معرفی کتاب صوتی مزرعه حیوانات
قیمت نسخه صوتی
قیمت نسخه صوتی
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B2%D8%B1%D8%B9%D9%87-%D8%AD%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA/book/78834
جورج اورول در کتاب صوتی مزرعه حیوانات، تابلویی تأثربرانگیز از یک انقلاب شکستخورده را به تصویر میکشد. همهی حیوانات با تمام توان خود در برابر آقای جونز متحد میشوند، علیه بهرهکشیهای او میایستند و سرانجام کنترل مزرعه را به دست میگیرند. اما هنوز چیزی از جشن پیروزیشان نگذشته که آرامآرام تمام مظاهر فساد و ظلمی که علیه آن ایستادند، اینبار در قالبی جدید و دهشتناکتر از آنچه بوده، بازمیگردد. مدت کوتاهی پس از انقلاب، خود انقلابیون تبدیل به دشمنان قیام میشوند!
«همهی حیوانات برابرند». حیوانات مزرعه با باور به این آرمان تصمیم میگیرند علیه ارباب مزرعه، یعنی آقای جونز قیام کنند و قدرت را از او بگیرند. کتاب صوتی مزرعه حیوانات، اثر درخشان و ماندگار جورج اورول، دربارهی آرمانهایی است که طی یک دورهی کوتاه پس از انقلاب به باد میروند و به چیزهایی علیه خودشان تبدیل میشوند. این کتاب از زمان انتشار با تحسینهای بسیار زیادی روبهرو شده و حتی مجلهی نیویورکر از آن بهعنوان یکی از صد رمان برتر قرن بیستم نام برده است.
یک داستان تمثیلی روشنگر، سرشار از نکات پندآمیز و تأثربرانگیز که مخصوص عصر ماست. (نیویورک تایمز)
مزرعه حیوانات آمیختهای از دو جنبه و دو ویژگی است؛ از یک طرف به برندگی و تیزی شیشه است و از طرفی به شفافیت آن. (ماهنامهی آتلانتیک)
در کتاب صوتی مزرعه حیوانات که بارها در ایران تحت عناوین مختلفی مثل «قلعه حیوانات» ترجمه و منتشر شده است، هر کدام از حیوانات، نماد یکی از قشرهای جامعه هستند. برای مثال اسنوبال و ناپلئون که خوکهای باهوش و کاردان این مزرعه هستند، در مقام رهبران حیوانات قرار میگیرند؛ اما پس از پیروزی از موقعیت خود سوءاستفاده کرده و حیوانات دیگر را استثمار میکنند. جورج اورول در این کتاب که ازجمله مشهورترین آثار سیاسی و انتقادی در ادبیات معاصر است، این مزرعه را بهعنوان نمادی از سیاستهای حاکم بر جوامع امروزی در نظر گرفته است.
کتاب صوتی مزرعه حیوانات را نشر صوتی نوژین با صدای سهراب پاکزاد، خوانندهی مشهور ایرانی منتشر کرده و نسخهی متنی کتاب را نیز همین نشر به چاپ رسانده است.
جان استفنسون نیز با اقتباس از این اثر جورج اورول، انیمیشنی را با همین نام ساخت که در سال 1999 از شبکهی تیانتی به نمایش درآمد.
این اثر انتقادی از جورج اورول با نهایت ظرافت نوشته و با زیرکی به تصویر کشیده شده است. (San Francisco Chronicle)
از آن شب بهیادماندنی سخنرانی میجور در مزرعه، همهی حیوانات احساس میکنند که جهان را به شکل دیگری میبینند؛ انگار که تابهحال در خوابی عمیق فرو رفته بودند و مشهودترین ظلمها و مشکلات را متوجه نمیشدند. حالا دیگر هیچکس نمیتواند جلوی آنها را بگیرد و ایدههای انقلابی را از سرشان بیرون کند. جورج اورول (George Orwell) در کتاب صوتی مزرعه حیوانات (Animal Farm)، زیروبم داستان یک قیام را روایت میکند. قیامی که در آغاز شکوهمند است و با به سرانجام رسیدن، مأیوسکننده و حتی ترسناک میشود.
مزرعه حیوانات یا قلعه حیوانات (Animal farm) نام یک انیمیشن انگلیسی است که با اقتباس از این اثر ساخته شد و در سال 1954 به نمایش درآمد.
گوش سپردن به کتاب صوتی مزرعه حیوانات را به تمام مخاطبان ادبیات جهان و بهخصوص علاقهمندان به رمانهای سیاسی توصیه میکنیم. میتوانید این اثر جورج اورول را که از مشهورترین رمانهای جهان است، با صدای یکی از خوانندگان نسل جوان بشنوید.
سه روز بعد، میجور در آرامش کامل و در عالم خواب مُرد و جنازهاش پایین باغ میوه به خاک سپرده شد. این واقعه در اوایل ماه مارس اتفاق افتاد. تا سه ماه، فعالیتهای پنهانی زیادی در جریان بود. نطق میجور به حیوونهای زیرک مزرعه، دید تازهای نسبت به زندگی داده بود. اونها نمیدونستن انقلابی که میجور پیشبینی کرده بود، کی اتفاق میافته و هیچ دلیلی نداشتن که این انقلاب در طول زندگیشون صورت خواهد گرفت. اما کاملاً آگاه بودند که موظفن خودشون رو برای اون آماده کنن.
کار آموزش و مدیریت، به عهدهی خوکها که هوشیارتر از سایر حیوونات شناختهشدهی مزرعه بودن افتاد. قدرتمند و سرآمد اونها، دو خوک نر جوان بودند به نامهای اسنوبال و ناپلئون که آقای جونز هردوشون رو به منظور فروش پرورش داده بود. ناپلئون هیکلی درشت داشت و قیافهش تا حدی خشن و درندهخو بود و در مزرعه، تنها موجود برکشایری بود. در سخنوری دستی نداشت، ولی به هر صورت ممکن، حرفش رو به کرسی مینشوند. اسنوبال خوک پرجنبوجوشتری بود؛ بلیغتر و مبتکرتر، ولی استقامت رأی ناپلئون رو نداشت.
کتاب مزرعه حیوانات، بهعنوان طنز تلخ درخشان در عصر ما نسبت به آن روی سیاه سکهی عصر مدرن، جاودانه خواهد شد. (مالکوم بردبری)