دبی فورد ما را از الگوهایی که منجر میشوند خود را تنبیه کنیم عبور میدهد؛ الگوهایی که اغلب ما را زنجیر کردهاند. نظرات او بهگونهای خارقالعاده، جذاب و قانعکننده هستند. (ماریان ویلیامسون، سیاستمدار اهل ایالت متحده آمریکا)
این کتاب را با دقت بخوانید. یک بار بخوانید و دوباره بخوانید. سپس برای بار سوم بخوانید تا مفاهیم آن را خوب درک کنید و تمرینات آن را انجام دهید. آری شما را به چالش دعوت میکنم. آیا جرأت این کار را دارید؟ البته اگر نمیخواهید زندگیتان دگرگون شود، نه این کتاب را بخوانید و نه تمرینهای آن را انجام دهید، بلکه هماکنون کتاب را ببندید و در بالای کمد یا طبقه بالای کتابخانه – جایی که دستتان به آن نرسد – بگذارید، یا آن را به دوستی بدهید، زیرا تقریباً غیرممکن است که این کتاب را درک کنید و دگرگونی ژرفی در زندگی احساس ننمایید. (نیل دونالد والش، نویسندهی سرشناس آمریکایی)
کتاب نیمه تاریک جویندگان نور مناسب چه کسانی است؟
در ادامه نام برخی از فصول این کتاب را ملاحظه میکنید: «دنیا درون ماست»، «جمع کردن مجدد تکههای گمشدهی وجودمان»، «سایه خود را بشناس تا خود را بشناسی» و «زندگیای که ارزش زیستن دارد».
جوایز و افتخارات کتاب نیمه تاریک جویندگان نور
- پرفروشترین کتاب سال 1998
- از پرفروشترین عناوین نیویورک تایمز
- ترجمه به بیش از نوزده زبان زندهی دنیا
- از پرفروشترین عناوین ژانر خودسازی در جهان
نکوداشتهای کتاب نیمه تاریک جویندگان نور
-
هنگامی که به مفاهیم مطرحشده در این کتاب توجه کنید و راهکارهای دبی فورد را به کار ببندید، از صمیم قلب از نویسنده تشکر خواهید کرد. میتوان ادعا کرد که زندگی شما به قبل و پس از مطالعهی کتاب نیمه تاریک جویندگان نور تقسیم خواهد شد. بنابراین، با در آغوش کشیدن نیمههای تاریک وجودتان آرامش درونی و عشق را بیابید و در نتیجهی آن دیگران را بدون هیچ قید و شرطی دوست داشته باشید.
فرهنگ هر یک از ما به ما آموخته است که ما دراصل با بقیه متفاوتیم. ما همچنین تحتتأثیر تعصبات دوستان و خانواده قرار میگیریم. “تو متفاوتی چون تو چاقی و من لاغر. من باهوشم و تو خنگ. من ترسو هستم و تو شجاع. من بیبخارم و تو پرتکاپو. من تند هستم و تو آرام. ” این گونه باورها برای ما این توهم را بهوجود میآورند که ما با دیگران فرق داریم؛ موانعی داخلی و خارجی در برابر ما میسازند که ما را از تمامیت خویش محروم میکند و موجب میشوند انگشت قضاوتمان را بهسوی یکدیگر اشاره بگیریم.
در این کتاب والا دبی فورد به شیوهای منظم گامهای رسیدن به یکپارچگی و دگرگونی را مشخص میکند. (دیپاک چوپرا، نویسنده و پزشک آمریکایی هندی الاصل)
-
دبی فورد، نویسندهی برجستهی آمریکایی در کتاب نیمه تاریک جویندگان نور به شما کمک میکند تا خود را دوست بدارید، نیمهی تاریک وجودتان را در آغوش کشید و به سوی بهزیستی قدم بردارید. این اثر الهامبخش بسیاری از مخاطبان قرار گرفته و به چندین زبان زندهی دنیا نیز ترجمه شده است. لازم به ذکر است این اثر یکی از عناوین پرفروش نیویورک تایمز میباشد. بیش از این تعلل نکنید و با مطالعهی این کتاب آیندهای درخشان برای خود بسازید.
دربارهی کتاب نیمه تاریک جویندگان نور
وقتی این حقیقت را بپذیریم که هر یک از ما دارای تمام ویژگیهای جهان هستیم دست از وانمود کردن میکشیم. اغلب ما آموختهایم که از دیگران متفاوتیم. بعضی از ما خود را برتر از دیگران تصور میکنیم و بسیاری از ما اعتقاد داریم بیصلاحیت هستیم. زندگی ما با این قضاوتها شکل گرفته است. این قضاوتها هستند که ما جملاتی مانند “من مثل تو نیستم” را به زبان میآوریم. اگر سفید پوست باشی و مانند آنها بزرگ شده باشی ممکن است باور کنی با سیاهپوستها فرق داری و اگر سیاهپوست باشی ممکن است اعتقاد داشته باشی با آسیاییها یا اسپانیولیها فرق داری. یهودیها اعتقاد دارند با مسیحیان فرق دارند و محافظهکاران راستگرا گمان میکنند با آزادیخواهان چپگرا متفاوتند.
مقدمه
فصل اول: دنیای درون، دنیای بیرون
فصل دوم: در جستجوی سایه
فصل سوم: دنیا درون ماست
فصل چهارم: جمع کردن مجدد تکههای گمشدهی وجودمان
فصل پنجم: سایه خود را بشناس تا خود را بشناسی
فصل ششم: من آنم
فصل هفتم: نیمه تاریک خود را در آغوش بگیر
فصل هشتم: خود را از نو تعریف کن
فصل نهم: بگذار بدرخشی
فصل دهم: زندگیای که ارزش زیستن دارد