معرفی و دانلود کتاب صوتی چگونه پروانه شدم | اروین یالوم | نشر ماه آوا

۶۵ دقیقه

فصل سی‌ام تا سی‌ودوم

۲۲ دقیقه

فصل اول تا دوم

در ذهن بسیاری از ایرانیان نام اروین یالوم با کتاب «وقتی نیچه گریست» گره خورده است. این روان‌پزشک و نویسنده‌ی آمریکایی بیش از شش دهه است که در کرسی استادی دانشگاه استنفورد در حال تدریس است. او در سال 2002 موفق به دریافت جایزه‌ی انجمن روان‌پزشکی آمریکا شد. اروین یالوم تا کنون آثار داستانی و غیرداستانی بسیاری را منتشر کرده است که از میان آن‌ها می‌توان به عناوینی همچون «روان‌درمانی اگزیستانسیال»، «درمان شوپنهاور»، «هنر درمان»، «خیره به خورشید نگریستن» و «دروغگویی روی مبل» اشاره کرد.

در بخشی از کتاب صوتی چگونه پروانه شدم می‌شنویم

اروین یالوم نویسنده و روانکاو پرآوازه‌ی آمریکایی در کتاب صوتی چگونه پروانه شدم خود را روی صندلی مراجعانش می‌نشاند و از دریچه‌ی یک روانکاو، خاطرات و وقایع زندگی‌اش را واکاوی می‌کند. گاردین این اثر را به‌عنوان یکی از بهترین کتاب‌های سال 2017 معرفی کرده است.

درباره‌ی کتاب صوتی چگونه پروانه شدم

۸۰ دقیقه

فصل بیست‌وچهارم تا بیست‌وهفتم

معرفی کتاب صوتی چگونه پروانه شدم

او داستان زندگی خود را با یک کابوس آغاز می‌کند: دوازده ساله است و با دوچرخه از کنار خانه‌ی یک دختر با صورتی پر از جوش و آکنه می‌گذرد. مثل هر روز به امید دوستی برای او دست تکان می‌دهد: «سلام سرخک!» اما پدر دختر در خواب به یالوم می‌فهماند که احوال‌پرسی روزانه‌اش برای او آزاردهنده است. چنان که یالوم اقرار می‌کند، این خواب برای او لحظه‌ی تولد «همدلی» بوده است. او با وجود گذشت سالیان بسیار، این کابوس را فراموش نکرده است و پس از سال‌ها پژوهش و مطالعه در حوزه‌ی روانکاوی، اکنون و در این کتاب صوتی دریافت و ادراک علمی و تخصصی خود را از آن بیان می‌کند.

۵۷ دقیقه

فصل سی‌ونهم تا پایان

مشخصات کتاب صوتی

در کتاب صوتی چگونه پروانه شدم شاهد سیر شکل‌گیری شخصیت اندیشه‌ی متفکری نامدار هستیم که کتاب‌هایش چراغ راه افراد بسیاری شده است. این کتاب یک زندگی‌نامه‌ی معمولی نیست؛ بلکه تأملات اروین یالوم، این اندیشمند مشهور را درمورد زندگی و پیشرفت با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذارد و آن‌ها را دعوت می‌کند تا درمورد ریشه‌های خود و معنای زندگی‌شان تأمل کنند.

شنیدن این کتاب صوتی را به همه‌ی کسانی که به آثار حوزه‌ی روانکاوی علاقه دارند، پیشنهاد می‌کنیم.

با اروین یالوم بیشتر آشنا شویم

اروین یالوم (Irvin D. Yalom) در طول چندین دهه فعالیت حرفه‌ای خود در زمینه‌ی روانکاوی، درباره‌ی روان و زندگی میلیون‌ها نفر واکاوی و پژوهش کرده است. اما این بار و در کتاب صوتی چگونه پروانه شدم (Becoming myself: a psychiatrist’s memoir) یالوم به زندگی خودش می‌پردازد. او در این کتاب خاطرات عمیق کودکی تا بزرگسالی خود را از دید یک روان‌کاو کارکشته حلاجی می‌کند و نتایج این بررسی را با ما به اشتراک می‌گذارد. در حقیقت او در این اثر میان خودش به‌عنوانی فردی همچون بی‌شمار کسانی که در طول این سال‌ها به او مراجعه کرده‌اند، و یالومِ روانکاو انفصال ایجاد کرده است تا بتواند بدون غرض‌ورزی خاطرات و روان‌رنجوری‌های زندگی خود را تجزیه و تحلیل کند.

۵۱ دقیقه

فصل ششم تا هشتم

۶۵ دقیقه

فصل بیست‌ویکم تا بیست‌وسوم

۵۴ دقیقه

فصل هجدهم تا بیستم

قیمت نسخه صوتی


منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%85/book/70924

۵۹ دقیقه

فصل نهم تا یازدهم

۷۵ دقیقه

فصل بیست‌وهشتم تا بیست‌ونهم

مراجعی داشتم به نام رز که مدتی بود بیشتر درباره‌ی دختر نوجوانش که تنها فرزند او نیز محسوب می‌شد، صحبت می‌کرد. رز دیگر به جایی رسیده بود که می‌خواست از دخترش دست بکشد و او را به حال خودش رها کند، چون برای دخترش تنها الکل، روابط جنسی و همنشینی با همسن‌وسال‌های بیکاره‌اش مهم بود.

۷۳ دقیقه

فصل سی‌وسوم تا سی‌وپنجم

۳۴ دقیقه

فصل سوم تا پنجم

۲۲ دقیقه

فصل دوازدهم تا چهاردهم

۷۱ دقیقه

فصل سی‌وششم تا سی‌وهشتم

رز به‌عنوان مادری نامسئول و همسری بی‌وفا، خود در گذشته خطاهای قابل توجهی مرتکب شده بود؛ از جمله بارها لگد زدن به کانون خانواده به دلیل علاقه‌اش به مردی دیگر و بازگشت مجدد به سوی خانواده زمانی که رابطه‌اش با آن مرد به بن‌بست رسیده بود. رز در گذشته از آن سیگاری‌های قهار بود به‌طوری که دچار مشکل تنفسی شده بود. بااین‌حال، در طی چند سال گذشته سعی کرده بود کاملاً تغییر جهت بدهد و رفتارهایش را جبران کند و برای تنها فرزندش مادر خوبی باشد. اما علی‌رغم تلاشش، دختر او حاضر به ایجاد تغییر در مسیری که در پیش گرفته بود، نمی‌شد. من قویاً به آن‌ها خانواده‌درمانی را توصیه کردم اما دختر حاضر به شرکت در جلسات نبود و رز دیگر سرخورده و مستأصل بود. سرفه‌های بی‌وقفه و مراجعات مکررش به متخصص ریه به او یادآوری می‌کرد که شاید دیگر فرصت زیادی نداشته باشد.

فهرست مطالب کتاب صوتی

این کتاب صوتی از انتشارات لیوسا، به همت نشر صوتی ماه‌آوا و با ترجمه‌ی مینا فتحی به صورت کتاب گویا منتشر شده است.

جوایز و افتخارات کتاب صوتی چگونه پروانه شدم

  • یکی از بهترین کتاب‌های سال 2017 به انتخاب گاردین
  • در فهرست پرفروش‌ترین‌ آثار روان‌شناسی و زندگی‌نامه در ایران
  • برنده‌ی جایزه‌ی بین‌المللی زیگموند فروید برای روان‌درمانگری زیر نظر شورای جهانی روان‌درمانگری، سال 2009
  • برنده‌ی جایزه‌ی مهم‌ترین مشارکت در دین و روانکاوی زیر نظر بنیاد روانکاوی آمریکا / شورای روانکاوی آمریکا، سال 2001

نکوداشت‌های کتاب صوتی چگونه پروانه شدم

  • خردمندانه و گرم؛ این زندگی‌نامه یادآور زندگی‌ای است که به‌نیکی زیسته شده. (کمپوس سرکل)
  • یک خودزندگی‌نامه‌ی صادقانه، درگیرکننده و سودمند. مناسب تحسین‌گران یالوم و علاقه‌مندان به فلسفه‌ی روانشناسی و خاطرات. (لایبرری ژورنال)
  • اروین یالوم روان‌درمانگری است که مانند یک فیلسوف فکر می‌کند و مانند رمان‌نویسی کارکشته -که دست بر قضا این‌چنین از آب در‌آمده‌ است- می‌نویسد. (نیوبرگر گلدشتاین)
  • البته که از روانکاوان توقع چنین دریافت‌هایی وجود دارد، اما قاعده این‌گونه نیست که همه‌ی آن‌ها بتوانند حرفشان را چنین زیبا برسانند؛ این‌گونه که یالوم در اثر داستانی‌اش می‌تواند. (ابراهام ورگیس)
  • وقتی یالوم چیزی منتشر کند -هرچیزی- من خریداری می‌کنم و او هیچ‌گاه ناامیدم نمی‌کند. او داستان‌گویی بی‌نظیر، نویسنده‌ای زیبا، متفکری مشتاق و بخشنده و به‌درستی یکی از تأثیرگذارترین فعالان حوزه‌ی سلامت روان است. (نیکولا بارکر، گاردین)
  • چگونه پروانه شدم مکاشفه‌ای غنی از برخی از پس‌زمینه‌های محبوب نگارنده با نوعی گشودگی، بخشندگی و صداقتی کمیاب است؛ اما راهی که یالوم کاوش‌ها و پیشنهاداتش را درباره‌ی روش روانکاوی در هم می‌تند است که از همه جذاب‌ترش می‌کند. (ژورنال آمریکایی روانکاوی)

کتاب صوتی چگونه پروانه شدم برای چه کسانی مناسب است؟