
بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1404
معرفی و دانلود کتاب چهار هزار هفته: مدیریت زمان برای انسان فانی | الیور برکمن
همین تلاش هایی که جهت اجتناب از محدودیت های دردناک واقعیت به کار می بندیم، رابطۀ آشفتۀ ما با زمان را در پی دارند. بسیاری از راهبردهای ما برای بهره وری بیشتر هم تنها به بدتر شدن شرایط منتهی می شوند، چراکه آن ها صرفاً راه هایی اند برای اجتناب بیشتر. درهرحال، مواجهه با محدودیت زمان دردناک است، زیرا بدین معناست که انتخاب های دشوار اجتناب ناپذیرند و برای انجام دادن تمامی کارهایی که آرزویشان را داریم، زمان کافی وجود ندارد.
معرفی کتاب چهار هزار هفته: مدیریت زمان برای انسان فانی
حتی اگر قرار باشد صد و بیست سال هم عمر کنیم، بازهم می دانیم که یک انسان فانی هستیم و زمان محدودی را برای زندگی در اختیار داریم اما جای نگرانی نیست چون الیور برکمن در کتاب چهار هزار هفته به ما می آموزد چطور این زمان محدود را مدیریت کرده و نهایت استفاده را از آن ببریم. این اثر که زبان طنز و کنایه را برای بیان آموزش های خود انتخاب کرده است، از کتاب های پرفروش نیویورک تایمز به شمار می رود.
درباره ی کتاب چهار هزار هفته
همه ی ما از همان دوران کودکی با اهمیت زمانبندی آشنا شده ایم و قطعاً بارها آن را امتحان کرده ایم. پس زمان بندی کردن برای هیچ کدام از ما مفهوم جدیدی نیست. اما قطعا وقتی در کودکی داشتیم برای امتحان ریاضی هفته ی بعد برنامه ریزی می کردیم، این فکر از ذهن ما نگذشته که شاید روزی مجبور باشیم برای باقی عمر خود برنامه ریزی کنیم. الیور برکمن در کتاب چهار هزار هفته نکته های تازه ای برای شما دارد که برای رسیدن به هدف هایتان به آن نکته ها نیاز خواهید داشت.
پذیرش دامنۀ محدود کنترلمان بر زمان نیز دردناک خواهد بود: چه بسا فاقد استقامت، استعداد یا توانمندی لازم برای جامۀ عمل پوشانیدن بر همۀ نقش هایی هستیم که به لزوم ایفایشان باور داریم؛ ازاین روست که به جای مواجهه با محدودیت های خویش و برای دستیابی به حسی از محدودیت ناپذیری، به راهبردهای اجتنابی روی می آوریم؛ خود را سخت تر تحت فشار قرار می دهیم و در سودای کسب تعادل میان کار و زندگی می دویم یا اینکه به رویکردهای مدیریت زمان پناه می بریم که وعده می دهند به واسطه شان برای هر کاری زمان خواهیم داشت و بدین ترتیب نیازی به انتخاب های دشوار نخواهد بود یا برای حفظ احساس کنترل همه جانبه بر زندگی، درگیر تعلل ورزی می شویم.
قیمت نسخه الکترونیک
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87/book/71559
یکی از نویسندگان پرطرفدار حوزه ی فلسفه و خودیاری که مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است، الیور برکمن نام دارد. این نویسنده در روزنامه نگاری هم دست داشته و توانسته جایزه ی روزنامه نگار جوان سال انجمن مطبوعات خارجی را از آن خود کند. همچنین در سال 2006 نام او در فهرست جایزه اورول قرار گرفته است. آثار الیور برکمن از بهترین نمونه های کتاب های خودسازی و فلسفه ی زندگی هستند و از تألیفات موثر در زمینه موفقیت شخصی و تغییر سبک زندگی به شمار می آیند. از این نویسنده می توانید آثار دیگری همچون کتا ب های «پادزهر» و «خوشبختی را در نیمه ی خالی لیوان بجویید» را مطالعه کنید.
در بخشی از کتاب چهار هزار هفته می خوانیم
خب، واقعیت این است که هرچقدر هم زندگی را دوست داشته باشیم، ناچاریم سرانجام یک روز با مرگ روبه رو شویم و برای همیشه با دنیای زنده ها خداحافظی کنیم. الیور برکمن (Oliver Burkeman) با یک حساب سرانگشتی در کتاب چهار هزار هفته (Four Thousand Weeks) به شما ثابت می کند که میانگین طول عمر انسان ها چیزی حدود هفتاد تا هشتاد سال است و با این حساب، هر کدام از ما حدوداً چهار هزار هفته برای زندگی وقت داریم. به همین سادگی! اما آیا این مدت برای برآورده شدن آرزوهای ریزودرشت ما کافی است؟ البته که نه! باید یاد بگیریم که در کمترین زمان بیشترین فعالیت را داشته باشیم.
سخن مترجم
پیش درآمد: عاقبت همه می میریم
«بخش نخست»: انتخابِ انتخاب ها
1: به آغوش کشیدن محدودیت های زندگی
2: تله ی کارایی
3: چشم در چشم فناپذیری
4: بدل شدن به یک تعلل گرای بهتر
5: مسئله ی هندوانه
6: مزاحم صمیمی
«بخش دوم»: فراتر از کنترل
7: واقعیت آن است که هرگز وقت نداریم
8: زندگی همین حالاست
9: کشف مجدد استراحت
10: گرداب ناشکیبایی
11: باقی ماندن در اتوبوس
12: تنهاییِ کوچ نشین دیجیتال
13: بی اهمیت درمانیِ کیهانی
14: بیماری بشر
پایان سخن: فراسوی امید
پیوست: ده تکنیک برای به آغوش کشیدن محدودیت ها
قدردانی
راجع به نویسنده
پی نوشت ها