معرفی و دانلود کتاب صوتی معبد سکوت: فلسفه‌ بودایی، بودا و بودیسم، پیشگویی‌ها | برد تی. اسپالدینگ

پیام کتاب معبد سکوت که توسط انتشارات فردوس به چاپ رسیده برای اسیرانِ دنیای مادی مانند آبی است برای تشنگان، نانی برای گرسنگان و سقفی برای آوارگان. اسپالدینگ و همراهانش در طول سفر حیرت‌انگیز خود با راهبران معنوی بسیاری ملاقات کردند که بینش شگفت‌انگیزی را برایشان به ارمغان داشت. آن‌ها به واسطه‌ی شاگردی نزد برخی اساتید روحانی شاهد معجزاتی غیرمنتظره بودند، برای مثال تنها حضور یکی از این افراد برای خاتمه بخشیدن به نزاع حیوانات وحشی کافی بود یا دیگری می‌توانست بدون مشکل بر سطح آب قدم بزند.

ملاقات با متفاوت‌ترین اساتید معنوی دنیا! برد تی. اسپالدینگ در کتاب صوتی معبد سکوت خاطرات سفرش در شرق و معجزات بی‌شماری که شاهد آن‌ها بوده را روایت می‌کند. این کتاب یکی از مشهورترین آثار ماوراءالطبیعه در کشورهای غربی شمرده می‌شود و به زبان‌های متعددی ترجمه شده است.

درباره‌ی کتاب صوتی معبد سکوت

پرهیز از تکلف‌گویی، تاکید بر جهانی بودن نیاز معنوی و بیان این حقیقت که حتی ساکنین کشورهای سکولاری مانند آمریکا قادر به یافتن نور الهی هستند اصلی‌ترین دلایل محبوبیت این اثرند. نویسنده‌ باور دارد که با تولد هر کودک، رحمت آسمانی بار دیگر به جهان پا می‌گذارد و آنچه نیاز داریم چشمی بینا برای مشاهده‌ی چشمه‌ی تجلی معنویت در وجود تک‌تک ماست. اگر شما نیز با اسپالدینگ هم‌نظر هستید به شما تبریک می‌گوییم، زیرا کتاب صوتی معبد سکوت -تهیه شده توسط نشر صوتی ماه آوا- هم‌اکنون به زبان فارسی در دسترس شماست!

در نکوداشت کتاب صوتی معبد سکوت

  • این اثر سفری معنوی است که ما را به سمت جنبه‌ی الهی وجودمان هدایت می‌کند. (Mara Marin)

کتاب صوتی معبد سکوت مناسب چه کسانی است؟

قیمت نسخه صوتی


منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A8%D8%AF-%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%AA/book/72522

برد تی. اسپالدینگ یکی از اساطیر حوزه‌ی علوم غریبه در قرن بیستم بود و کتاب صوتی معبد سکوت (‌Life and teaching of the masters of the far East‬) شاهکار اوست. این نویسنده‌ و گروهی تحقیقاتی در سال 1894 به هندوستان و تبت سفر کردند. جزئیات وقایعی که این جمع در اسرارآمیزترین کشورهای آسیا پشت سر گذاشتند حتی امروز هم مشخص نیست چون آن‌ها عامدانه حرفی از نام شهرها، اشخاص و جاده‌ها به میان نیاوردند. همین موضوع باعث شده بسیاری صحت روایت‌هایشان را زیر سوال ببرند، با این وجود نمی‌توان سال‌ها مطالعه در ادیان شرقی، نگاه موشکافانه و معنویت اصیلی که در نوشته‌های او موج می‌زند را نادیده گرفت.

او به من نگاهی کرد و پرسید آیا خیلی وقت است که به هندوستان آمده‌ام. پاسخ دادم: «در حدود دو سال است…» از من پرسید: «آیا انگلیسی هستید؟» پاسخ دادم: «خیر، آمریکایی هستم.» من، خوشحال و متعجب از این که با شخصی روبه‌رو می‌شدم که با زبان مادری من آشنا بود از او پرسیدم که نظرش راجع به این نمایش خیابانی چیست؟» او گفت: «آه! از این‌گونه اشخاص در هندوستان فراوان پیدا می‌شود. ما به این‌گونه اشخاص مرتاض می‌گوییم یعنی ساحر یا هیپنوتیزم‌کننده. این نام دقیق و بامسمایی است…».

فهرست مطالب کتاب صوتی

مشخصات کتاب صوتی

معرفی کتاب صوتی معبد سکوت: فلسفه‌ بودایی، بودا و بودیسم، پیشگویی‌ها

اگر به عرفان شرقی علاقه دارید شنیدن این کتاب صوتی را به شما توصیه می‌کنیم.

با برد تی. اسپالدینگ بیشتر آشنا شویم

ما حدودا دو سال می‌شد که در هندوستان حضور داشتیم و کارهای تحقیقاتی‌مان را با نظم و دقت، طبق معمول پیش می‌بردیم تا آن که سرانجام من با استادی ملاقات کردم که نام مستعار «امیل» را برایش برگزیده‌ام. روزی سرگرم گردش در خیابان‌های شهری بودم که توجه‌ام ناگهان به گروهی جلب شد. توجه جمعیت به یک مرتاض یا ساحری دوره‌گرد متمرکز شده بود. از این‌گونه ساحران، در هندوستان به‌وفور یافت می‌شود من نیز به جمعیت تماشاچی نزدیک شدم و مشاهده کردم که در کنارم مردی نسبتا مسن حضور دارد که ظاهر به طبقه اجتماعی سایر تماشاچیان نباید تعلق داشته باشد.

برد تی اسپالدینگ (Baird T. Spalding) که نامش در نیمه اول قرن بیستم در محافل متافیزیکی به افسانه تبدیل شد از مشهورترین افرادی بود که دانش شرقی را به دنیای غرب معرفی کردند. او در کشورهای انگلیس، آمریکا، آلمان و هند زندگی کرد و پس از سال‌ها فعالیت به‌عنوان مهندس معدن، به تاریخ 1953 در آمریکا درگذشت.

در بخشی از کتاب صوتی معبد سکوت می‌شنویم

چنین معجزاتی را باور کنید یا نه، این اثر نقش مهمی در معرفی خاور دور یا آسیای شرقی به جهان غرب ایفا کرد. شاید انتساب ایده‌ی «اساتید شرقی که قادر به هدایت سرنوشت بشری هستند» به برد تی. اسپالدینگ چندان بیراه نباشد!. او در تالیف کتاب صوتی معبد سکوت فریده مهدوی دامغانی علاوه بر روایت داستان‌های آموزنده از توصیفات دراماتیک نیز بهره برده تا مخاطبانش را کاملا تحت تاثیر قرار دهد و در این کار موفق هم بوده.