شنیدن کتاب صوتی زرنگ باش خانم! به طور ویژه به زنانی که میخواهند در کسبوکار و شغلهای خود پیشرفت کنند یا شغلِ مورد علاقهشان را پیدا کنند توصیه میشود. بااینحال، بسیاری از توصیههای این کتاب برای تمامی کسانی که به دنبال به دست آوردن شرایط بهتری در شغلهایشان هستند مناسب است.
با ایمی کوهن بیشتر آشنا شویم
این نویسنده در هر فصل از کتاب، داستانهایی از مشتریان و کسانی که در طول سالها به آنها مشاوره داده است و همینطور اعترافاتِ شخصیِ خودش را نیز بیان کرده است. توصیههای ایمی کوهن در کتاب صوتی زرنگ باش خانم! بیشتر از طریق این داستانها و اعترافات شخصی بیان شدهاند و همین مسئله گیرایی و جذابیتِ ویژهای به کتاب داده است. برخی از این توصیهها شاید پیش از این نیز گفته شده باشند، ولی بسیاری از آنها جدید هستند و کمک بسیار زیادی به زنان و حتی مردان میکنند.
خواندن کتاب زرنگ باش دختر حتی برای دختر 10 سالهی من هم مفید خواهد بود… این کتاب به زنان کمک خواهد کرد در هر شغلی که میخواهند داشته باشند پیشرفت کنند (مارگو کارستن، مدیرعامل مرکز درمانی محلیِ چِیِن).
کتاب صوتی زرنگ باش خانم! برای چه کسانی مناسب است؟
مهربانی فضیلت است ولی خیلی مهربان بودن مضر است. این راه خوبیست ولی بسیاری از زنان شاغل به راحتی از آن عبور میکنند. ما چنین عبارتی را شنیدهایم: «بهترین دختر دنیا». او بهترین دوست، خواهر و مادر است که همیشه زحمت زیادی میکشد و کلمهی نه در فهرست لغات او جای ندارد. او هرگز حرف بد نمیزند و خیلی مؤدب است و اگر کسی او را دوست نداشته باشد خیلی ناراحت میشود.
زنان در جهان امروز برای پیشرفت کردن باید با هنجارهای اجتماعی بجنگند، موانع کاری را پشت سر بگذارند، در صنایع و شرکتهای مردسالار دوام بیاورند و با کلیشههای جنسیتیای که توسط رسانهها بازتولید میشوند مقابله کنند. با اینحال، از نظر ایمی کوهن (Aimee Cohen) بزرگترین مانعی که بر سرِ راه پیشرفت زنان وجود دارد این است که خود زنان رفتارهایی دارند که مانع از پیشرفتشان میشود.
این ویژگیها ممکن است در اجتماع شما را خوب جلوه دهد، ولی اگر حواستان نباشد، میتواند شغل شما را نابود کند. نیازی نیست برای پیش بردنِ کارها نامهربان باشید. ولی خیلی مهربان بودن هم موفقیت و اهداف شما را نابود میکند. این یک معماست.
انتشارات کهکشان دانش برای آشناتر کردن مخاطبین فارسی زبان به مفاهیمِ مهم و اساسیِ کسبوکار و همینطور ارائهی آثار مطرح و جدیدِ جهان در این رابطه، دست به انتشار مجموعه کتابهای زندگی و کسبوکار موفق برای همه زده است. در این مجموعه که بیش از 70 جلد از آن منتشر شدهاند طیف وسیعی از مفاهیم مرتبط با کسبوکار مانندِ مدیریت استارت آپ و ارتباط شخصیت با کسبوکار مورد بررسی قرار گرفتهاند. از مهمترین کتابهای این مجموعه میتوان به کتابهای «کد دختران»، «خودت را بشناس، پولت را بشناس» و «راهنمای کاربردی متاورس» اشاره کرد.
نکوداشتهای کتاب زرنگ باش خانم!
-
وقتی داشتم کتاب زرنگ باش خانم! را شروع میکردم، به این نتیجه رسیدم که باید برای تمام زنانی که در شرکتم کار میکنند این کتاب را بخرم. وقتی به فصل سوم رسیدم به این نتیجه رسیدم که همه، حتی مردان هم باید این کتاب را بخوانند (سوزان کانرد، مدیرعامل شرکت خیریهی Iowa Donor Network).
-
هنگام کار یک اشتیاق درونی برای دوست داشته شدن میتواند به سادگی کنترل را از ما بگیرد. این احساسات ممکن است از دوران مدرسه شروع شوند ولی تا زمان بزرگسالی و محل کار نیز ادامه مییابند. در مدرسه دختران از عنوان بدجنس خوششان نمیآید. در محل کار خانمها دوست ندارند عوضی نامیده شوند.
ایمی کوهن در کتاب زرنگ باش خانم! بسیار الهامبخش و قدرتمند است… توصیههای این نویسنده سادهاند و به راحتی شما را به نتیجه میرسانند (ترسا تیلور، نویسندهی کتاب افسانهی برابری).
-
کتاب صوتی زرنگ باش خانم! نوشته شده توسط ایمی کوهن، با ارجاع به مثالهای واقعی، تجارب مشترک و همینطور اعترافاتِ خود نویسنده، به زنان توصیههایی برای موفق شدن در کارشان ارائه میدهد. این نویسنده به زنان توصیه میکند بر حسِ گناه خود غلبه کنند و به آنها برای عمل کردن مطابق با خواستههایشان انگیزه میدهد.
دربارهی کتاب صوتی زرنگ باش خانم!
برچسبها متفاوت هستند ولی انگیزه مشابه است. اکثر خانمها میخواهند بیشتر از همه دوست داشته شوند. به دلیل قوی بودن این نیاز، از شرایط خاصی اجتناب و فرصتهایی که ممکن است ضعیف انگاشته شوند را از دست میدهند. در نتیجه، رفتارهای خودتخریبی بروز میکند. اجتناب از مرور عملکرد، سرکوب ایدهی مخالف در جلسات یا مذاکره نکردن برای حقوق بالا. چون شاید کسی خوشش نیاید.