والدینی که منتظر تولد فرزندانشان هستند یا مادران و پدرانی که فرزندانی در سنین مختلف دارند، میتوانند با مطالعهی اثر حاضر نکات بسیاری را بیاموزند. (نادیا حسین)
آشناسازی کودکان با نقصهای طبیعی وجودشان، پرهیز از پرورش کمالگرایی در شخصیت فرزندان، راههایی برای عدم وابستگی فرزندان به والدین خود و… از موضوعات دیگری هستند که آلن دوباتن نکات سودمندی را پیرامون آنها ارائه نموده. برای اینکه بتوانید در روابط خود با فرزندانتان روشی متعادل و اثربخش را پیش بگیرید، میتوانید همین حالا، این کتاب آموزنده و کاربردی را تهیه کنید. نشر کتاب سرای نیک این کتاب خواندنی را با برگردان فاطمه گلستانی به دنیای کتاب عرضه کرده است.
دربارهی مجموعهی کتابهای مدرسهی زندگی
مدرسهی زندگی یک برند جهانی به شمار میرود و با بیش از 5 میلیون مشترک در یوتیوب، حدود 343 هزار دنبالکننده در فیسبوک، بیش از 183 هزار دنبالکننده در اینستاگرام و 160 هزار دنبالکننده در توییتر با سرعت بالایی در حال رشد است.
نکوداشتهای کتاب والدینی ناکامل اما به اندازهی کافی خوب
-
ایدهای که در کتاب والدینی ناکامل اما به اندازهی کافی خوب مطرح شده، در حقیقت ریشه در آراء دونالد وینیکات دارد که از متخصصان خبرهی روانشناسی رشد به شمار میرود و باور دارد که خانوادههای کمالگرای مدرن در تربیت فرزندانی خشنود و منعطف قطعاً به بنبست خواهند خورد! در عوض، پدران و مادرانی که در برقراری ارتباط با فرزندانشان و پاسخگویی به نیازهای ایشان به غریزهی خود اعتماد میکنند، در آینده افرادی را به جامعه تحویل میدهند که هم رضایت بیشتری از زندگیشان دارند و هم در برابر ناملایمات انعطاف بیشتری از خودشان نشان میدهند.
نویسنده در کتاب حاضر به والدین گوشزد میکند که گاهی «نه» گفتن به فرزندان بهتر از جواب مثبت دادن به خواستههای آنهاست. همچنین در شرایط خاصی لازم است پدران و مادران فرزندانشان را به انجام امور خاصی تشویق کنند، ولو اینکه مطمئن نباشند فرزندشان به آن امور علاقه دارد یا نه. والدینی که تصور میکنند باید تمامی خواستههای فرزندانشان را برآورده کنند و صرفاً تمایلات آنها را مورد توجه قرار بدهند، در نهایت فرزندان غیرمنعطفی را تربیت خواهند کرد که در دوران بزرگسالی خود هرگز طعم رضایت و خشنودی از زندگی را نخواهند چشید. آلن دوباتن به والدین توصیه میکند بهجای گیر کردن در ورطهی وسواسهای ایدهآلیستی، قدری واقعنگر باشند و به فرزندان خود در همان سنین کودکی نشان بدهند که گاهی برخی از نیازهایشان برآورده نخواهند شد و گاهی نیز بهتر است کارهایی را انجام بدهند که در ابتدای امر تصور میکنند به انجام آن نیازی ندارند.
کتاب پیشرو احساسات و افکار مرتبط با فرزندپروری را ارج مینهد و به والدین کمک میکند که فرزندانی انعطافپذیر و راضی از زندگیشان را تربیت نمایند. (لندرا مدین کوهن)
-
مادران و پدرانی که تحت فشار بسیار، سعی دارند به کسانی تبدیل شوند که واقعاً نیستند، لازم است این کتاب را بخوانند. (جاستین کالن، سردبیر مجلهی ایل)
-
از میان مشهورترین کتابهای این نویسنده میتوان عناوینی چون «یک هفته در فرودگاه»، «هنر سیروسفر»، «هنر همچون درمان»، «پروست چگونه میتواند زندگی شما را دگرگون کند»، «جستارهایی در باب عشق»، «خوشیها و مصائب کار»، «تسلیبخشهای فلسفه» و «در باب مشاهده و ادراک» را نام برد.
در بخشی از کتاب والدینی ناکامل اما به اندازهی کافی خوب: راهنمای پرورش فرزندانی خشنود و منعطف میخوانیم
کاش زودتر این اثر را خوانده بودم. موجز، صحیح، قابلدرک و کاملاً معقول. چنانچه شما هم فرزندی دارید، مطالعهی کتاب حاضر را آغاز کنید. (داوینا مککال)
-
دوباتن در زمینهی فعالیتهای این مدرسه میگوید: «ایدهی راهاندازی مدرسهی زندگی با هدف به چالش کشیدن دانشگاههای سنتی و آکادمیک شکل گرفت. در واقع، میخواستیم دانش و فرهنگ را به گونهای سازماندهی کنیم که حول محور زندگی عادی مردم بچرخد.»
کتاب والدینی ناکامل اما به اندازهی کافی خوب که یکی از آثار مجموعهی مدرسهی زندگی به شمار میرود، نکات فلسفی جالبی را در زمینهی تربیت فرزندان دربرمیگیرد. بسیاری از درسهای آموزندهی آن برای پرورش فرزندانی انعطافپذیر و خشنود ارائه شدهاند. (پورتر)
کتاب والدینی ناکامل اما به اندازهی کافی خوب برای چه کسانی مناسب است؟
مقدمه
1: درسهایی دربارهی بلوغ عاطفی
2: درسهایی دربارهی عشق
3: درسهایی دربارهی کنجکاوی
4: درسهایی دربارهی آرامش
5:درسهایی دربارهی گوش دادن
6: درسهایی دربارهی مالیخولیا
7: درسهایی دربارهی شیطنت
8: درسهایی دربارهی دلپذیر بودن
9: درسهایی دربارهی خواهر و برادر
10: درسهایی دربارهی بازی کردن
11: درسهایی دربارهی اعتمادبهنفس
12: درسهایی دربارهی روابط
13: درسهایی دربارهی معضلات
14: درسهایی دربارهی گریه کردن
15: درسهایی دربارهی تنبیه
16: درسهایی دربارهی تاب و تحمل
17: درسهایی دربارهی ادب و نزاکت
18: درسهایی دربارهی نوجوانی
19: درسهایی دربارهی محدودیتها