کتاب راهنمای درک روابط انسانی، با تحسین و استقبال منتقدین روبهرو شد و یکی از مهمترین جایزههای علمی بریتانیا را از آن خود کرد. بسیاری از نشریات این کتاب را در لیست بهترین آثار علمی سال 2020 قرار دادند و نگاه و تحلیل متفاوت کامیلا پنگ را ستودند. اثری که پیش رو دارید را انتشارات آسمان نیلگون با ترجمهی بنفشه شریفیخو منتشر کرده است.
جوایز و افتخارات کتاب راهنمای درک روابط انسانی
- برندهی جایزهی انجمن سلطنتی بریتانیا در بخش کتاب علمی در سال 2020
- یکی از بهترین کتابهای علمی سال به انتخاب گاردین
- یکی از بهترین کتابهای علمی سال به انتخاب فایننشال تایمز
نکوداشتهای کتاب راهنمای درک روابط انسانی
فهرست مطالب کتاب
در نتیجه، پنگ برای فرار از وضعیت بغرنجش به علم پناه میبرد و در این وادی است که آرامش مییابد. از نظر او، برای هر پدیدهای در دنیا باید توضیحی علمی وجود داشته باشد و این نکته شامل انسان و روابط انسانی نیز میشود. با این ایده، او کتاب راهنمای درک روابط انسانی را مینویسد و تمام تلاشش را میکند تا با کمک علم بفهمد دنیای انسانی چطور کار میکند؛ با تحلیل رفتار پروتئینها، یادگیری ماشین، مولکولهای شیمی، سلولهای سرطانی و… . کامیلا پنگ این فرایند را مثل یادگرفتن زبان خارجی میداند. در این پروسه هم خودش روابط انسانی را تا حد زیادی درک کرد و هم به دیگران یاری رساند تا از جنبهی دیگری به آنها نگاه کنند. همین نکته باعث شده کتاب او به یک دفترچهی راهنمای کاربردی تبدیل شود.
عمیق، صریح و مهم. مطالعهی این کتاب آموزشی و عامهفهم برای درک انسانها ضروری است. کتاب راهنمای درک روابط انسانی بهشدت من را تحتتأثیر قرار داد. (لورا جین ویلیامز، نویسنده)
همه چیز از ابتدا واضح و قابل دسترس به نظر نمیرسید. من کسی بودم که سال آخر دبیرستان هنوز کتابهای دکتر سوس را میخواندم. درواقع، خواندن کتاب داستان باعث ترسم میشود، اما میشود گفت روش منحصر به فرد فعالیت ذهنم و علاقهی وافرم به علم، تمام کمبودهای دیگرم را جبران میکند.
کتاب بامزه و جذاب کامیلا پنگ، راهنمایی ساده برای مفاهیم علمی است. (مجلهی BBC Science Focus)
اختلال طیف اوتیسم (ASD) نوعی ناتوانی ذهنی است که معمولاً بر روی روابط و تعاملات اجتماعی فرد تأثیر میگذارد و باعث رفتارهای خاص و تکراری در عملکرد او میشود. کامیلا پنگ در کتابش به این موضوع اشاره میکند که در سنین کودکی وجود این اختلال در او تشخیص داده شد. بعدتر مشخص شد به ADHD و اختلال اضطراب فراگیر (GAD) هم مبتلاست. ترکیب این سه اختلال باعث شد او تبدیل به فردی غیرعادی و حساس شود. کسی که از فهم و پردازش رویدادهای عادی زندگی هم عاجز بود و در آستانهی فروپاشی روانی قرار داشت. اما از سوی دیگر، این وضعیت به او نبوغی فوقالعاده در ریاضیات و علوم بخشید و موجب شد تا قدرت گستردهای در پردازش و تحلیل به دست آورد.
این اثر واقعاً استثنایی است. کامیلا پنگ از علم برای توضیح مشکلات روابط انسانی، خطرات کمالگرایی و چالشهای اتیکت اجتماعی استفاده کرده و کتابی بسیار آموزنده، بامزه و پرنشاط، برای همهی ما نوشته است. (جینا ریپون، عصبشناس، پژوهشگر اوتیسم و نویسنده)
دنیا از دریچهی چشم یک دانشمند مبتلا به اوتیسم!… کامیلا پنگ در کتاب راهنمای درک روابط انسانی، تلاش دارد با کمک علم، زندگی، عشق و روابط انسانی را توضیح دهد. پنگ که به اختلال اوتیسم و اِیدیاچدی مبتلاست و تجربهی زیستی متفاوتی با دیگران دارد، با نگارش این کتاب میکوشد روابط روزمرهی انسانی را با اصول علمی تشریح کند. کتاب حاضر جایزهی انجمن سلطنتی بریتانیا را به دست آورده است.
دربارهی کتاب راهنمای درک روابط انسانی
نویسنده دارای مدرک دکترای زیستشناسی محاسباتی بوده و با ساختار ذهن و بدن انسان کاملاً آشناست. بنابراین، سعی میکند با کمک علم، آنچه را توضیحناپذیر مینماید، تشریح کند. کتاب راهنمای درک روابط انسانی (Explaining Humans) حاصل تحقیقات و جستوجوهای علمی اوست. کتاب حاضر به احساسات معمول و روزمرهی همهی ما میپردازد؛ مثل ترس، کمالگرایی، ارتباطات، همدلی، تصمیمگیری و تعارضات. آنچه این اثر را از نمونههای مشابهش متمایز میکند نگاه نویسنده است؛ فردی که از نُرمهای اجتماعی تا حدودی فاصله دارد و به همین سبب از زاویهای بیرونی به روابط انسانی نگاه میکند.
اگر میخواهید با عشق و دیگر روابط انسانی از منظر علم آشنا شوید، میتوانید اثر حاضر را مطالعه نمایید.
با کامیلا پنگ بیشتر آشنا شویم
قیمت نسخه الکترونیک