
بروزرسانی: 07 اردیبهشت 1404
معرفی و دانلود کتاب تصویرها: زندگانی من در فیلم | اینگمار برگمان | نشر چشمه
هر روز صبح سر راهم به تئاتر از جلوِ خرابه های موزه ی جنگ می گذشتم. دیدن این منظره مرا به این فکر انداخت که این خرابه با آن گنبدش بهترین صحنه برای خواب بازی خواهد بود، در نتیجه صحنه را بر همین مبنا ساختیم. وقتی وارد تئاتر شدم که نتیجه ی نهایی طراحی را ببینم، اولین احساسم این بود، عقب گرد کنم، بروم خانه و هرگز باز نگردم. پس زمینه عظیم بود و بازیگران در مقابل آن به مورچه تبدیل شده بودند. طراحی پس زمینه تمام نمایش را بلعید. کاری که می توانستیم انجام بدهیم این بود که پرده را کنار بزنیم، خرابه را نشان بدهیم و پرده را ببندیم.
فهرست مطالب کتاب
اینگمار برگمان (Ingmar Bergman)، تهیه کننده، فیلمنامه نویس و کارگردان مطرح سینما و تئاتر بود. این فیلم ساز بزرگ سوئدی، در طول بیش از پنج دهه فعالیت هنری خود، با ساخت آثار ارزشمندی از قبیل «مهر هفتم»، «توت فرنگی های وحشی»، «پرسونا»، «فریادها و نجواها»، «صحنه هایی از یک ازدواج»، «فانی و الکساندر» و بسیاری از عناوین تحسین شده ی دیگر، به عنوان یکی از مهم ترین کارگردانان اروپایی، برای همیشه نام خود را در دنیای سینما ماندگار کرد. تأثیر سینمای برگمان در آثار فیلم سازان برجسته ای همچون رابرت آلتمن، وودی آلن، فدریکو فلینی، مارتین اسکورسیزی، دیوید لینچ، اریک رومر، استنلی کوبریک و... قابل مشاهده است.
مقدمه: مردی که پرسش های دشوار می پرسید
رؤیا و رؤیایی ها
نخستین فیلم ها
دلقک و دلقک بازی
اعتقاد بی اعتقاد
فیلم های دیگر
مضحکه ها و مضحکه بازی ها
مشخصات کتاب الکترونیک
مقدمه ی خواندنی و جذاب کتاب تصویرها: زندگانی من در فیلم، که توسط وودی آلن به نگارش رسیده است، علاوه بر آن که نقش مهم اینگمار برگمان در سینما و تأثیر او بر فیلم ساز بزرگی همچون آلن را به خوبی نشان می دهد، مخاطب را تا حدودی با شخصیت برگمان و نوع نگاه او به سینما آشنا می سازد. برای مثال آلن در این مقدمه به این مسئله اشاره می کند که برگمان تا چه حد در ساخت فیلم، ذهنی رها و آزاد داشت. او جسورانه ایده های جدید و مبتکرانه ی ذهن خود را پرورش می داد و اشتیاقش به فیلم سازی تا حدی بود که نقدهای منفی و گاهاً غیرمنصفانه، هیچ گاه نتوانستند او را سرخورده و یا ناامید کنند.
امروز که نگاه می کنم، آسان است که ببینم در هر چرخشی از وقایع، واکنشی غیرمنطقی نشان می دادم. در آن زمان تنها آرزویم این بود که هر چه سریع تر فیلم را بسازم تا به جهان نشان بدهم که قادر به انجام آن هستم. فیلم تخم مار مرا وسوسه کرده بود. همه تشویقم می کردند و می گفتند داستان خوبی است. کار بالا گرفت و حسابی هندوانه زیر بغلم گذاشتند. من هم مدام خودم را قانع می کردم که دارم بهترین فیلمم را می سازم. هار شده بودم و سر از پا نمی شناختم. تمام وجودم به کارم هجوم آورده بود.
قیمت نسخه الکترونیک