مارک منسون، استاد بینشهای تفکربرانگیز و متناقض است. سبک سادهی نگارش او باعث میشود ساعتهای زیادی را به مطالعه اختصاص دهید. (جیمز کلیر، نویسنده)
کتاب همه چیز به فنا رفته به کسانی که از مطالعهی کتابهای خودیاری کلیشهای خسته شدهاند، توصیه میشود.
با مارک منسون بیشتر آشنا شویم
اولین قانون «نیوتن»، حس اخلاق را در ما ایجاد میکند. اینکه ما جوانمردی را میپذیریم، دلیلش همین قانون اول است. هر فرهنگ انسانی بر این پایه شکل گرفته و میتوان آن را سیستم عامل ذهن احساسی دانست. درحالیکه ذهن متفکر ما دانشی حقیقی را بر اساس مشاهدات و منطق شکل میدهد، ذهن احساسی ما ارزشهایمان را حول محور تجربیات ما از درد میسازد. همان تجربیاتی که باعث شدند ما درد بکشیم و فاصلههای اخلاقی را در ذهن ما ایجاد کردند و ذهن احساسی ما از این تجربیات متنفر بوده و آنها را ناخواستنی میداند. تجربیاتی که درد را تسکین میدهند، خلأ اخلاقی را در مسیر مقابل ایجاد میکنند و ذهن احساسی ما این تجربیات را برتر و خواستنی میداند.
فهرست مطالب کتاب
معرفی کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی در مورد امید
فقط به این خاطر که همه چیز بههمریخته بهنظر میرسد، نباید خود را بخشی از این آشفتگی تلقی کنید. کتاب مارک منسون، فراخوانی است برای زندگی و دنیایی بهتر و واقعیت این است که ما اکنون به هیچچیزی بیشتر از این نیاز نداریم. (رایان هالیدی، نویسنده)
کتاب همه چیز به فنا رفته برای چه کسانی مناسب است؟
ما در دورانی زندگی میکنیم که بهترین امکانات رفاهی برایمان فراهم شده است. بااینحال آشفتگی و هرجومرج، همهی امور را تحتتأثیر قرار داده و این باعث میشود فکر کنیم همه چیز روبه نابودی است. در چنین موقعیتیست که مارک منسون (Mark Manson)، نگارش کتاب همهچیز به فنا رفته (Everything Is F*cked) را در دست گرفته تا بتواند با معرفی ترفندهای خود به بهبود شرایط کمک کند.
این کتاب بر تناقضاتی که ماهیت انسانها را شکل میدهند، تأکید کرده و بیثباتی جهان پیرامون را میپذیرد. همچنین با استناد به تحقیقات روانشناختی و شهود فیلسوفان برجستهی تاریخ، این آشفتگی را مورد بررسی قرار میدهد. نویسنده قصد دارد از طریق این مباحث، تعریف ما از شادی، آزادی، ایمان و امید را به چالش بکشد. او در راستای تحقق این هدف، از طنز تلخ و بیپردهای بهره برده که خواننده را در مقابل واقعیتهای زندگی قرار میدهد. درنهایت، مارک منسون میخواهد افراد در ارتباط با خود صداقت بیشتری بهخرج دهند و مسئله اینجاست که رویکرد او، حقیقتاً نتیجه میدهد.
اگر شخصی احمق به ریاست جمهوری کشورتان برسد که نتوانید تحملش کنید، احساس میکنید ارتباط خود با وطن، دولت و حتی سایر شهروندان را از دست دادهاید. شاید احساس کنید به خاطر کنار آمدن با سیاستهای وحشتناک، مدیون کشورتان هستید. برابرسازی و جبران در هر تجربهای وجود دارد، چون نیرویی که ما را به سمت آن میبرد، خودِ احساس است. عصبانیت، احساسی از بیقدرتی است که در اثر عدم توانایی برای جبران آنچه از دست دادهاید، ایجاد میشود. عصبانیت، میل به جبران از طریق زور و ناراحتی است. خوشحالی، احساس آزادی از گناه است و گناه؛ یعنی احساس میکنید باید دردی را تحمل کنید که هنوز نیامده است. این میل به برابری، پایهای برای عدالتطلبی است. این میل در طول نسلها به قانون تبدیل شده است، مانند «شاه حمورابی» که اگر کسی چشمی را کور میکرد، چشمش را کور میکرد یا اگر دندان کسی را از بین میبرد، دندانش از بین میرفت و یا قانونی که در «انجیل» آمده و میگوید: «با دیگران طوری رفتار کن که میخواهی با تو رفتار شود.» در بیولوژی نوین، آن را «دگرخواهی جبرانی» میگویند و در تئوری بازی، آن را «راهکار چشم در برابر چشم» میگویند.
اثری سرگرمکننده و قابلتأمل. طنز تلخ و صراحت نثر آن، درعینحال آموزنده و گیرا است. مارک منسونِ باهوش و در دسترس به ما یادآوری میکند که آرامش داشته باشیم، از مسائل کوچک آشفته نشویم و امید به دنیایی بهتر را زنده نگه داریم. (Kirkus Reviews)
مارک منسون، کارآفرین و پرفروشترین نویسندهی مجلهی نیویورک تایمز است که در سال 1984 متولد شده است. آثار این نویسندهی آمریکایی تاکنون به بیش از 65 زبان ترجمه شده و بالغ بر بیست میلیون نسخه از آنها به فروش رفته است. کتابهای «اوضاع خیلی خراب است» و «هنر ظریف بیخیالی»، شماری از بهترین آثار مارک منسوناند.
در بخشی از کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی در مورد امید میخوانیم
قیمت نسخه الکترونیک
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%A7-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87/book/74857
کتاب همه چیز به فنا رفته که توسط مارک منسون به رشتهی تحریر درآمده و عنوان پرفروشترین کتاب مجلهی نیویورک تایمز را از آن خود کرده، ترفندهایی را به ما ارائه میدهد که بتوانیم در دنیای کنونی تاب بیاوریم.
دربارهی کتاب همهچیز به فنا رفته
بخش 1. امید
فصل 1. حقیقت آزاردهنده
فصل 2. خود کنترلی، یک توهم است
فصل 3. قوانین نیوتن پیرامون احساسات
فصل 4. چطور تمام رؤیاهایمان را به حقیقت تبدیل کنیم
فصل 5. امید به فنا رفته
بخش 2. همه چیز به فنا رفته
فصل 6. فرمول انسانیت
فصل 7. درد، یک عامل ثابت جهانی است
فصل 8. اقتصاد احساسات
فصل 9. دین نهایی