چگونه خوب سفر کنیم
فصل اول. چرا فیلسوفها به سفر اهمیت میدهند؟
فصل دوم. نقشه چیست؟
فصل سوم. فرانسیس بیکن و فلسفهی علم و مرغهای یخزده
فصل چهارم. اندیشههای فطری در دکارت، لاک و آدمخواران
فصل پنجم. چرا گردشگری آغاز شد؟
فصل ششم. سفرنامهنویسی، آزمایشهای فکری و جهان فروزان مارگارت کاوندیش
فصل هفتم. سفر به کوهها و فلسفهی فضای هنری مور
فصل هشتم. ادموند بِرک و گردشگری والا
فصل نهم. فلسفهی سرزمین وحشی، هنری ثورو و عشق کلبه
فصل دهم. آیا سفر مفهومی مردانه است؟
فصل یازدهم. اصول اخلاقی گردشگری مناطق در خطر نابودی
فصل دوازدهم. آیا گردشگری فضایی زمین را ناچیز نشان خواهد داد؟
بازگشت به خانه
تقدیر و تشکر
کتابشناسی
پینوشتها
معرفی و دانلود کتاب معنای سفر: فلسفه وقتی از خانه دوری | امیلی توماس | نشر میلکان
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D8%B9%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1/book/76891
هرکدام از ما در جریان یک سفر، تجربهای منحصربهفرد را از سر خواهیم گذراند. ممکن است به یک سفر دستهجمعی با یک گروه دوستانه یا خانوادگی برویم، اما هرکدام از ما با تجربه و بینشی متفاوت به خانه بازگردیم. ممکن است همه، مکانها و انسانهای واحدی را ببینند و شاهد اتفاقات یکسانی باشند، ولی هرکدام سطح و عمق متفاوتی از ماجرا را درک کنند و همچنین این دیدهها برای هر فرد جذابیت و معنای متفاوتی داشته باشد.
«فلسفهی سفر وجود ندارد؛ ولی باید وجود داشته باشد.»
به اعتقاد امیلی توماس در کتاب معنای سفر، درک مفهوم دیگری از مهمترین دستاوردهای سفر است. در جریان سفر کردن است که انسان تمایزهای خود، خانوادهی خود و مردمان شهر و کشور خود با دیگران را درک میکند و مفهوم دیگری در ذهنش شکل میگیرد. در جریان سفر کردن است که قضاوتها و دیدگاههای خام انسان دربارهی دیگری و آدابورسوم او اصلاح میشود. و در نهایت در جریان سفر کردن است که بینش ما نسبت به جهان و هستی وسعت پیدا میکند.
کتابی جذاب و مبدعانه. امیلی توماس، مباحث کتاب را چنان روان و ساده بیان میکند که هیچگاه جدیت و پیچیدگی مباحث زیرسؤال نرود. (جولیان باگینی، نویسندهی کتابهای فلسفی)
کتاب معنای سفر برای چه کسانی مناسب است؟
امیلی توماس، استادیار رشتهی فلسفه در دانشگاه دورهام انگلستان است. او در سال 1985 متولد شده و دورهی دکتری خود را در دانشگاه کمبریج گذرانده است. امیلی توماس علاقهی فراوانی به سفر کردن دارد و بارها خود را در معرض ماجراجوییهای مختلف قرار داده. او مقالات بسیاری در باب فلسفهی فضا و زمان نگاشته است.
در بخشی از کتاب معنای سفر: فلسفه وقتی از خانه دوری میخوانیم
نقشهها حاوی اطلاعات هستند؛ بنابراین مانند اطلاعات دشمن، اغلب محافظت میشوند. هارلی به مقالهای از نیویورک تایمز در سال 1988 اشاره میکند: «آجودان شوروی اعتراف کرد که نقشهها پنجاه سال جعل شده بودند.» این مقاله توضیح میدهد که نقشههای دولتی روسیه عمداً دستکاری میشدند. جای رودخانهها و خیابانها اشتباه بود، مرزها تحریف و ویژگیهای جغرافیایی حذف میشدند. ارتش امریکا متوجه این اشتباهات شد و فهرستی از شهرهای «سرگردان» تهیه کرد، شهرهایی که در عین شگفتی از محل خود جابهجا شده بودند.