از نگاه فیزیولوژیستها و پژوهشگران علوم زیستشناختى، در زنان یک منطقهى ویژه در قسمت جلوى نیمکرهى چپ و چند ناحیه کوچک دیگر در نیمکرهى راست مغز، به صحبت کردن اختصاص دارد.
بدون شک براى دستیابى به پاسخى براى این پرسش نیازمند بررسى و نگرش دقیق روان شناختى هستیم.
فهرست مطالب کتاب
زوجینی که زندگی زناشویی خود را درگیر مشکلات ریز و درشتِ گوناگون مییابند، از آموزههای مطرحشده در کتاب زندگی زناشویی خود را متحول کنیم بهرههای فراوانی خواهند برد.
با محمدرضا دژکام بیشتر آشنا شویم
محمدرضا دژکام با توصیههای عملی و کارآمد خود در کتاب زندگی زناشویی خود را متحول کنیم، قدم به قدم شما را در مسیر بهبود بخشیدن به کیفیت رابطهی زناشوییتان همراهی میکند. با مطالعهی این اثر پاسخ بسیاری از پرسشهای خویش در باب ماهیت یک رابطهی عاشقانهی سازنده را خواهید گرفت. مرادمان پرسشهایی از این دست است:
با توجه به آنچه دربارهى فعالیتهاى نواحى گوناگون مغز از لحاظ سیستم فیزیولوژیکى برایتان گفتیم، اکنون مىخواهیم از بعد روان شناختى به ادامهى این مقوله بپردازیم. چرا که زیاد وارد بحث فیزیولوژى شدن براى خوانندگان چندان ضرورى به نظر نمىآید. حال شاید این پرسش در ذهن شما عزیزان متبلور شود که به واقع («چرا زنان (خانمها) به صحبت کردن احتیاج دارند؟»)
نکتهى قابل توجه این است که مناطق ویژهى کنترل حرف زدن در مغز زنان از سایر نواحى دیگر مغز مجزا بوده و به همین خاطر است که زنان مىتوانند در حین صحبت کردن، به انجام دادن کارهاى دیگرى نیز بپردازند! این از جمله دستاوردهاى پژوهشگران علوم رفتارى، زیستشناختى و فیزیولوژیستها است که مقولهى صحبت کردن زنان به حساب مىآید و بسیار قابل توجه و جالب است.
بیایید یک بار برای همیشه بپذیریم که زوج ایدهآل تنها در جهان فیلمها و کتابها یافت میشود! در زندگی واقعی، هیچ زوجی را نمیتوان یافت که به طور تمام و کمال با نقایص یکدیگر کنار آمده و زندگی دونفرهی بینقصی را با هم رقم زده باشند. هرچند تأسفبار است، اما واقعیت دارد که زندگی اغلب مردان و زنان، خصوصاً در جوامع سنتیای نظیر ایران، آکنده از مشکلات و چالشهای ریز و درشت است. بسیاری از ما گمان میکنیم که عشق میتواند تمام این دست از مشکلات را حل و فصل کند. این هم امّا خواب و خیالی بیش نیست. عشق تنها میتواند دو فرد را به یکدیگر نزدیک کند؛ اما هرگز نمیتواند دوام یک رابطه را، خصوصاً پس از ازدواج، تضمین نماید. مرادمان از گفتن این نکات بدیهی، این است که به زوجینی که رابطهشان را درگیر بحرانهای گوناگون مییابند، قوت قلب دهیم! از این طریق که نشانشان دهیم وجود مشکلات در زندگی زناشویی اگرچه مطلوب نیست، تا اندازهای اجتنابناپذیر است. محمدرضا دژکام در کتاب زندگی زناشویی خود را متحول کنیم بیشتر در این باب توضیح داده است. او در این اثر ضمن برشمردن ویژگیهای یک رابطهی پایدار، متعهدانه و بارآور، شیوههای دستوپنجه نرم کردن با چالشهای پیش روی مردان و زنان در جریان رابطهی عاطفی را ذکر نموده است.
کتاب زندگی زناشویی خود را متحول کنیم، نخستین بار در سال 1391، از سوی انتشارات ذهنآویز در دسترس مخاطبین علاقهمند قرار گرفت.
کتاب زندگی زناشویی خود را متحول کنیم مناسب چه کسانی است؟
راهنمایی عالی براى بهبود کیفیت زندگى زناشویى؛ محمدرضا دژکام در کتاب زندگی زناشویی خود را متحول کنیم، با مجموعهای از توصیههای مفید به یاری مردان و زنانی آمده است که قصد ترمیم رابطهی عاطفی و زناشویی خویش با همسرشان را در سر دارند.
درباره کتاب زندگی زناشویی خود را متحول کنیم
وجود این مراکز در دو نیمکرهى مغز باعث مىشود که زنان انسانهایى سخنگو، پرحرف و هم صحبتهاى مناسبى به نظر آیند! اساسا زنان از صحبت کردن لذت مىبرند و شاید به همین دلیل است که زیاد حرف مىزنند!
مقدمهاى بر تألیف کتاب
بخش اوّل: مباحث عمده در روانشناسى و مشاورهى روابط زناشویى زوجها
بخش دوم: آنچه آقایان باید در مورد خود بدانند!
بخش سوم: آنچه خانمها باید در مورد خود بدانند!
کلام پایانى روانشناس
منابع فارسى