همین تلاشهایی که جهت اجتناب از محدودیتهای دردناک واقعیت به کار میبندیم، رابطۀ آشفتۀ ما با زمان را در پی دارند. بسیاری از راهبردهای ما برای بهرهوری بیشتر هم تنها به بدتر شدن شرایط منتهی میشوند، چراکه آنها صرفاً راههاییاند برای اجتناب بیشتر. درهرحال، مواجهه با محدودیت زمان دردناک است، زیرا بدین معناست که انتخابهای دشوار اجتنابناپذیرند و برای انجام دادن تمامی کارهایی که آرزویشان را داریم، زمان کافی وجود ندارد.
معرفی کتاب چهار هزار هفته: مدیریت زمان برای انسان فانی
حتی اگر قرار باشد صد و بیست سال هم عمر کنیم، بازهم میدانیم که یک انسان فانی هستیم و زمان محدودی را برای زندگی در اختیار داریم اما جای نگرانی نیست چون الیور برکمن در کتاب چهار هزار هفته به ما میآموزد چطور این زمان محدود را مدیریت کرده و نهایت استفاده را از آن ببریم. این اثر که زبان طنز و کنایه را برای بیان آموزشهای خود انتخاب کرده است، از کتابهای پرفروش نیویورک تایمز به شمار میرود.
دربارهی کتاب چهار هزار هفته
همهی ما از همان دوران کودکی با اهمیت زمانبندی آشنا شدهایم و قطعاً بارها آن را امتحان کردهایم. پس زمانبندی کردن برای هیچکدام از ما مفهوم جدیدی نیست. اما قطعا وقتی در کودکی داشتیم برای امتحان ریاضی هفتهی بعد برنامهریزی میکردیم، این فکر از ذهن ما نگذشته که شاید روزی مجبور باشیم برای باقی عمر خود برنامهریزی کنیم. الیور برکمن در کتاب چهار هزار هفته نکتههای تازهای برای شما دارد که برای رسیدن به هدفهایتان به آن نکتهها نیاز خواهید داشت.
پذیرش دامنۀ محدود کنترلمان بر زمان نیز دردناک خواهد بود: چهبسا فاقد استقامت، استعداد یا توانمندی لازم برای جامۀ عمل پوشانیدن بر همۀ نقشهایی هستیم که به لزوم ایفایشان باور داریم؛ ازاینروست که به جای مواجهه با محدودیتهای خویش و برای دستیابی به حسی از محدودیتناپذیری، به راهبردهای اجتنابی روی میآوریم؛ خود را سختتر تحت فشار قرار میدهیم و در سودای کسب تعادل میان کار و زندگی میدویم یا اینکه به رویکردهای مدیریت زمان پناه میبریم که وعده میدهند به واسطهشان برای هر کاری زمان خواهیم داشت و بدینترتیب نیازی به انتخابهای دشوار نخواهد بود یا برای حفظ احساس کنترل همهجانبه بر زندگی، درگیر تعللورزی میشویم.
قیمت نسخه الکترونیک