
بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1404
معرفی و دانلود کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی: راز داشتن روابط سالم | گری چاپمن | نوین کتاب گویا
کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی کاری از نشر صوتی نوین کتاب گویا و انتشارات ذهن آویز است. این کتاب را با صدای میلاد فتوحی می شنوید.
کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی برای چه کسانی مناسب است؟
شاید آب ریخته دوباره به جوی برنگردد، اما گری چاپمن (Gary Chapman) و جنیفر توماس (Jennifer Thomas) در کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی (The 5 Apology Languages: The Secret to Healthy Relationships) به شما اطمینان می دهند برای آدمی که روش عذرخواهی درست را بلد باشد، آبِ رفته تا حدی به جایی که قبلاً بوده باز می گردد. گرچه به چالش خوردن در روابط مختلف انسانی امری طبیعی است، اما قسر در رفتن از عذرخواهی، جبران خسارت و تسکین احساسات خدشه دارشده اصلاً کاری طبیعی محسوب نمی شود. فرد خطاکار وظیفه دارد با عذرخواهی درست مشکلی را که ایجاد کرده برطرف کند، فارغ از اینکه طرف مقابلش تا چه حد برایش مهم و عزیز باشد.
بیایید فرض کنیم که شما اشتباهی مرتکب شده اید و حالا از کرده ی خود پشیمانید. یک فرد شایسته برای بخشیده شدن از کجا باید کار ترمیم رابطه را شروع کند؟ شاید قدم اول این باشد که بدانید عذرخواهی و جبران، وظیفه ی شماست، نه لطفی که در حق طرف مقابل می کنید. اگر ذره ای از حس طلبکاری در لحن و حس عذرخواهیتان دیده شود، آن وقت شاید بهتر باشد آن رابطه را به کل قطع کنید و فرد آسیب دیده را به حال خود بگذارید و آسیب بیشتری به او نرسانید. پس بپذیرید که خطا کرده اید و از موضع بالا با کسی که از سوی شما متضرر شده صحبت نکنید.
شاید دومین اصل در انجام یک عذرخواهی درست و اصولی این باشد که بدانید با تمام خلوصی که در نیتتان و حس پشیمانی ای که در قلبتان وجود دارد، فرد آسیب دیده وظیفه ای برای بخشیدن شما ندارد. شما موظف اید مراحل عذرخواهی و طلب بخشش را تمام و کمال انجام بدهید و طرف مقابل اگر هنوز می توانست در قلبش شانس مجددی به این رابطه بدهد، شما را ببخشد. پس گمان نکنید که شرمنده بودن و عذرخواهی کردن می تواند ضمانتی برای بخشیده شدن باشد.
جبران خسارت زبان عذرخواهی برخی افراد است. از نظر آن ها شنیدن جمله ی «اصلاً حقت نبود که با تو این گونه رفتار کنم.» باید به همراه این جمله بیاید: «چه کاری کنم تا نشان دهم که هنوز هم به تو اهمیت می دهم؟»
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D8%AC-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C/book/89267
برابری یعنی جبران آسیبی که طرف مقابل تجربه کرده است. جبران خسارت یعنی برقراری تعادل در عدالت، یعنی جبران هر خطا یا آسیبی که باعث شده فرد آسیب دیده چیزی را از دست بدهد شاید عزت نفس، احترام به خود، یا حتی منفعت هایی ملموس تر را از دست داده باشد. (مثلاً من شما را مقابل رئیستان تحقیر می کنم و همین باعث می شود فرصت ارتقاء شغلی خود را از دست بدهید.) بنابراین از لطف و مهربانی فرد خطاکار است که در صدد جبران برآید.
معرفی کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی: راز داشتن روابط سالم
شنیدن این کتاب را به همه، به ویژه کسانی که به کتاب های خودسازی، توسعه ی فردی و بهبود روابط انسانی علاقه دارند پیشنهاد می کنیم.
در بخشی از کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی: راز داشتن روابط سالم می شنویم
گری چاپمن و جنیفر توماس در کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی، به سراغ معضلی رفته اند که روابط بسیاری را به فروپاشی و نفرت رسانده است؛ نداشتن سواد عاطفی در رابطه و عدم اطلاع از نحوه ی صحیح معذرت خواهی! نویسندگان در این کتاب توضیح می دهند که یک عذرخواهی واقعی از چه مراحلی تشکیل شده و چه کسانی واقعاً شایسه ی بخشیده شدن هستند.
درباره ی کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی
گری چاپمن و جنیفر توماس در کتاب صوتی پنج زبان عذرخواهی پنج مرحله برای یک عذرخواهی درست و اصولی در نظر می گیرند؛ «ابراز پشیمانی»، «پذیرفتن مسئولیت»، «جبران خطا»، «تغییرات برنامه ریزی شده» و «درخواست بخشش» قدم هایی هستند که تا حدی می توانند آسیب وارد شده را جبران و بر زخمی که نسبت به احساسات طرف مقابل ایجاد شده، مرهم بگذارند. با یادگیری مطالب این کتاب، تضمین می کنیم که به آدم بهتری تبدیل می شوید و شانس این را خواهید داشت که از بسیاری از روابط خود در حوزه های مختلف محافظت کنید.
اگر شما نیز ساکن کره ی خاکی بوده باشید و سروکارتان به انسان جماعت خورده باشد، می دانید که ارتباط برقرار کردن با او کار آسانی نیست! وقتی دو طرف این ارتباط، مغزهای پیچیده ای داشته باشند و هر کدام تفاسیر و برداشت های مختلفی از یک معنی برای خود دست وپا کنند، آن می شود که ارتباط به بیراهه می رود و دردسر ایجاد می شود. حالا به این ذهن پیچیده و چندبعدی، نداشتن سواد عاطفی را هم اضافه کنید تا ببینید که درک نکردن احساس طرف مقابل و گفتن جمله ی اشتباهی که بنزین بر آتش احساسات تحریک شده اش بریزد، تا چه حد می تواند باعث سوءتفاهم و از بین رفتن صمیمیت شود. در چنین شرایطی، چاره چیست؟
«من که گفتم معذرت می خوام!!! دیگه چی کار کنم که راضی بشی؟!»