معرفی و دانلود کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا | شهناز یزدان پناه | انتشارات جیحون

چنانچه به مباحث عرفانی، سرگذشت جریان‌های فکری و عارفان بزرگ تاریخ علاقمند باشید، کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا آموزه‌های مفیدی را در اختیارتان قرار خواهد دارد. دانشجویان رشته‌ی ادیان و عرفان از شنیدن این کتاب بهره‌ی بسیاری خواهند برد.

با شهناز یزدان پناه بیشتر آشنا شویم

اثر پیش‌رو از سوی انتشارات آینده درخشان به چاپ رسیده و نشر صوتی جیحون آن را منتشر کرده است. کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا را با صدای دادبه دادمهر و فریبا فصیحی می‌شنوید.

کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا برای چه کسانی مناسب است؟

برای بررسی جریان غالی‌گری که در نوع خود پیچیدگی‌های بسیاری دارد، نیاز به اسناد و مدارک متقینی است که به سختی می‌توان به آن‌ها دست یافت؛ زیرا بسیاری از مدارکی که بیانگر عقاید غالیان صدر اسلام است، به دست مخالفان از میان رفته و آنچه بر جای مانده مدارک و سخنانی است که مخالفان درباره‌ی آن‌ها نگاشته یا گفته‌اند.

با شنیدن این کتاب، هم مفاهیم اصلی و مهم عرفانی را می‌شناسید و هم پیوستی که در انتهای کتاب گنجانده شده این فرصت را به شما می‌دهد که به انبوهی از منابع دست اول درمورد عرفان دسترسی داشته باشید. پس اگر در اولین مواجهه با کتاب حاضر، اسامی و کلماتی به گوشتان خورد که هرگز با آن‌ها آشنایی نداشتید، اصلاً جای نگرانی نیست.

باوجود اینکه بخش گسترده‌ای از ادبیات کهن پارسی را آثار عارفانه تشکیل می‌دهند و عرفان و مناسک آن همواره مورد توجه عموم مردم بوده اما به نظر می‌رسد همین اقبال گسترده موجب شده تا برخی عارف‌نماهای دروغین، دامن عرفان را به باورهای و ادعاهای ناروا آلوده کنند. به این سبب، پیدا کردن منبعی که با دیدگاهی علمی و بی‌طرفانه به حوزه‌ی عرفان پرداخته باشد، چندان آسان نیست. با توجه به همین نکته، شهناز یزدان پناه کوشیده تا در کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا با کنار گذاشتن اطلاعات مبهم و کوشش در گردآوری اطلاعات دقیق، سیمای حقیقی عرفان را به ما بشناساند.

اثری ارزشمند که چیستی «عرفان» و نحوه‌ی حضور آن در تاریخ، همچنین چگونگی برخورد آن با دین را به شما نشان می‌دهد. شهناز یزدان پناه در کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا با بررسی منابع اصیل و جست‌وجو در مستندات معتبر، تصویری واقع‌گرایانه و عالمانه از این جریان فکری، ادبی و مذهبی در برابر مخاطب مجسم می‌کند.

درباره‌ی کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا

این نویسنده و مترجم ایرانی تابه‌حال آثار زیادی به رشته تحریر درآورده و ترجمه کرده است. کتاب دیگر او «جنبش‌های اجتماعی و فرهنگی ایران در گذر تاریخ» نام دارد که اثری تاریخی به شمار می‌آید. ازجمله کتاب‌هایی که شهناز یزدان پناه به فارسی آن‌ها را ترجمه کرده است می‌توان به «قرار بوده تو شاد باشی»، «ابداع زندگی: میراث باربارا مارکس هابرد»، «آینده تو»، «مقدمات روان‌شناسی فروید» و «آرزوهای ویکتور هوگو» اشاره کرد.

در بخشی از کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا می‌شنویم

برای بررسی و تبیین مفاهیم غلو در نزد بزرگان شیعی در ابتدا باید به پیدایش اندیشه‌های غالیانه در دوره‌های آغازین اسلام پرداخت و چگونه و چرایی منسوب کردن شیعیان به جریان‌های غالی‌گری را از اجتماعی و سیاسی دریافت. شاید بتوان از این طریق به آبشخور اصلی این اندیشه‌ها دست یافت.

شنیدن کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا توصیفی جامع از جنبه‌های دینی، تاریخی، اجتماعی و فکری عرفان به دست می‌دهد که برای پژوهشگران این حوزه و علاقمندان آن بسیار ارزشمند خواهد بود. گفتنی‌ست نوع رویارویی سایر جریان‌های فکری با عرفان نیز در کتاب حاضر مطرح شده؛ مواجهه‌ای که گاه با حب و گاه با بغض همراه بوده است. شهناز یزدان پناه هر آنچه برای شناخت همه‌جانبه‌ی عرفان حقیقی و بنیان‌های فکری آن باید بدانید به شما ارائه نموده.

در این پژوهش سعی بر آن است با استفاده از روش قیاس و مقابله میان نوشته‌های بر جای مانده از گذشته (صدر اسلام) و نوشته‌های قرون بعدی به حقایقی دست یافت که بتواند علل شکل‌گیری اندیشه‌های غالیانه در دوره‌ی نخستین اسلام و چگونگی رشد و بالندگی این جریان‌ها را در دوره‌های بعدی در میان عرفا و جریان‌های عرفانی به ما بنمایاند.


منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%86%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%B9%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%D8%B1%D9%81%D8%A7/book/73690

معرفی کتاب صوتی نگاهی نو در عقاید عرفا

گذار عرفان از دوره‌ی پیش از اسلام و ورود به جهان پس از اسلام، چگونگی رشد اندیشه‌های اسلامی و شیعی در بستر عرفانی، جریان تحولات اندیشه‌های عرفانی تحت تأثیر تلفیق با دین، جست‌و‌جو در شطحیات عرفا، نحوه‌ی حضور عرفان در دوره‌ی قاجار و آشنایی با زندگانی و احوال برخی از بزرگترین عارفان، بخش‌های اصلی این کتاب گویا را تشکیل می‌دهند.