برمیگردونی… توی اون ضربهی آخر، تاب راکت بهسمت عقب باید یهذره پایینتر باشه. همینه. بهتر شد.»
چندی نمیگذرد که ذهن آقای ویل با شش فکر که باید چه کار کند و شانزده فکر که نباید چه کار کند به هم میریزد. پیشرفت تردیدآمیز و پیچیده به نظر میآید، اما هم او و هم استاد از تجزیهوتحلیل دقیق هر ضربه راضیاند؛ و شهریه در برابر دریافت توصیهی «همهی اینها را تمرین کن، نهایتاً شاهد پیشرفت چشمگیری خواهی بود» با رضایت پرداخت میشود.
قیمت نسخه الکترونیک