معرفی و دانلود کتاب جادوی کلمه ها: چه بگوییم تا کارساز شود | جونا برگر | نشر آموخته
انتشار: دی 22، 1403
بروزرسانی: 07 اردیبهشت 1404

معرفی و دانلود کتاب جادوی کلمه ها: چه بگوییم تا کارساز شود | جونا برگر | نشر آموخته


معرفی کتاب جادوی کلمه ها: چه بگوییم تا کارساز شود

جونا برگر، نویسنده ی پرفروش نیویورک تایمز، در کتاب جادوی کلمه ها با زیبایی هرچه تمام تر بررسی می کند که زبان چگونه می تواند روی دیگران تأثیر بگذارد و آن ها را متقاعد کند. ما در این کتاب درمی یابیم که چطور باید از کلمه های جادویی در مشاغل مختلف مثل فروشندگی، رهبری، تدریس و حتی در ارتباطات روزمره مان به صورت مؤثر استفاده کنیم.

درباره ی کتاب جادوی کلمه ها

جونا برگر در کتاب جادوی کلمه ها (Magic Words)، علم زبان را موشکافانه مورد بررسی قرار می دهد و به تفصیل می گوید که یک سری از کلمات چگونه می توانند تأثیر چشمگیری روی رفتار و قوه ی تصمیم گیری داشته باشند. جونا برگر (Jonah Berger) در این کتاب از شش نوع کلمه ی جادویی صحبت می کند که می توانند قدرت متقاعدکنندگی را افزایش دهند، روابط را عمیق تر کنند و باعث بهبود و پیشرفت موفقیت در زمینه های مختلف شوند. این شش کلمه شامل واژه هایی هستند که هویت می بخشند و باعث همراهی می شوند، جلب اعتماد می کنند، باعث می شوند پرسش های درستی مطرح کنیم و...

جونا برگر (Jonah Berger) در کتاب جادوی کلمه ها می نویسد که تقریباً تمام کارهایی که می کنیم، مشمول واژه ها می شود. کلمات ابزاری هستند برای متقاعد کردن، ایجاد ارتباط و دوستی با دیگران؛ ابزاری هستند که فروشندگان با بهره از آن ها جنسشان را می فروشند، رهبران و مدیران، رهبری و مدیریت می کنند و والدین، فرزندانشان را تعلیم و تربیت می دهند، سردمداران مملکت مردم را مدیریت می کنند و دکترها برای مردم نسخه می پیچند. نویسنده اذعان می دارد که حتی افکار شخصی مان نیز متکی به زبان است. ولی یک سری واژه های خاص قابلیت نفوذ و تأثیرگذاری بیشتری نسبت به باقی کلمات دارند. این واژه هایی که جونا برگر در کتاب جادوی کلمه ها مدنظر دارد، واژه هایی هستند که در تغییر نظر، درگیر کردن مخاطب و پیش بردن اعمال و رفتار، بهتر عمل می کنند.

جونا برگر در این کتاب از قدرتمند بودن تأثیر کلمات خاص بر رفتار انسان و تصمیم گیری، پرده برمی دارد. چنان که پیش تر گفته شد، نویسنده در کتاب جادوی کلمه ها از شش کلمه ی موثر صحبت می کند و می گوید اگر بتوانیم از زبان به شکل استراتژیک استفاده کنیم، می توانیم قدرت نفوذمان را افزاش دهیم، زیربنای ارتباطاتمان را استوار کنیم و به موفقیت های چشمگیرتری برسیم. جونا برگر با بهره بردن از مثال های واقعی و با استفاده از تحقیقات علمی، دید خواننده را به این چشم انداز باز می کند که با کلام و لحن درست می توان چه در روابط شخصی و چه در مسیر دستیابی به موفقیت های بزرگ، تأثیرگذار بود. ازاین رو، کتاب جادوی کلمه ها راهنمایی است ارزشمند برای افرادی که می خواهند از قدرت تحول برانگیز زبان بهره ببرند. شما نیز می توانید این کتاب را با ترجمه ی معصومه عسکری و چاپ انتشارات آموخته تهیه و مطالعه فرمایید.

نکوداشت های کتاب جادوی کلمه ها

  • بنده واقعاً شکرگزارم که یکی از افرادی هستم که از این استاد کارکشته چیزی ارزشمند یاد گرفتم. (جیم کالینز، نویسنده)
  • بین اینکه حق با شما باشد یا آدم تأثیرگذاری باشید، فرق هست و چند کلمه برای ایجاد تغییر کافی است. اگر می خواهید حرف هایتان نفوذ بیشتری داشته باشد، این کتاب را بخوانید. (اسکات گالووی، نویسنده ی پرفروش نیویورک تایمز)
  • زبان طوری اطراف ما را پر می کند که گاهی فراموش می کنیم اصلاً وجود دارد. ولی کلماتی هستند که قدرت بیشتری دارند. کتاب جادوی کلمه ها روش استفاده از این کلمات را نشانمان می دهد. (چارلز داهیگ، نویسنده ی پرفروش)
  • کتاب جادوی کلمه ها حیرت انگیز است و نکات مفید و بسیاری درباره ی چگونگی تبدیل شدن به یک فرد تأثیرگذار ارائه می دهد. همچنین اطلاعات جدیدی از علم زبان به دست می دهد. این کتاب بنیاد نحوه ی صحبت کردن، گوش دادن و نوشتنتان را دگرگون خواهد کرد، شاید حتی هویت تازه ای به شما ببخشد. (دنیل اچ پینک، نویسنده ی پرفروش نیویورک تایمز)

کتاب جادوی کلمه ها برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب را به تمام کسانی که می خواهند میزان مؤثر بودنشان را افزایش دهند و می کوشند مشتری شان را متقاعد کنند یا به تیمشان انگیزه دهند یا می خواهند کاری کنند که همه در سازمانشان به دیدگاه متفاوتی برسند، توصیه می شود.

در بخشی از کتاب جادوی کلمه ها: چه بگوییم تا کارساز شود می خوانیم

حتی اگر هرگز در دادگاه ننشسته باشید، احتمالاً آن را در تلویزیون دیده اید. وکیل های هر طرف دعوا، کنار هم، پشت میزهای چوبی بزرگ نشسته اند. شاهدان قسم می خورند کل حقیقت را بگویند و جز حقیقت نگویند. قاضی ای با عبای مشکی ساده، پشت میزی بلند نشسته و با جدیت بر روند دادگاه نظارت می کند.

دادگاه ها مکان هایی است که زبان در آن ها اهمیت بسیاری دارد. سفر به گذشته غیرممکن است. ازاین رو، از کلمه ها برای انتقال دادن رخدادها استفاده می کنند. آن ها اتفاق ها را به رشتۀ کلام می کشند و می گویند چه کسی در چه زمانی، چه کاری کرده است و مظنون یا متهم ردیف اول در آن زمان خاص کجا بوده است. کلمه ها تعیین کنندۀ گناه و بی گناهی است و مشخص می کند چه کسی به زندان برود و چه کسی آزاد شود و چه کسی گناهکار و چه کسی بی گناه است.

اوایل دهۀ 1980، ویلیام اوبارِ انسان شناس دنبال کشف این مهم بود: سبک بیان مطالب بر نتایج قانونی تأثیر می گذارد یا نه؟ آیا فرای آنچه می گویند، نحوۀ بیان مطالب نیز به همان اندازه تأثیرگذار است؟

فرض رایج این بود که فقط محتوا و مفهوم مهم است. به یقین، شهادت شاهد یا استدلال وکیل تصمیم هیئت منصفه را تغییر می دهد و این ها همه فقط به این دلیل است که آن ها حقایق را بیان می کنند. اما اوبار در پی این بود: ممکن است این فرض اشتباه باشد؟ آیا تغییرات جزئی در سبک زبانی بر درک افراد و تصمیم گیری آن ها سایه می اندازد؟ آیا تغییرات جزئی در کلمه های کسانی مانند شاهدان بر نحوۀ ارزیابی شهادت آن ها یا رأی هیئت منصفه و تصمیم کلی دربارۀ پرونده تأثیر می گذارد؟

فهرست مطالب کتاب

دربارۀ نویسنده
مقدمۀ مترجم
جان سخن
مقدمۀ نویسنده
کلمه ای که دنیا را تغییر داد
دانش کلمه ها
1: هویت سازی و همراهی\u202fبرانگیزی
تبدیل\u202fکردن عمل به هویت
گفتن «نمی\u202fکنم» به\u202fجای «نمی\u202fتوانم»
تبدیل\u202fکردن «باید» به «می\u202fشود»
حرف\u202fزدن با خودتان
دانستن زمان مناسب «تو» گفتن
2: جلب\u202fکردن اعتماد
صحبت\u202fکردن با قدرت
خلاص\u202fشدن از شر کلمه های احتیاط\u202fآمیز
دودل\u202fنشدن
تبدیل\u202fکردن گذشته ها به حال
دانستن زمان مناسب شک\u202fکردن
3: پرسیدن سؤال های درست
مزایای پرسیدن
سؤال های مرتبط طرح کنید
سراغ سؤال های انحرافی بروید
از پیش\u202fفرض ها بپرهیزید
اول ایمنی را در نظر بگیرید و بعد بپرسید
4: ایجاد قدرت نفوذ ملموس
به دیگران احساس شنیده\u202fشدن بدهیم
مفهوم انتزاعی را ملموس کنیم
بدانیم چه زمانی انتزاعی\u202fبودن بهتر است
5: به\u202fکارگرفتن احساسات
وقتی نداشتن سرمایه است
ساختن ترن\u202fهوایی
درهم\u202fآمیختن لحظه ها
درنظرگرفتن زمینه
به\u202fکارگیری قطعی\u202fنبودن
6: تسلط بر شباهت و تفاوت
نشان\u202fدادن شباهت
نشان\u202fدادن تفاوت
وقتی شباهت کارساز است و تفاوت کارسازتر
کدام\u202fیک بیشتر شبیه گریپ\u202fفروت است؟
طراحی پیشرفتِ درست
7: رازهای برملاشده با زبان
زبان\u202fشناسی حقوقی
رازهایی که زبان آشکار می\u202fکند
پیش\u202fبینی آینده
نکته هایی که زبان دربارۀ جامعه به ما می گوید
نژادپرستی و پلیس
سخن آخر
ضمیمه
راهنمای مرجع برای پردازش زبان طبیعی
تجزیه\u202fو\u202fتحلیل مشتری
پرونده های حقوقی

مشخصات کتاب الکترونیک

قیمت نسخه الکترونیک



منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D9%84%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/book/90680