اما دردست گرفتن کنترل کار آسانی نیست. گاهی تمایلاتی داریم که خلاف انتظارات دیگران از ما هستند. گاهی حتی دست به رفتارهایی میزنیم که به نوعی با خواستههای خود ما ناسازگارند و بسیار عجیب به نظر میرسند. خودکنترلی برای داشتن یک زندگی منظم و متعادل مؤلفهای ضروری و برای رسیدن به اهداف شخصی مؤلفهای حیاتی است. قابلیت خودکنترلی متغیر است، بهطوریکه از توانایی ساکت نشستن و پرهیز از بیقراری در طول مصاحبۀ شغلی، تا برنامهریزی و شروع یک دورۀ تحصیلی چندساله جهت آمادگی برای یک شغل جدید را در برمیگیرد. همانطور که دیدیم، انگیزه میتواند ما را در دو جهت مخالف قرار بدهد: یا اجتناب از مشکلات یا دستیابی به اهدافی خوب. خودکنترلی مشخص کردن اولویتها و تبدیل آنها به اهداف اجراپذیری است که میتوانیم با موفقیت دنبال کنیم.
معرفی و دانلود کتاب روانشناسی ملال: شرح بیحوصلگیهای انسان | جان دی ایستوود
فهرست مطالب کتاب
– کتاب برجستهی سال Behavioral Scientist
– بهترین کتاب سال گاردین
نکوداشتهای کتاب روانشناسی ملال
– کتاب روانشناسی ملال، بینشی ضروری را برای مواجه با ملال در اختیارتان قرار میدهد. با مطالعهی آن، خوانندگان با درک بهتری از ملال، به زندگی ادامه خواهند داد. این کتاب نشان میدهد که گاهی به جای جنگیدن با ملال، باید به آن گوش بسپاریم. (Eric Cortellessa, Washington Monthly)
کتاب روانشناسی ملال مناسب چه کسانی است؟
مقدمه
فصل اول: ملال: یا هر نام دیگری
فصل دوم: یک دنیای گُلدیلاکسی
فصل سوم: انگیزۀ تغییر
فصل چهارم: ملال در طول زندگی
فصل پنجم: یک تجربۀ پراهمیت
فصل ششم: اوجِ ملال
فصل هفتم: در جستجوی معنا
فصل هشتم: یک همهگیریِ در حال گسترش
فصل نهم: فقط با تمرکزِ تمام حرکت کن
نتیجهگیری
پینوشتها
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%84/book/68685
بهسختی میتوان فردی را تصور کرد که انگیزههای درونی برای کارهایش دارد و درعین حال کسل میشود. بهندرت میتوان از کسی شنید که: «واقعاً دوست دارم گیتار بزنم، اما وقتی گیتار میزنم کسل میشوم!» متأسفانه اطلاعات زیادی دربارۀ ویژگیهای شخصیتی مرتبط با افراد دارای انگیزۀ درونی نداریم. اکثر محققان این موضوع را به عنوان یک وضعیت روانی مطالعه کردهاند، نه یک ویژگیِ شخصیتی.
جیمز دانکرت (James Danckert) استاد دانشگاه و پژوهشگر رشتهی عصبشناسی است. جان دی.ایستوود (John D. Eastwood) نیز، استاد دانشگاه و روانشناس است که دیگر کتاب او، «از ناخودآگاه تا ادراک آگاهانه» نام دارد.
در بخشی از کتاب روانشناسی ملال میخوانیم
– در این کتاب، تاریخچهای مختصر و در عین حال جذاب را از ملال میخوانید. (Michael Odell, The Times)
ملال به ما نشان میدهد که تا چه حد، مشغول دنیای پیرامون بودن، برای هر انسانی ضروری است. اگر بتوانید با دنیای پیرامون خود ارتباط برقرار کنید، احساس خوبی به شما دست خواهد داد؛ اما اگر نتوانید آنطور که باید و شاید در این کار موفق شوید، دچار ملال خواهید شد.
این کتاب برای کسانی که به روانشناسی علاقه دارند، جذاب خواهد بود. همچنین افرادی که در زندگی خود با ملال دست به گریباناند، کتاب حاضر را مفید خواهند یافت.
با جیمز دانکرت و جان دی.ایستوود بیشتر آشنا شویم
ما میدانیم افرادی که انگیزهشان پاداشهایی درونی همچون شایستگی و خودمختاری است، کمتر دچار ملال میشوند. این افراد فعالیتها را فرصتهایی برای تقویت قوای شناختی و خلاقانۀ خود میدانند نه فرصتی برای رسیدن به هر گونه نتیجۀ خاص. انجام دادن کار است که بیشترین اهمیت را دارد. این را هم میدانیم که اگر نیازمان به استقلال و شایستگی ارضا نشود، وقتی که نتوانیم نویسنده و مؤلف زندگی خودمان باشیم، مستعد ملال میشویم.
جیمز دانکرت و جان دی.ایستوود در کتاب مفید و جذاب خود، به شما میآموزند که ملال میتواند پیامی داشته باشد. تصمیم با شماست که چه کار کنید؛ اما حس ملال به شما نشان میدهد که چه کاری درستتر است.
جوایز و افتخارات کتاب روانشناسی ملال
در بسیاری از مواقع، وقتی دچار ملال میشویم، از خود میپرسیم که راهحل چیست. اما واقعا ملال به چه معناست؟ چرا در زندگی ما رخنه میکند و چه تأثیراتی دارد؟ جیمز دانکرت و جان دی.ایستوود در کتاب روانشناسی ملال، به این پرسشهای مهم پاسخ میدهند. گفتنیست این کتاب از طرف وبسایت گاردین به عنوان بهترین کتاب درباره ایدهها شناخته شده است.
دربارهی کتاب روانشناسی ملال
معرفی کتاب روانشناسی ملال: شرح بیحوصلگیهای انسان
– کتابی بسیار جالب که از منظر کاملاً روانشناختی به آن پرداخته است. (Steven Poole, The Guardian)
فرض کنید در مطب دکتر نشستهاید و صفی طولانی از مراجعان دیگر در مقابل شما قرار دارد. گاهی به اطراف نگاه میکنید، گاهی به حرفهای دیگران گوش میدهید، خود را با موبایل مشغول میکنید و راه میروید، اما انگار قرار نیست که نوبت به شما برسد؛ در این لحظات، ملال است که چون چتری تیره بر زندگی شما سایه میاندازد. هیچکس علاقهای به تجربهی ملال ندارد؛ اما باید از خود بپرسیم که ملال واقعا چیست و چه تاثیری بر زندگی ما دارد.
کتاب روانشناسی ملال (Out of My Skull: The Psychology of Boredom)، اثری جذاب به قلم جیمز دانکرت و جان دی.ایستوود است که به طرح پرسشهایی چون سوالات ما و پاسخ به آنها پرداخته است. کتاب، به این ایدهی کلیدی میپردازد که اگرچه ملال برای همهی ما، تجربهای ناخوشایند است؛ اما میتواند فایدههایی نیز داشته باشد: ملال به ما نشان میدهد که باید چه کار کنیم. ملال به ما میگوید که از وضعیت راضی نیستیم و چیزها آنطور که میخواهیم، پیش نمیروند و در آخر به ما یادآوری میکند که برای نجات از وضعیت نامطلوب، باید دست به کنش بزنیم؛ باید به فردی فعال تبدیل شویم که با دیگران ارتباط برقرار میکند و شرایط را به گونهای رقم میزند که دلخواه اوست.
– جیمز دانکرت و جان دی.ایستوود ما را متقاعد میکنند که باید از مرهمهای زودگذر برای از بین بردن ملال دست برداریم و در عوض، دست به انجام کارهایی بزنیم که حاکی از عاملیت ما هستند. (Margaret Talbot, New Yorker)