پیش گفتار
بخش نخست: مه 1843: سفر بازگشت
1: زیستن پرسش وجود
2: رگینۀ من
3: در اعتراض به فیلسوفان دروغین
4: در پی خانۀ ابراهیم
بخش دوم: 1848 1813: فهم زندگی با نگاه به گذشته
5: آموختنِ انسان بودن: درس نخست
6: سوی من آ
7: آموزش زیباشناختی
8: زیستن بدون داشتن نظرگاهی به زندگی
9: سقراط مسیحیت
10: تکرار؛ فلسفه ای تازه برای زندگی
11: چگونه مضطرب باشیم؟
12: هزارتوی زندگی
بخش سوم: 1849-1855: زیستن با آیندهنگری
13: بیگانه با جهان
14: با من این گونه است!
15: نبرد نهایی
کیرکگور پس از مرگ
نیایش
پی نوشت ها
نمایه
معرفی و دانلود کتاب فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بیقرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان | کلر کارلایل
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%B3%D9%88%D9%81-%D8%AF%D9%84/book/68509
سه کتاب «فیلسوف دل»، «دربارهی عادت» و «فلسفهی صیرورت کی یرکگور»، از جمله بهترین آثار ترجمهشده از کارلایل در زبان فارسیاند.
در بخشی از کتاب فیلسوف دل میخوانیم
علاقهمندان به آثار بیوگرافیک و دوستداران مباحث فلسفی و الهیاتی، دو گروه از مخاطبینِ اصلی کتاب فیلسوف دل به شمار میروند.
با کلر کارلایل بیشتر آشنا شویم
هدف کلر کارلایل از نگارش این اثر خواندنی و تأملبرانگیز این بوده که به پرسشی مهم و اساسی پاسخ دهد: اندیشهی کی یرکگور در مقام یک فیلسوف، چه نسبتی با زندگی وی در مقام یک انسان داشته است؟ یافتنِ پاسخِ این پرسش، خصوصاً زمانی حائز اهمیت مینماید که به این واقعیت مهم توجه کنیم که بخش عمدهای از نوآوریهای فکری کی یرکگور، مربوط میشود به عقیدهی وی در باب جداییناپذیریِ زندگی عملی از فعالیت فلسفی. در راستای توضیحِ هرچه دقیقترِ این عقیده است که کارلایل با شرح مفصل حیات شخصیِ سورن کی یرکگور، کیفیتِ رابطهی زنده و پرجنبوجوشِ عقاید دینی و فلسفی وی با برهههای حساس زندگیاش را تعیین میکند، و فیالمثل نشان میدهد که چگونه عشق و دلباختگی کی یرکگور به زنی جوان، به دگرگونی اساسی دیدگاه او در باب مفاهیم و احوالی چون اضطرابِ وجودی، ایمانِ دینی و امید و نومیدی منتهی میگردد.
باری، دربارهی کتاب فیلسوف دل، و به طور کلی، در باب زندگی و فلسفهی سورن کی یرکگور، بسیار سخنانِ دیگر نیز میتوان گفت. با این حال، همین مقدار که بیان شد، برای تحقق هدف ما که معرفی اجمالی اثری خوشخوان و آموزنده در حوزهی فلسفه بوده است، بسنده مینماید. پس ضمن دعوتِ شما به مطالعهی اثر مذکور، مطلب خود را در همین نقطه به پایان میبریم.
نکوداشتهای کتاب فیلسوف دل
نامزدی آنها فقط کمی بیش از یک سال طول کشید. زیاد همدیگر را میدیدند و مدام برای هم نامه مینوشتند. کیرکگور از طریق واسطهای یادداشتهایی برای رگینه فرستاد و برنامۀ دیدار او را در خانه میریخت، یا به او پیشنهاد داد که بعد از کلاس موسیقیاش او را ببیند.