پرش به محتوا
درونگراها کسانی هستند که ذهنیات خود را سخت بروز میدهند، اما این امر به این معنا نیست که خودشان از این موضوع رنج میبرند. آنها دنیای ذهنی و شخصیِ منحصر به خود را ارج مینهند و بیشتر تمرکز و توجه خود را به آن معطوف میکنند. نحوهی برخورد جامعهای که بیشتر مبتنی بر برونگراهاست، ممکن است برخی ویژگیهای انسانهای درونگرا را نادیده بگیرد و موجب طرد و حتی سرزنش آنها شود. بهاینمنظور، آشنایی با ذهنیات و افکار درونگراها قدمی مثبت در جهت توسعهی فردی و جمعی به حساب میآید. این امر با مطالعهی کتاب زندگیهای پنهان درونگرایان (The Secret Lives of Introverts) میسر میشود. جن گرانمن (Jenn Granneman) با بهرهگیری از نظر متخصصان و استفاده از تجربیات شخصی، راهنمای کامل و جامعی برای آشنایی با دنیای درونگرایان فراهم آورده است.
قیمت نسخه الکترونیک
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86/book/79248
جن گرانمن در کتاب زندگیهای پنهان درونگرایان به بیستودو ویژگی بارز که نشان از درونگرا بودن دارد اشاره میکند که برخی از آنها عبارتند از: لذت بردن از اوقات تنهایی، وجود صدایی درونی، احساس تنهایی در جمع، عملکرد بهتر در نوشتنِ افکار نسبت به بیان آنها و عدم تمایل به تماسهای تلفنی.
کتاب زندگیهای پنهان درون گرایان به دور از باورهای کلیشهای دیدی وسیع درمورد درونگرایی به افراد میبخشد. اگر درونگرا هستید، با مطالعهی این کتاب به شناخت بهتری از خود خواهید رسید و با بهکارگیری تمرینات عملی آن به روابطی بهتر دست خواهید یافت. جن گرانمن در این اثر، به برونگراها نیز در برقراری ارتباط با درونگرایان کمک زیادی میرساند.
دربارهی کتاب زندگیهای پنهان درونگرایان
لیز درونگراست و وارد رابطهی موقت نمیشود. به من میگوید: «اگه با کسی اوقات خوبی نداشته باشم، فوراً ازش میگذرم. ولی چند نفری بودن که واقعاً ازشون خوشم میاومد، منتها خستهکننده میشم. به نظرم فراریشون دادم. شاید زیادی امیدوار میشم؟» لیز مدت نه سال در «رابطهای نابسامان، اما بهشدت وابسته» بود. حدود یک سال پیش این روال به پایان رسید و از آن موقع با سه چهار نفر قرار گذاشته است، اما هیچکدام با او نماندند. «کاش میتونستم اونطور که دیگران بهم میگن قضایا رو راحت بگیرم و اینقدر زود دل نبندم. شاید بهخاطر اینه که میدونم اون رابطه مکرراً پیش نمیآد.» او دارد به این نتیجه میرسد که میخواهد دست بردارد و خود را به زحمت نیندازد. «تنها هستم، ولی دستکم نمیرنجم یا ناامید نمیشم.»

این کتاب نهتنها برای درونگرایان، بلکه برای برونگرایان نیز نوشته شده تا با شناخت دنیای درونیِ قطبِ مخالفِ خود، در ارتباط با بخش اعظمی از انسانهای درونگرا، موفق ظاهر شوند.
در بخشی از کتاب زندگیهای پنهان درون گرایان میخوانیم
مقدمه
فصل اول: این برای همهی آدمهای ساکت است
فصل دوم: علم درونگرایی
فصل سوم: درونگرایان نسنجیدهاند (و سوءتفاهمهای دیگر)
فصل چهارم: بله، «خماری درونگرا» واقعیت دارد
فصل پنجم: درونگرایان غیراجتماعی نیستند، بهگونهی متفاوتی معاشرت میکنند
فصل ششم: لطفاً فقط تنهایم بگذار
فصل هفتم: بگذار باهم معذب باشیم
فصل هشتم: بیا باهم ساکت باشیم؛ درونگرایانی که وارد رابطه شدهاند
فصل نهم: برطرفکردن مشکل رابطهیتان
فصل دهم: بهراستی باید فردا دوباره آن را انجام دهم؟ درونگرایان و پیشه
فصل یازدهم: برطرفکردن مشکل شغلتان
فصل دوازدهم: درون دنیای پنهان درونگرایان
فصل سیزدهم: بهجای جنگیدن، با درونگراییتان کنار بیایید
منابع