معرفی و دانلود کتاب پشت ‌پرده‌ی ریاکاری: چگونه به هرکس دروغ می‌گوییم، به ویژه به خودمان | دن آریلی | انتشارات مازیار

دن آریلی در کتاب پشت ‌پرده‌ی ریاکاری، به ماهیت رفتارهای ریاکارانه‌ای همچون تقلب، فریبکاری و دورویی می‌پردازد و می‌کوشد دلایل و انگیزه‌های انجام آن‌ها را بررسی کند. دکتر آریلی ضمن تعریف مفهوم ریاکاری، تلاش دارد عوامل درونی و بیرونی‌ای که باعث می‌شوند دست به این کار بزنیم را بیابد و راهکارهایی ارائه دهد تا مقابل آن بایستیم. این کتاب در لیست پرفروش‌ترین آثار نیویورک‌ تایمز بوده است.

درباره‌ی کتاب پشت ‌پرده‌ی ریاکاری

آریلی با سبک سرخوش و هوشمندانه‌ی مخصوص به خودش، به معمای (عدم) صداقت انسانی می‌پردازد، به این امید که راه‌هایی پیدا کند تا کمکمان کند بتوانیم رفتارهایمان را کنترل کنیم. (پابلیشرز ویکلی)

  • خلاقیت این نویسنده‌ی پرفروش کاملاً واضح است… کتاب مروری بر انگیزه‌هایی است که باعث می‌شوند دست به تقلب بزنیم و همچنان تصور کنیم که آدم درستکاری هستیم. (تایم)

  • دن آریلی (متولد 1967) روانشناس، نویسنده و استاد دانشگاه دوک آمریکاست. او دو دکترا در رشته‌های روانشناسی شناختی و مدیریت بازرگانی دارد. آریلی در زمینه‌ی تصمیم‌گیری و اقتصاد رفتاری تخصص دارد و چندین مؤسسه در این حوزه تأسیس کرده است. او در مجموعه‌ی تد هم سخنرانی می‌کند و برنامه‌هایش میلیون‌ها بار دیده‌شده‌اند. همین‌طور برای ده سال در نشریه‌ی وال‌استریت ژورنال ستونی به نام «از آریلی بپرسید» داشت و در آنجا مطلب می‌نوشت. از او تاکنون هفت کتاب به انتشار رسیده است که سه تا از آن‌ها در لیست پرفروش‌ترین آثار نیویورک‌ تایمز بوده‌اند: «بی‌منطقی‌های پیش‌بینی پذیر»، «پول و عقل» و «پاداش» ازجمله کتاب‌های او محسوب می‌شوند.

    در بخشی از کتاب پشت ‌پرده‌ی ریاکاری: چگونه به هرکس دروغ می‌گوییم، به ویژه به خودمان می‌خوانیم

    وقتی فهمیدم تقلب‌های کوچک چقدر رایج هستند و در قیاس با تقلب‌های آشکار چقدر می‌تواند آسیب‌زننده باشند، شوکه شدم. این مفیدترین و جذاب‌ترین کتاب دن آریلی است. (نسیم نیکلاس طالب، نویسنده‌ی قوی سیاه)

  • قیمت نسخه الکترونیک


  • منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%BE%D8%B4%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D9%87-%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C/book/75412

    روزی گری بکر، اقتصاددان برنده‌ی جایزه‌ی نوبل، به جلسه‌ای دعوت شده بود. بکر که دیر کرده بود و جای پارک پیدا نمی‌کرد، تصمیم گرفت ماشینش را در منطقه‌ی پارک ممنوع پارک کند و به جلسه‌ی مهمش برسد. بکر وقتی از دیدگاه اقتصادی به کار غیرقانونی خودش فکر کرد به نتیجه‌ی جالبی رسید: اینکه آدم‌ها هر موقعیتی را تجزیه‌وتحلیل می‌کنند و بر مبنای نتیجه‌ی آن دست به بزه‌کاری می‌زنند. در این مدل رفتاری، درست و غلط معنا ندارد، فقط سود و زیان مطرح است. او پارک کردن ماشین و رفتن به جلسه و منافع احتمالی آن را با جریمه‌ی پلیس و توقیف ماشینش مقایسه کرد و تصمیم گرفت خلاف کند، چون تصور می‌کرد درنهایت منفعت بیشتری نصیبش خواهد شد. چیزی که بکر به آن معترف بود، الگوی رفتاری همه‌ی ماست و ما در خیلی از موقعیت‌های زندگی این رفتارهای فریبکارانه‌ی کوچک را انجام می‌دهیم. دن آریلی (Dan Ariely) به این‌گونه‌ی رفتاری، «مدل ساده‌ی بزه‌ی خردمندانه» می‌گوید. خیلی ساده یعنی اینکه ما هر وقت و هر جا حس کنیم به نفعمان است، دست به تقلب می‌زنیم. آریلی در کتاب پشت پرده‌ی ریاکاری (The Honest Truth About Dishonesty) می‌کوشد چرایی این رفتار آن را توضیح دهد. او در کتابش به دنبال مفهوم عدم صداقت است و از این می‌گوید که چرا آن‌قدر رایج و گسترده است.

    اگر می‌خواهید به دلایل و چرایی تقلب، دغل‌کاری و عدم صداقت پی ببرید و می‌خواهید از آن‌ها رها شوید، کتاب پشت ‌پرده‌ی ریاکاری را مطالعه نمایید.

    با دن آریلی بیشتر آشنا شویم

    کتاب پشت پرده‌ی ریاکاری بسیار مورد استقبال قرار گرفت و برای هفته‌ها در لیست پرفروش‌ترین آثار نیویورک‌ تایمز بود. این اثر را رامین رامبد برای نشر مازیار ترجمه کرده است.

    نکوداشت‌های کتاب پشت ‌پرده‌ی ریاکاری

    کتاب پشت ‌پرده‌ی ریاکاری برای چه کسانی مناسب است؟

    این ما را به کجا می‌رساند؟ آشکار است که باید به دنبال استخدام افراد خلاق باشیم، همچنین باید در پی خلاق‌ کردن خودمان باشیم، و می‌باید به پشتیبانی از خلاقیت دیگران ادامه دهیم.

    فهرست مطالب کتاب

    پیش‌گفتار: چرا ریاکاری چنین جالب است؟

    1. آزمودن مدل ساده‌ی بِزه خردمندانه (مُسابِخِه)

    2. خوشیِ قصه‌بافی

    2. ب: گلف

    3. انگیزه‌های کورکننده

    4. چرا وقتی خسته‌ایم سراغش می‌رویم؟

    5. چرا با پوشیدن مارک قلابی بیش‌تر دست به نیرنگ می‌زنیم؟

    6. گول‌ زدن خودمان

    7. خلاقیت و ریاکاری: همه‌ی ما داستان‌پردازیم

    8. دغل‌کاری در نقش عفونت: چگونه به میکروب ریاکاری آلوده می‌شویم؟

    9. دغل‌کاری هم‌یارانه: چرا دو سر حتماً بهتر از یکی نیست؟

    10. پایانی نیمه‌خوشبینانه: آدم‌ها به اندازه‌ی کافی دغل‌کاری نمی‌کنند!

    واژه‌نامه‌ی فارسی انگلیسی

    مشخصات کتاب الکترونیک

    معرفی کتاب پشت ‌پرده‌ی ریاکاری: چگونه به هرکس دروغ می‌گوییم، به ویژه به خودمان

    دن آریلی روانشناس است و در زمینه‌ی تصمیم‌گیری و اقتصاد رفتاری تخصص دارد. او می‌گوید وقتی یکی از شرکت‌های وال‌استریت در سال 2001 کلاه‌برداری کرد و بازار وارد بحران شد، متوجه نوعی رفتار عجیب در میان مردم شد. یکی از دوستان او که مشاور همان شرکت کلاه‌بردار بود، ادعا کرد خبری از تقلب‌ها نداشت ولی صادقانه به این هم اعتراف کرد که ناخواسته شواهد واضح این فرآیند را نادیده گرفته بود. آریلی این مدل را نادانی آرزومندانه می‌داند. یعنی وقتی منفعتمان ایجاب کند، عمداً خودمان را به ندیدن می‌زنیم و سعی می‌کنیم شواهد خلاف و تقلب دیگران را نادیده بگیریم. او در کتاب پشت پرده‌ی ریاکاری این نوع بی‌صداقتی و فریبکاری را جزو همان «مدل ساده‌ی بزه‌ی خردمندانه» می‌داند و می‌خواهد دلایل آن‌ها را بیابد. آریلی تا حدی با نظریه‌ی هزینه-فایده‌ی بکر مخالفت می‌کند و می‌گوید همیشه این‌طور نیست که ما به خاطر سود خیلی زیاد دست به خلاف بزنیم. گاهی انگیزه‌های خیلی کوچک‌تر باعث تقلب می‌شوند. او در کتابش در وهله‌ی اول به دنبال همین مسأله است و می‌خواهد بداند نیروهای سازنده و پیشران اکثر تقلب‌ها چه می‌تواند باشد. او در بررسی‌هایش از اقتصاد رفتاری کمک می‌گیرد و به دنبال عوامل درونی و بیرونی‌ای می‌گردد که بر رفتارمان تأثیر می‌گذارند. هدف نهایی او این است که در کنار پیدا کردن این نیروهای منفی، نیروهای مثبتمان را هم بیابیم و تقویتشان کنیم تا در برابر انگیزه‌های فریبکارانه مقاومت کنند.