مرسده کسروی در کتاب به فردا فکر نمیکنم ماجرای زنی را روایت میکند که حکم اعدامش صادر شده و قرار است به زودی اعدام شود. این زن در روزهای آخر عمرش تصمیم میگیرد برای یک نویسنده نامهای بفرستد و خاطرات زندگیاش را برای او تعریف کند. خواستهی زن این است که نویسنده از روی نامهاش یک رمان بنویسد و به این ترتیب یاد او را در اذهان زنده نگه دارد.
دربارهی کتاب به فردا فکر نمیکنم
قلبم در سینه با سرعت نور شروع کرد به کوبیدن. ایستادم. آستین کت پدرم را گرفتم و با صدای لرزان و بغضآلود پرسیدم: «چرا بابا؟ مامان چش شده؟»
این کتاب برای علاقمندان به رمانهای اجتماعی که رویکردی آسیبشناسانه دارند جذاب و خواندنی خواهد بود.
با مرسده کسروی بیشتر آشنا شویم
معرفی کتاب به فردا فکر نمیکنم
در این رمان ماجرای زنی روایت میشود که به طبق حکم دادگاه قرار است به زودی اعدام شود. او که هماکنون در زندان است، آخرین روزهای عمرش را سپری میکند. یک روز او تصمیم میگیرد برای یک نویسنده نامهای بفرستد. او در این نامه زندگی خودش را روایت میکند و اتفاقهای مهمی را که برایش افتاده توضیح میدهد؛ همچنین در لابهلای خاطرات خودش، ماجراهای زنهای دیگری را که در زندان، همراه او زندگی میکنند، تعریف میکند. امید شخصیت اصلی داستان، یعنی زنی که در شرف اعدام است، این است که نویسنده از داستان او یک رمان بنویسد و به این ترتیب کاری کند که او پس از مرگش نیز در ذهن مردم باقی بماند. این زن اعلام میکند که از روزهای باقیمانده از عمرش انتظار خاصی ندارد و فکر نمیکند که برایش اتفاق خاصی بیفتد.
کتاب به فردا فکر نمیکنم مناسب چه کسانی است؟
مرسده کسروی، نویسنده ایرانی در سال 1358 متولد شده است. از آثار او میتوان به کتابهای «نفر هفتم، حوض نقرهای مهتاب و زرد کادمیوم»اشاره کرد.
در بخشی از کتاب به فردا فکر نمیکنم میخوانیم
رمان اجتماعی قالبی از رمان است که حدود یک قرن پیش به ایران وارد شد و ذیل جنبش مشروطه و اندیشههای اصلاحی در ایران اوج گرفت. ترویج این شیوهی رماننویسی بیش از همه از طریق ترجمهی آثار مدرن غربی اتفاق افتاد. هدف از بهکارگیری سبک رمان اجتماعی، طرح مشکلات اجتماعی به شیوهای جدید بود، به نحوی که مخاطب با خواندن آن زاویهی جدیدی از مسائل جامعه را درک کند و با حقایق عموماً تلخ موجود در جامعه نسبتی واقعیتر برقرار کند.کتاب به فردا فکر نمیکنم اثر مرسده کسروی نیز یک رمان اجتماعی است.
قیمت نسخه الکترونیک