معرفی و دانلود کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین | حسین علی جعفری | انتشارات حکمت و عرفان
انتشار: شهریور 29، 1401
بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1404

معرفی و دانلود کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین | حسین علی جعفری | انتشارات حکمت و عرفان

معرفی کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین

متأسفانه در حال حاضر بسیاری از مصرف کنندگان، از نبود کیفیت کالاهای ساخت داخل گله دارند و معتقدند که تبلیغاتی که در مورد کالاها می بینند با واقعیت یکی نیست، از همین رو ترجیح می دهند به سراغ کالاهای مشابه خارجی رفته و آن ها را خریداری کنند. مشکل دیگر، جدی گرفته نشدن ضمانت های اجرایی توسط تولیدکنندگان و کارخانه های داخلی در انجام تعهدهایی است که در قبال مشتریان خود دارند.

مقدمه
بخش اول: تولید
فصل اول: رونق تولید
فصل دوم: اهمیت تولید
فصل سوم: اهداف تولید
فصل چهارم: موانع، راهکارها و الزامات تولید ملی
فصل پنجم: بسترهای مورد نیاز تولید از منظر اسلام
بخش دوم: دانش بنیان
فصل اول: اقتصاد دانش بنیان در کلام مقام معظم رهبری
فصل دوم: اقتصاد دانش بنیان؛ از آغاز تا امروز
بخش سوم: اشتغال آفرین
فصل اول: انسان و کار از نگاه وحی
فصل دوم: انواع کار
فصل سوم: الگوهای کاری
فصل چهارم: عوامل اشتغال به کار و موانع آن
فصل پنجم: راهکارهای پیشنهادی در جهت افزایش کار
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

حسین علی جعفری و سهیل دادفر از نویسندگان و پژوهشگران برجسته ی کشورمان هستند که به نگارش آثار متعددی در زمینه ی الهیات و خودشناسی پرداخته اند. کتاب هایی از جمله: «منکرات در رابطه با خالق، منکرات در رابطه با خود، منکرات در رابطه با اجتماع، معروفات در رابطه با خالق، معروفات در رابطه با خود و معروفات در رابطه با اجتماع».

در بخشی از کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین می خوانیم

نویسندگان کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین علاوه بر این نکته توضیح می دهند که دین اسلام ابعادی معنوی برای انسان قائل است؛ لذا اقتصاد نباید تمام وجود فرد را در راستای افزایش سود به کار بگیرد. همچنین یک نظام مالی الهی وظیفه ی برآورده کردن نیازهای روحی را هم برعهده دارد، پس زمانی که به دنبال ارزیابی میزان رضایت ساکنین کشوری مسلمان هستیم، باید شاخص هایی معنوی را به ضابطه های مورد سنجش اضافه کنیم. از طرف دیگر، باید دانست که اشتغال در نگاه دین بسیار مهم است و یکی از ارکان ایمان به شمار می رود.

در این که اقتصاد یکی از مهم ترین نهادهای هر سرزمین است جای هیچ شکی نیست، اما آنچه که وضعیت ایران عزیز را نسبت به دیگر کشورها متفاوت می کند باور قلبی مردم آن به دین مبین اسلام است. اهداف نظام اقتصادی دینی را نمی توان با آنچه در نظام های سکولار می گذرد یکی دانست و به همین دلیل سیاست های لازم را باید با معیارهایی متفاوت تعیین کرد. چنین کشوری علاوه بر تأمین مالی، به استقلال اقتصادی نیز نیاز دارد چرا که هیچ مومنی نباید تحت سلطه ی کفار قرار بگیرد.

قیمت نسخه الکترونیک



منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86/book/69076

رهبر بصیر انقلاب اسلامی، تلفیق «هنر و توانایی» ایرانی را زمینه ساز تقویت کیفیت تولیدهای داخلی برشمردند و فرمودند: «برخی محصولات داخلی دارای قدرت رقابت و برخی دیگر به مراتب بهتر از کالاهای مشابه خارجی اند که باید این ویژگی را به تمامی کالاها و مواد تولیدی خوراکی، پوشاکی و وسایل زندگی تعمیم داد». ایشان در همین زمینه افزودند: «باید عرصه تولید کالای برتر در داخل کشور را به همت کارگران، مهندسان و سرمایه گذاران، به عرصه ای دیگر برای تجلی شعار «ما می توانیم» تبدیل کنیم».

فهرست مطالب کتاب

کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین اثری با موضوع اقتصاد دینی است. با توجه به شعار سال 1401 که توسط رهبری انتخاب شد، مسئولین و مردم باید توجه خاصی نسبت به این سه موضوع داشته باشند که چگونگی آن را می توانید در نوشته ی حسین علی جعفری و سهیل دادفر مطالعه نمایید.

درباره ی کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین

یک نظام اعتقادی که سعی در برآورده سازی تمام انتظارات گفته شده دارد، بی شک قادر است پیروان خود را به رضایت دنیوی و اخروی برساند. اما چگونه می توان به این نقطه رسید؟ برای یافتن پاسخ شما را به مطالعه ی کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین دعوت می کنیم تا چیستی یک اقتصاد سالم و پربازده را دریابید و با استفاده از آیات، احادیث و روایات نقشی در توسعه ی کشور عزیزمان ایران ایفا کنید.

کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین مناسب چه کسانی است؟

مطالعه ی این اثر به علاقه مندان مباحث اقتصاد دینی پیشنهاد می شود.

با نویسندگان کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین آشنا شویم

سال هاست که مردم ایران با هر تحویل سال، منتظر نامی هستند که توسط رهبر کشور برای سال پیش رو انتخاب می شود. اهمیت این موضوع در نقشی است که شعار برای ما ایفا می کند، یعنی جهت دهی به سیاست های خرد و کلان. کتاب تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین نیز عنوان خود را از شعار سال 1401 گرفته، اسم سه بخش مهم کشور که هر کدام به جد نیازمند بررسی و توجه مسئولین هستند.

این نبود ضمانت اجرایی تعهدهای برخی تولیدکنندگان محصولات داخلی، باعث کم رنگ شدن میل و رغبت مصرف کننده داخلی به خریداری کالای ایرانی و در نتیجه داغ شدن بازار کالاهای مشابه خارجی شده است. توجه به محصولات داخلی تنها مختص مصرف کنندگان نمی شود، بلکه تولیدکنندگان نیز باید با بالا بردن کیفیت محصولات، اجرای تعهدها و پایین آوردن قیمت محصولات - در مقایسه با کالاهای مشابه خارجی - اجازه ندهند مصرف کنندگان به سمت خریداری و مصرف کالاهای خارجی تمایل پیدا کنند.

به عنوان مثال بر روی برچسب بیش تر محصولات و لوازم خانگی، با این تبلیغ مواجه می شویم: «نصب رایگان محصولات در منازل شما» اما واقعیت به شکل دیگری است. پس از خرید این محصول و تماس با نمایندگی، متوجه می شویم که باید مبلغی به عنوان هزینه ایاب و ذهاب برای نصب محصول بپردازیم در صورتی که وقتی می گویند نصب رایگان! باید به تمام معنا رایگان باشد. آیا این اقدام با شعار «حق با مشتری است» که امروزه بیش تر مؤسسه های تولیدی سر می دهند، هم خوانی دارد؟