معرفی کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت؟
کارلوس گفت: «ما در برابر تغییرات مقاومت میکنیم، زیرا ما از تغییرات میترسیم».
تمام تلاش جانسون هنگام نگارش کتابهایش معطوف به تحقق این هدف بوده که مفاهیم عمیق و مهم را با زبانی شیوا، ساده و همهفهم بیان کند و در این راه، تا جای ممکن، از ابزار قصه و تمثیل نیز بهره بجوید. در همین راستا، روزنامهی یو. اِس. ای تودی او را «پادشاه تمثیلها» لقب داده است. بد نیست اشاره کنیم که اغلب آثار اسپنسر جانسون در زمرهی پرفروشترین کتابها قرار داشته و به زبانهای گوناگونی ترجمه شدهاند. از میان این آثار میتوان به کتابهای «مدیر یک دقیقهای» و مجموعه کتابهای «داستان ارزشها» اشاره کرد.
در بخشی از کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت؟ میخوانیم
کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت چهار کاراکتر مرکزی دارد. دو موش کوچک با اسامیِ «اسنیف» و «اسکاری»، و دو آدمِ بندانگشتی به نامهای «هم» و «هاو». این چهار شخصیت در مکانی عجیب و غریب زندگی میکنند که بیشباهت به یک هزارتو نیست. غذای اصلی تمام کاراکترهای عجیب این داستان، پنیر است. اگرچه، باید دانست که شیوهی هر یک از این چهار شخصیت در به دست آوردن پنیر، متفاوت از آن دیگری است.
علاقهمندان به آثار ژانر خودسازی، بیش از همه از مطالعهی کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت، اثر اسپنسر جانسون، لذت خواهند برد.
با اسپنسر جانسون بیشتر آشنا شویم
دکتر جانسون در قالب این داستان بامزه و در عین حال عمیق و آموزنده، با ما از بهینهترین شیوههای دستیابی به پنیر (که در واقع استعارهای از روشهای کسب موفقیت است) سخن میگوید.
– اسپنسر جانسون در کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت پاسخهایی ساده به معضلاتی دشوار داده است. (Amazon)
– کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت داستانی با پیامی فوقالعاده مهم است. (Book Browse)
– این کتاب از واقعیاتی مهم و عمیق پرده برمیدارد. (Book Depository)
– اثری روشنگرانه و سرگرمکننده. (Goodreads)
کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت مناسب چه کسانی است؟
کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت به سال 1998 به انتشار رسید و خیلی زود، به عنوان اثری کلاسیک در ژانر خودیاری و موفقیت، برای خود جایگاهی ثابت در میان مخاطبین آثار این حوزه، دستوپا کرد. اسپنسر جانسون پس از این کتاب، آثار دیگری را نیز به رشتهی تحریر درآورد؛ با این حال هرگز نتوانست موفقیت خیرهکنندهی چه کسی پنیر مرا برداشت را تکرار کند.
جوایز و افتخارات کتاب چه کسی پنیر مرا برداشت؟
اسنیف و اسکاری به علت ساختار مغزی سادهای که دارند، عمدتاً با اتکا به غریزهی خود به جستوجوی پنیر میروند. اما دو آدم داستان، هم و هاو، که با وجود اندام کوچکشان، از ذهنی به مراتب پیچیدهتر از ذهنِ موشهای بینوا برخوردارند، در جستجوی پنیر، از «ایده»ها و «نقشه»ها بهره میگیرند؛ ایدهها و نقشههایی که هیچگاه به خاطر موش جماعت خطور نمیکنند! با وجود این، در عین شگفتی، این مسئله باعث نمیشود که هم و هاو، بیش از اسنیف و اسکاری پنیر پیدا کنند! واقعیتی که ثابت میکند پیدا کردن پنیر هیچ دخلی به بهرهمندی از مغزی بزرگ و پیچیده، یا اتکا به افکار و ایدههای عجیب و غریب، ندارد!…
قدردانی از کتابهای اسپنسر جانسون
در مورد نویسنده
پدیدۀ چه کسی پنیر مرا برداشت؟
قسمتهایی از همۀ ما
داستان پشت داستان
چه کسی پنیر مرا برداشت؟
یک گردهمایی
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA/book/63649
اسپنسر جانسون (Spencer Johnson) در نوامبر سال 1938 به دنیا آمد و به تاریخ 3 جولای 2017 رخت از جهان بربست. شهرت این نویسندهی آمریکایی مرهون نگارش کتاب «چه کسی پنیر مرا برداشت» است؛ اثری کلاسیک در حوزهی ژانر خودیاری که به گواه خوانندگان خود، از تأثیری بیاندازه دگرگونکننده برخوردار است.
آنها همه خندیدند و فهمیدند که هر چند از موضوع کار در خانه و مدیریت در شرکتها دور شدهاند، ولی در مورد تجربیاتشان احساس مشابهی دارند.