معرفی کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر
در را باز کن و وارد سرزمین جادویی نارنیا شو! داستان کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر در یک کمد قدیمی شروع میشود و مسیری پر از اکتشاف و جادو و هیجان را برای چهار خواهر و برادر کوچک انگلیسی به همراه میآورد. این کتاب که به قلم سی. اس. لوئیس نوشته شده، در فهرست صد رمان برتر نشریهی تایمز قرار دارد و جایزهی لوئیس کارول شلف را نیز از آن خود کرده است.
دربارهی کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر
در سال 1940، زمانی که لندن زیر بمباران جنگ جهانی اول ویران میشد، خانوادهی پونسی مثل بسیاری از خانوادههای جنگزدهی دیگر تصمیم گرفتند بچههایشان را به جایی دور بفرستند تا از آنها محافظت کنند. این خانواده چهار فرزند به نامهای لوسی، سوزان، پیتر و ادموند داشت و آنها را به خانهی روستایی اما بزرگ یک پروفسور پیر فرستاد. بچهها از همان بدو ورود، در این خانهی پر از اتاق و راهرو حسابی ماجراجویی کردند. در یکی از همین ماجراجوییها بود به یک کمد بزرگ قدیمی رسیدند. لوسی، دختر کوچک خانواده، درِ آن کمد تاریک را باز کرد، با کنجکاوی وارد آن شد و ناگهان از یک جنگل برفی سر در آورد.
لوسی کوچک شجاعانه پا به این جنگل برفی گذاشت. این جنگل در واقع گوشهای از یک سرزمین جادویی به نام نارنیا بود. کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe) اثری از سی. اس. لوئیس (C. S. Lewis) داستان ماجراجوییهای خواهران و برادران پونسی در سرزمین نارنیا را روایت میکند و شما را با خود به دل یک قصهی پر از جادو و شگفتی میبرد.
کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر در هفده فصل و با زبانی ساده، پراحساس و طنزآمیز نوشته شده و فضای تخیلی و حماسی دارد که شما را تا آخر با خود همراه میکند. روایت ماجراجوییهای جذاب، شخصیتهای دوستداشتنی و معماها و مبارزههایی عجیب و پر از هیجان را در این کتاب گوش بدهید.
نشر هرمس نسخهی متنی کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر را با ترجمهی امید اقتداری و منوچهر کریم زاده ذیل مجموعهی ماجراهای نارنیا به انتشار رسانده و نشر صوتی آوانامه نسخهی صوتی آن را روانه بازار کتاب ایران کرده است. گفتنیست این کتاب صوتی را با صدای مهبد قناعت پیشه و سحر بیرانوند میشنوید.
دربارهی مجموعه کتاب ماجراهای نارنیا
سرزمین نارنیا جایی وسیع و برفی است و پر است از پریها، جادوگرها، غولها، کوتولهها و هر موجود جادویی دیگری که فکرش را بکنید. سرزمینی زیبا با طبیعت چشمنواز و افسانهای که داستان مجموعهی ماجراهای نارنیا (The Chronicles of Narnia) در آن میگذرد. این مجموعه به قلم سی. اس. لوئیس، نویسندهی انگلیسی، نوشته شده و هفت جلد مستقل به نامهای «شیر، کمد، جادوگر»، «شاهزادهی کاسپین»، «کشتی سپیدهپیما»، «صندلی نقرهای»، «اسب و آدمش»، «خواهرزادهی جادوگر»، «آخرین نبرد» و «گنجینهی نارنیا» دارد. هر کدام از این کتابها را میتوان به صورت جداگانه خواند.
نخستین جلد مجموعهی ماجراهای نارنیا در سال 1950 و آخرین آن در سال 1956 به انتشار رسید. این مجموعه داستان چهار خواهر و برادر از خانوادهی پونسی است که برای در امان ماندن از آتش جنگ جهانی دوم از لندن به جایی دور، بیرون از شهر، فرستاده میشوند و در خانهی قدیمی یک پزشک سکونت مییابند. این بچهها که لوسی، سوزان، پیتر و ادموند نام دارند، طی ماجراجوییهایشان در خانهی پزشک، یک کمد جادویی پیدا میکنند. این کمد که از همان ظاهرش پیداست، یک کمد معمولی نیست؛ دریچهای دارد که به یک سرزمین زیبا و برفی به نام نارنیا باز میشود و پای آنها را به ماجراهای هیجانانگیز و عجیب باز میکند.
مجموعهی ماجراهای نارنیا داستانی در ژانر فانتزی و با عناصر جادویی و حماسی به حساب میآید. این مجموعه با همکاری نشر هرمس و نشر صوتی آوانامه در اختیار علاقهمندان ادبیات فانتزی قرار گرفته است.
جوایز و افتخارات کتاب ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر
- در فهرست صد رمان محبوب ادبیات آمریکا به انتخاب پی. بی. اس
- در فهرست صد رمان برتر به انتخاب نشریهی تایمز
- ترجمه به چهل و هفت زبان زندهی دنیا
- برندهی جایزهی لوئیس کارول شلف در سال 1962
- برندهی جایزهی هزارهی کیت بارکر به عنوان کتاب کودک قرن
- نامزد جایزهی بهترین رمان رترو هوگو در سال 2001
- کتاب برگزیدهی سایت آمازون به انتخاب معلمان
اقتباسهای سینمایی از کتاب ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر
- در سال 1979 یک انیمیشن تلویزیونی بر اساس کتاب ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر و به همت کارگردان مشهور بیل ملندز (Bill Melendez) ساخته شد که دو قسمت داشت و در شبکهی سی. بی. اس به روی آنتن رفت. گفتنی است این انیمیشن که جایزهی امی را از آن خود کرد، تفاوتهایی با کتاب اصلی دارد.
- قرار بود گیر مو دل تورو (Guillermo del Toro) کارگردان پرآوازهی مکزیکی مجموعه ماجراهای نارنیا را بر پردهی سینما بیاورد، اما او به دلیل مشغولیتهای سینمایی مهمی، یعنی ساخت مشهورترین اثرش، هزارتوی پن (Pan’s Labyrinth)، این پیشنهاد را رد کرد. به این ترتیب اندرو آدامسون (Andrew Adamson) کارگردان نیوزیلندی قسمت اول مجموعهی سینمایی ماجراهای نارنیا را کارگردانی کرد. او فیلم ماجراهای نارنیا: شیر، کمد و جادوگر (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe) را در سال 2005 و با اقتباس از کتاب ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر ساخت. این اثر که با حمایت شرکت والت دیزنی تولید شد، استقبال مخاطبین و منتقدین را به همراه داشت و بیش از 700 میلیون دلار در سراسر جهان به فروش رسید. همچنین نامزد سه جایزهی جشنواره فیلم اسکار و برندهی یک جایزه از این جشنواره شد. نامزدی جوایزی از جمله گلدن گلوب و گرمی نیز در کارنامهی این فیلم قرار دارد. ویلیام مسلی، آنا پاپپلول، اسکندر کینس و جورجیا هنلی نقش خواهر و برادران پونسی را بازی کردند و بازیگران مشهوری از جمله لیام نیسون و تیلدا سوئینتون نیز در آن به گویندگی و نقشآفرینی پرداختند.
در نکوداشت کتاب ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر
- جادوی دنیای موازی سی. اس. لوئیس هرگز رنگ نمیبازد. (تایمز)
کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به ادبیات فانتزی علاقه دارید و دلتان لک زده برای یک داستان ماجراجویانهی پر از هیجان، کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر را از دست ندهید.
در بخشی از کتاب صوتی ماجراهای نارنیا – جلد اول: شیر، کمد، جادوگر میشنویم
بچهها بیدرنگ نقشهی بسیار خردمندانهی سوزان را به اجرا در آوردند. کتها برایشان بزرگ بود و تا پاشنهی پایشان میرسید و وقتی که آنها را پوشیدند، بیشتر به شنل شاهانه شبیه بود تا کت. اما همهی بچهها بسیار کمتر احساس سرما کردند و در این ریخت تازه به نظر هر یک از آنها قیافهی بقیه با منظرهی اطراف بهتر و بیشتر جور بود. لوسی گفت: «می توانیم وانمود کنیم کاشفان قطب شمال هستیم». پیتر در حالیکه پیشروی به درون جنگل را آغاز میکرد، گفت: «همینطوری هم به اندازهی کافی هیجانانگیز است!»
ابرهای ضخیم تیره بالای سرشان بود و به نظر میرسید که شب باز هم برف بیشتری خواهد بارید. ادموند گفت: «میگویم بهتر نیست راه را کمی بیشتر به طرف چپ کج کنیم؟ یعنی اگر میخواهیم به تیر چراغ برسیم». او در آن لحظه فراموش کرده بود که باید تظاهر کند قبلا هرگز در این جنگل نبوده است و همین که این کلمات از دهانش بیرون آمد، فهمید که خودش را لو داده است.
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D9%85%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%88%DA%AF%D8%B1/book/90029