
بروزرسانی: 25 خرداد 1404
معرفی و دانلود کتاب صوتی بزرگ فکر کن | دیمون زاهاریادس | انتشارات یوشیتا
معرفی کتاب صوتی بزرگ فکر کن
کتاب صوتی بزرگ فکر کن یک دستورالعمل متشکل از ده قدم ساده است که کمکتان می کند موانع ذهنی را بشناسید، استانداردهای فکری خود را بالا ببرید و با فراتر رفتن از محدودیت های رایج، چشم اندازهای بزرگ و تازه ای برای خود خلق کنید. این کتاب به قلم نویسنده ی پرفروش حوزه ی روانشناسی موفقیت، دیمون زاهاریادس، نوشته شده است.
درباره ی کتاب صوتی بزرگ فکر کن
چطور می شود شجاعت بلندپروازی داشت؟ دلتان می خواهد از حصار محدودیت های فکری تان بیرون بزنید، اما نمی دانید راه و روش آن چیست و چطور باید قدرت این کار را پیدا کرد؟ کتاب صوتی بزرگ فکر کن (THINK BIG: A 10-Step Guide to Aspiring to Greatness, Pursuing Your Dreams, and Unleashing Your Full Potential) به قلم دیمون زاهاریادس (Damon Zahariades) اینجاست تا به شما نشان بدهد چگونه در این مسیر قدم بردارید و از چارچوب های محدود ذهن فراتر بروید.
ساختن یک طرز فکر جدید، نیازمند تلاش مرحله به مرحله است. کتاب صوتی بزرگ فکر کن ده قدم موثر برای بزرگ فکر کردن را در اختیارتان می گذارد. قدم اول این است که امکاناتتان را بسنجید. در قدم دوم رویاهایتان را در قالب اهدافی عملی و مشخص درمی آورید. در گام های بعدی به سراغ محدودیت ها می روید و اعتماد به نفستان را تقویت می کنید. در ادامه به بازسازی هویتتان می پردازید و عادات موردنیاز برای رسیدن به اهداف را می سازید. سپس یک تیم حمایتگر برای خودتان تشکیل می دهید و وقتتان را با افراد موفق پر می کنید. در قدم آخر نیز یاد می گیرید چطور از شکست های گذشته بهره ببرید و آن ها را تبدیل به فرصت های پیروزی کنید.
کتاب صوتی بزرگ فکر کن به همت مهدی تاج الدین به فارسی برگردانده شده و نشر صوتی یوشیتا آن را با صدای فریاد موسویان به انتشار رسانده است.
کتاب صوتی بزرگ فکر کن برای چه کسانی مناسب است؟
اگر می خواهید ترس ها و محدودیت های ذهنی تان را کنار بگذارید و اگر از مخاطبین کتاب های روانشناسی و خودسازی هستید، کتاب صوتی بزرگ فکر کن را گوش بدهید.
در بخشی از کتاب صوتی بزرگ فکر کن می شنویم
اغلب مردم از دست زدن به ریسک های غیرضروری پرهیز می کنند. هرچه بیشتر احتمال ریسک ازدست دادن چیزی را داشته باشند، گرایش کمتری برای دست زدن به آن خطر خواهند داشت. گاهی این حجم از محافظه کاری، آن فرد را به انسانی محتاط تبدیل می کند. پس در منطقه امن خود باقی می ماند تا احساسِ امنیت و در معرضِ خطر نبودن داشته باشد.
مشکل این است که این گونه درنهایت، مانع از بروز ظرفیت های خود می شوید. منطقه امن شما، به نوعی زندانِ شماست. بدتر اینکه هرچه بیشتر در این زندان بمانید، سخت تر می توانید از آن فرار کنید. خطرهای موجود در خارج از این زندان، هرگز مرتفع نخواهد شد و هرچه کمتر راغب به بیرون رفتن از آن باشید، آن بیرون برایتان خطرناک تر تصور خواهد شد. تا جایی که آن قدر ریسک گریز می شوید که دیگر تعیین اهدافی بزرگ و دستیابی به اهدافی جاه طلبانه برایتان غیرقابل تصور خواهد بود.
چگونه بر آن غلبه کنیم: ابتدا تصدیق کنید که دست زدن به ریسک های حساب شده و راهبردی، اسمش بی احتیاطی نیست.
سپس، خودتان را مجبور به دست زدن به ریسک های کوچکی کنید که تبعات کمی دارد. اگر فردی درون گرا هستید، خود را متعهد کنید که هر روز صبح به یک فرد غریبه سلام کنید. اگر هرگز هیچ غذایی درست نکرده اید، غذایی ساده درست کنید.
وقتی به مرور با این تجربیات احساس راحتی بیشتری کردید، کم کم ریسک های بزرگ تر و مهم تری را به خودتان تحمیل کنید؛ برای مثال، هر روز صبح شروع به مکالمه با فردی غریبه کنید. هرچه بیشتر این کار را بکنید، نفرت تان از خطر کردن، بیشتر کاهش خواهد یافت.
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D9%81%DA%A9%D8%B1-%DA%A9%D9%86/book/90803