معرفی و دانلود کتاب صوتی نفرین شدگان ماه 1: شوومان | نازنین جودت | شرکت توسعه محتوای لحن دیگر


معرفی کتاب صوتی نفرین شدگان ماه 1: شوومان

کتاب صوتی نفرین شدگان ماه 1: شوومان، رمانی فانتزی و ترسناک به قلم نازنین جودت است. در این رمان که در چهارمین دوره‌ی جایزه ادبی افسانه‌ها، به‌عنوان بهترین داستان بلند در ژانر وحشت برگزیده شده، معلم جوانی به نام حوریا به روستای سرد و یخ‌زده‌ای به نام شوومان فرستاده می‌شود. او تصمیم به بازگشت می‌گیرد، اما این منطقه‌ی مرموز و اسرارآمیز پیوندی غریب با گذشته‌ی حوریا و خانواده‌اش دارد.

درباره‌ی کتاب صوتی نفرین‌شدگان ماه 1: شوومان

نازنین جودت، داستان‌نویس و منتقد ادبی ایرانی‌ست که تاکنون چندین رمان و مجموعه داستان را منتشر کرده و برنده‌ی جوایز ادبی متعددی شده است. داستان‌های این نویسنده، فضایی بسیار بومی و ایرانی دارند و به همین علت، مخاطبین فارسی‌زبان بهتر می‌توانند خود را وارد جهان داستان کنند و با شخصیت‌ها هم‌ذات‌پنداری بیشتری دارند. رمان صوتی نفرین‌شدگان ماه 1: شوومان، که دومین رمان منتشرشده توسط نازنین جودت و اولین قسمت از سه‌گانه‌ی نفرین‌شدگان ماه است، با الهام از افسانه‌ها و اساطیر ایران نوشته شده و فضایی فانتزی و تخیلی دارد.

در داستان صوتی نفرین‌شدگان ماه 1: شوومان، ما با حوریا شمسیا آشنا می‌شویم که معلمی جوان در سال‌های اول خدمتش است. او به روستایی دورافتاده و سردسیر به نام شوومان فرستاده می‌شود تا به تدریس به کودکان روستا بپردازد. معلم قبلی این روستا، پس از ابتلا به بیماری ذات‌الریه مرده و حوریا به‌عنوان جایگزین او فرستاده شده است. حوریا پس از ورود به شوومان متوجه می‌شود اهالی این روستای سرد و کوهستانی، رفتاری عجیب‌وغریب دارند و انگار اتفاقات هولناکی در کمین اوست.

معرفی و دانلود کتاب صوتی نفرین شدگان ماه 1: شوومان

حوریا در خانه‌ی یکی از اهالی روستا به نام شیخ بادزار ساکن می‌شود و شیخ برای اینکه از او در برابر سرما محافظت کند، گردن‌بندی را به حوریا می‌دهد. این گردن‌بند، نقش زیادی در کم کردن سرما دارد، ولی حوریا احساس می‌کند جادویی مخوف در گردن‌بند نهفته است. حوریا تصمیم می‌گیرد از شوومان بگریزد و به شهر بازگردد، ولی متوجه می‌شود گذشته‌ی او و خانواده‌اش با شوومان و اهالی آن گره خورده است.

نازنین جودت در کتاب صوتی نفرین‌شدگان ماه 1: شوومان، خصوصیات روان‌شناختی شخصیت‌ها را با ویژگی‌های نمادین در هم می‌آمیزد و به داستان غیرعادی خود جنبه‌ای باورپذیر می‌دهد. ترس‌ها، دلهره‌ها و اضطراب‌های حوریا که ناشی از فضای تاریک و هراس‌انگیز شوومان است، اغلب به صورت نمادهایی در داستان ظاهر می‌شوند و او را دستخوش حالات خواب‌گونه‌ای می‌کنند.

کتاب نفرین‌شدگان ماه 1: شوومان توسط انتشارات هوپا منتشر شده و نسخه‌ی صوتی آن را نشر صوتی لحن دیگر تهیه کرده است.

درباره‌ی مجموعه‌ی نفرین‌شدگان ماه

نازنین جودت کتاب «شوومان» را برای اولین‌بار در سال 1393 منتشر کرد. فضای ترسناک و وهم‌آلود این داستان و محبوبیت آن پس از انتشار، باعث شد این نویسنده دو دنباله برای این کتاب به نام‌های «عقرب باد» و «شیامان» بنویسد که در کنارِ هم سه‌گانه‌ی نفرین‌شدگان ماه را تشکیل می‌دهند. این سه داستان، شخصیت‌هایی تکرارشده دارند و در فضای یکسانی روایت می‌شوند.

در نکوداشت‌ کتاب نفرین‌شدگان ماه 1: شوومان

  • نازنین جودت، هنرمندانه توانسته است واکنش هر شخصیت را در دل هر یک از حوادثِ تاریک و ترسناک، پیش‌بینی کند. او برای ساختن مناسب‌ترین شخصیت به‌دنبال ویژگی‌های خاص و دور از ذهنی نبوده و همین امر موجب القای بیشتر وحشت در وجود مخاطب گردیده است (وب‌سایت کتاب‌نیوز).

کتاب صوتی نفرین‌شدگان ماه 1: شوومان برای چه کسانی مناسب است؟

اگر از علاقه‌مندان به داستان‌های فانتزی و ترسناک و به‌طور ویژه داستان‌های ترسناکی که حال‌وهوایی ایرانی دارند، هستید، شنیدن کتاب صوتی نفرین‌شدگان ماه 1: شوومان به شما توصیه می‌شود.

در بخشی از کتاب صوتی نفرین شدگان ماه 1: شوومان می‌شنویم

صبح که چشم باز می‌کنم چیزی از شب قبل یادم نمی‌آید. یادم است که سفیا شامم را آورد خوردم، کتاب‌هام را چیدم کنار پنجره، یکی را برداشتم و چند صفحه‌ای خواندم. بعد از آن چیزی یادم نمی‌آید. سر که می‌چرخانم، پاکت سفیدی را روی پاتختی می‌بینم. چیزی روش نوشته نشده. تو جام نیم‌خیز می‌شوم. بازش می‌کنم. دست‌خط خاله است. مثل خودم تلگرافی نوشته:

«خوشحالم که به سلامت به شوومان رسیدید. کارهایم را که انجام دهم می‌آیم. آنجا که هستید خیالم راحت است».

جمله‌ی آخر عصبانی‌ام می‌کند. نمی‌فهمم برای چه خیالش راحت است. به خاطر اینکه پدرش اهل شوومان بوده؟ خاله چه می‌داند در یکی دو روز گذشته چه اتفاقات عجیب‌وغریبی برای من افتاده؟ نکند خاله هم شوومانی بوده و همینجا بزرگ شده؟ چه دلیلی برای پنهان‌کاری دارد؟ یادم باشد از شیخ بادزار یا آمه بپرسم خاله و پدرش را می‌شناسند یا نه.


منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%87-1-%D8%B4%D9%88%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86/book/80434