معرفی و دانلود کتاب صوتی سیما جان: مجموعه ی نامه هایی از محمد عاصمی | محمد عاصمی | واوخوان
انتشار: مرداد 30، 1401
بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1404

معرفی و دانلود کتاب صوتی سیما جان: مجموعه ی نامه هایی از محمد عاصمی | محمد عاصمی | واوخوان

۴ دقیقه

قسمت سی و هشتم

مشخصات کتاب صوتی

۳ دقیقه

قسمت بیست و هشتم

۴ دقیقه

قسمت سی و چهارم

پرسیده بودی که آیا آن همه شور و التهاب در من مرده است؟ و آن آتش بیدادگر زوال گرفته و خاکستر شده است؟ تو خوب می دانی، آتشی که نمیرد همیشه در دل ماست. من کی می توانم بدون رنج و دغدغه زندگی کنم؟ مگر دردهای مرا پایانی ست؟ مگر چشمه ی رنج ها خشکیده اند؟ مگر در قلبم زندگی مرده است؟ آیا زندگی بدون رنج میسر است؟ من چنین می پندارم که عظمت زندگی در رنج های ماست. در میان خنده هایم سیما جان، درخشش قطرات معصوم اشک به چشم می آید و تو بهتر از همه می دانی که مثل شاعر دیگر روزگاران قدیم، در قطرات اشکم نیز خنده های پاک سروده می شود و میان گریه می خندم که چون شمع اندر این مجلس زبان آتشینم هست، اما درنمی گیرد. سیمای خوب من! دست های پرنوازشت را بر قلب رنجورم بکش. دوستم داشته باش. من و تو همیشه از دردی ناشناخته و مجهول رنج می برده ایم. درد ما درد عشق عادی نیست و از عشق های بی تاب و خونین رنگ دارد. عشق به کودکان، عشق به انسان، و بالاتر از همه عشق به عشق های پاک و عمیق و دردآلود...

فهرست مطالب کتاب صوتی

۴ دقیقه

قسمت بیست و پنجم

۴ دقیقه

قسمت بیست و سوم

۳ دقیقه

قسمت سی و پنجم

قیمت نسخه صوتی



منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%AC%D8%A7%D9%86/book/67886۴ دقیقه

قسمت بیست و یکم

محمد عاصمی شاعر و نویسنده ی ایرانی بود که پس از کودتای 28 مرداد 1332 ناچار به ترک ایران شد و در آلمان سکونت گزید. درکنار کار نویسندگی و شاعری، عاصمی در زمینه ی تئاتر هم فعالیت جدی و حرفه ای داشت و بارها در تئاتر سعدی روی صحنه رفته بود. او همچنین جزو گردانندگان مجله ی کاوه در مونیخ بوده است. در این مجله ی فارسی زبان که حسین تقی زاده -از رهبران سیاسی جنبش مشروطه- آن را بنا نهاد، مطالبی درباره ی باستان گرایی در ایران چاپ می شد.

کتاب صوتی پیش رو دربرگیرنده ی 52 نامه ی عاشقانه است که محمد عاصمی آن ها را خطاب به شخصیتی به نام سیما نوشته و او را در تمامی این نامه ها با عنوان «سیما جان» خطاب می کند. مضامین این نامه های پرسوزوگداز، گاه عاشقانه است و گاه اجتماعی. این مجموعه بیش از 50 سال پیش در مجله ی امید ایران چاپ شد و بعدها محمود تفضلی-نویسنده و مترجم نامدار- آن ها را در قالب یک کتاب جیبی منتشر کرد. این نامه ها اکنون به همت انتشارات واوخوان به صورت کتابی صوتی درآمده و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

کتاب صوتی سیما جان برای چه کسانی مناسب است؟

۳ دقیقه

قسمت بیست و ششم

۴ دقیقه

قسمت بیست و نهم
اگر خواندن نامه های عاشقانه را دوست دارید، این کتاب پیشنهاد خوبی برای مطالعه ی شما به شمار می رود. اگر به آمیختگی مفاهیم عاشقانه با مضامین اجتماعی علاقه مند هستید، به هیچ وجه این کتاب را از دست ندهید.

محمد عاصمی را بیشتر بشناسیم

۶ دقیقه

قسمت بیست و دوم

عاصمی در سال 1342 انتشارات فرهنگی کاوه را در مونیخ تأسیس کرد و در آن به فعالیت در حوزه ی چاپ و انتشار آثار نویسندگان ایرانی مهاجر پرداخت. بزرگ علوی، محمدعلی جمالزاده، احسان طبری، محمود تفضلی، پرویز ناتل خانلری، و بسیاری از ادیبان و پژوهشگران دیگر با انتشارات کاوه همکاری کرده اند.

در بخشی از کتاب صوتی سیما جان می شنویم

۴ دقیقه

قسمت سی و هفتم

۴ دقیقه

قسمت بیست و هفتم

۳ دقیقه

قسمت بیست و چهارم

معرفی کتاب صوتی سیما جان: مجموعه ی نامه هایی از محمد عاصمی

کتاب صوتی سیما جان اثری است در قالب نامه نگاری های عاشقانه، به قلم محمد عاصمی که توسط انتشارات جیحون منتشر شده است. این کتاب را با صدای نصرالله مدقالچی، یکی از برجسته ترین چهره های هنر دوبلاژ ایران می شنوید.

درباره ی کتاب صوتی سیما جان