اصل خدماتدهی در بخش پانزدهم مورد بحث و بررسی قرار گرفته. در بخش شانزدهم نیز ارتباط میان خدماتدهی و تواضع توضیح داده شده. نویسنده در بخش هفدهم به مخاطبان خود نشان داده که خدمترسانی نه وظیفهی مؤسسات، بلکه از وظایف افراد محسوب میشود. مزایای خدمتدهی در بخش هجدهم و نتایج آن در بخش نوزدهم بیان شدهاند. اصل اعتماد و جنبههای مختلف آن در بخش بیستم معرفی شده. در بخش بیستویکم رفتار افرادی که توانایی بالایی در اعتماد دیگران دارند، تجزیه و تحلیل شده است. زمانبر بودن فرایند اعتماد کردن، موضوع محوری بخش بیستودوم به شمار میرود. در پایان کتاب نیز، بهطور موردی، ثمرات استفاده از اصول برتری در زندگی افراد ترسیم شده است.
معرفی کتاب چراغ زندگیات را روشن کن: پنج کلید موفقیت شما در کار و زندگی
او بهآرامى گفت: «نه، مامان یک ساعت قبل فوت کرد.»
بهانه تراشیدنهای بیمورد و شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت در بخش نهم بررسی شده است. مخاطبان با کمک مطالب بخش دهم یاد میگیرند که حل مشکلات را وظیفهی خود بدانند و بهجای فرار کردن از آنها، آستینها را بالا بزنند و برای رفع مسائل خود تلاش کنند. مسئولیت امنیت فردی در بخش یازدهم مطرح و تحلیل شده. در بخش دوازدهم، جان جی میلر در مورد پیامدهای زیانبار احساس مالکیت افراطی به مخاطبان خود هشدار داده است. نقش خلاقیت در موفقیت و بهرهگیری حداکثری از امکانات موجود، موضوع اصلی فصل سیزدهم به شمار میرود. خوانندگان به کمک بخش چهاردهم کتاب چراغ زندگیات را روشن کن، قادر خواهند بود، تغییرات خلاقانهای را در طرز فکر خود پدید آورند و به این شکل، تفکر خلاقانه را در قبال مشکلات خود به کار ببرند.
کتاب چراغ زندگیات را روشن کن، بیستوسه بخش را در برمیگیرد. در بخش اول آن، تکنیک س.پ.س بهعنوان اصل برتر معرفی شده است. بخش دوم چگونگی بهکاربردن این تکنیک را توضیح داده و زوایای مختلف آن را برای مخاطبان تحلیل میکند. در بخش سوم به مقولهی یادگیری پرداخته شده. نویسنده در بخش چهارم به خوانندگان نشان داده که چطور با دور ریختن افکار منفی و مزاحم، ذهنشان را برای یادگیری موضوعات جدید آماده کنند.
1: سؤال پس از سؤال! اصول تفوق و برترى
2: س.پ.س! سؤال پس از سؤال
اصل تفوق و برترى اول: یادگیرى
3: تصویرى از یادگیرى
4: افکار به دردنخور: مانعى براى یادگیرى
5: س.پ.س! یادگیرى مساوى است با تغییر
اصل تفوق و برترى دوم: مالکیت
6: احساس مالکیت: مشکل را حل کنید!
7: بازى سرزنش: نقطهى مقابل احساس مالکیت
8: تحقیقى در مورد سرزنش: جنگ ایمیلها
9: هیچ عذر و بهانهاى پذیرفته نیست
10: عذر و بهانهى نهایى: این وظیفهى من نیست!
11: قبول مسئولیت امنیت فردى
12: افراط در احساس مالکیت نسبت به مشکلات
اصل تفوق و برترى سوم: خلاقیت
13: س.پ.س خلاقیت: دستیابى به موفقیت با آنچه داریم
14: تغییرى خلاق در طرز تفکر
اصل تفوق و برترى چهارم: خدماتدهى
15: س.پ.س خدماتدهى: انجام کارى که مجبور به انجامش براى دیگران نیستیم
16: خدماتدهى و تواضع
17: این مؤسسات نیستند که خدمت مىکنند، بلکه افراد هستند که خدماترسانى مىکنند
18: خدماتدهى: کار درستى است
19: یادگار خدماتدهى
اصل تفوق و برترى پنجم: اعتماد
20: س.پ.س اعتماد: به خودم بستگى دارد
21: کسانى که اعتماد ایجاد مىکنند
22: اعتماد کردن به زمان نیاز دارد
زندگى با اصول تفوق و برترى
23: زیستن همچون لرى
پیوست: عمل کردن به اصول تفوق و برترى
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%DA%A9%D9%86/book/78433
این اثر روانشناختی با قلم عطیه رفیعی به فارسی ترجمه شده و از سوی نشر لیوسا در اختیارتان قرار گرفته است.
در نکوداشت کتاب چراغ زندگیات را روشن کن
- جان جی میلر به مخاطبان خود میآموزد که پرسشهای سازنده و تأملبرانگیز را جایگزین افکار متعصبانه و ناراحتکنندهی خود کنند تا بتوانند دیدگاهشان را نسبت به زندگی تغییر داده و دست از سرزنش و شکایت کردن بردارند. (هفتهنامهی ناشران)
کتاب چراغ زندگیات را روشن کن برای چه کسانی مناسب است؟
اگر شما هم میخواهید اصول و مراحل برتری، همچنین راهبرد س.پ.س را فرابگیرید و در مواقع لزوم با بهکارگیری آنها بر مشکلات خود فائق شوید، مطالعهی کتاب چراغ زندگیات را روشن کن را به شما توصیه میکنیم.
مادرم در پنجاهودو سالگى از خونریزى مغزى رنج مىبرد. در یک لحظه بدون هیچ هشدارى زندگىمان براى همیشه دگرگون شد. با اینکه سالها از فوت مادرم گذشته، ما هنوز دلمان برایش تنگ مىشود، و من حاضرم همهى دارایىام را بدهم تا او برگردد و با همسرم کارن و فرزندانمان آشنا شود.