معرفی و دانلود کتاب چگونه کار را انجام دهیم؟ | نیکول لپرا | انتشارات دیموند بلورین

کتاب حاضر راهنمایی کاربردی و کارآمد برای بهبود حال روحی شما به شمار می‌آید. دکتر نیکول لپرا در اثر خود با شما به گفت‌و‌گو می‌نشیند و راه درست زندگی را به شما نشان خواهد داد. (کارلین پرسیل-مرسیکا، مدیرعامل شرکت KDPM Consulting Group Ink)

  • من در طول این ده سالی که به عنوان محقق و روانشناس بالینی کار کرده‌ام بیشترین کلمه‌ای که مراجعین‌ام از آن برای توضیح احساسشان استفاده کرده‌اند. «گیر کردن» بوده است؛ همه‌ی مراجعینی که برای درمان به من مراجعه می‌کردند، میخواستند تغییر کنند.

  • فهرست مطالب کتاب

    فرقی ندارد هرکدام از ما چقدر در زندگی با مشکلات جورواجور دست‌و‌پنجه نرم کنیم یا اینکه سابقه‌ی اختلالات روانی را داشته یا نداشته باشیم. همگی ما بارها تجربه‌ی افسردگی‌ها زودگذر یا ناامیدی‌های موقتی را از سر گذرانده‌ایم. البته برای همیشه از سد آن‌ها عبور نکرده‌ایم و گاه‌وبی‌گاه ممکن است دوباره درگیری خود را با آن‌ها آغاز کنیم. چرخه‌ای دائمی که با فواصل زمانی به سراغمان می‌آید و ما با درمان یا مدارا فکر می‌کنیم که بر آن غالبه کرده‌ایم تا اینکه مجدداً احساس افسردگی و یأس دست‌به‌گریبان زندگی‌مان می‌شود. سؤالی که احتمالاً از خودمان می‌پرسیم این است که آیا آمد و رفت این سیکل افسردگی و اوضاع نابه‌سامان روحی برای همیشه در زندگی‌مان حضور خواهد داشت؟ آیا هرگز راهی برای رهایی از آن پیدا نخواهیم کرد؟ نیکول لپرا (Nicole LePera) امیدوارانه به این پرسش‌ها پاسخ مثبت می‌دهد و در تلاش است تا در کتاب چگونه کار را انجام دهیم (How to do the work) ما را به ریشه‌ی مشکلات روحی‌مان راهنمایی کند. آنجاست که با ریشه‌کن کردن افسردگی‌ها برای همیشه از گزندشان رها خواهیم شد.

    مطالعه‌ی کتابی که پیش رو دارید برای سراسر مردم جهان ضروری است! ما این توانایی را نداریم که تمام رخدادهای پیش‌آمده را کنترل نماییم. بااین‌حال، نیکول لپرا نقشه‌ی راهی به شما می‌دهد تا به کمک آن آرامش درونی را در همه حال تجربه کنید. (لوئیس هاوس، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز)

    کتاب چگونه کار را انجام دهیم برای چه کسانی مناسب است؟

    نویسنده عنوان «روانشناسی کل‌نگر» را برای ایده‌ی جدید خود برگزیده است. نوعی از روانشناسی که شخصیت انسان را با لایه‌های متعدد و به‌هم‌پیوسته‌ی آن پذیرفته و سعی دارد سلامتی او را با در نظر گرفتن تمامی این لایه‌ها به ارمغان بیاورد. لپرا پیش از اینکه ایده‌های خود را در سطح جهانی مطرح کند، ابتدا برای بهبود خود آن را به کار بسته و پس از اینکه از نتایج شگفت‌انگیز آن برخوردار شده، انتشار و آموزش آن را به مردم سراسر جهان، رسالت خود قرار داده است.

    در تمامی فصول سیزده‌گانه سعی بر این است به جهان درون خود سفر کنید. با کودک درونتان به ملاقات بنشینید، ریشه‌ی آسیب‌هایی را که به جسم، روح و روانتان وارد شده شناسایی کنید، شخصیت خود را بازپروری نمایید تا بتوانید با تجربه‌ی بلوغ احساسی، بار دیگر با جهان بیرون رویارو شوید. به کمک آموزه‌های کتاب چگونه کار را انجام دهیم ایمان می‌آورید که بهترین شفادهنده و تنها عاملی که شما را به حس خوب و خوشبختی عمیق خواهد رساند، تنها خودتان هستید. پس به جای اتکا به عوامل بیرونی، به خودتان برگردید و تلاش کنید مشکلات را از ریشه حل کنید. تنها در این حالت است که به چرخه‌ی بی‌پایان افسردگی‌ها مهر پایان خواهید زد.

    پیشنهاد ما به تمام مخاطبانی که می‌خواهند از مسیر خودشناسی و خودباوری به خودسازی برسند و روابط مثبت و سازنده‌ای با جهان درونی خود و دنیای بیرون برقرار کنند، مطالعه‌ی دقیق کتاب چگونه کار را انجام دهیم خواهد بود.

    با نیکول لپرا بیشتر آشنا شویم

    کتاب حاضر در سیزده فصل، به همراه یک پیشگفتار، مقدمه و پس‌گفتار تنظیم شده است. در ابتدای کتاب با سرگذشت نویسنده و تأثیری که روش ابداعی‌اش بر سلامتی خودش داشته آشنا خواهید شد. می‌آموزید که برای ساخت آینده‌ای روشن لازم است در مرحله‌ی اول سری به دنیای تاریک روح بزنید تا ریشه‌ی بسیاری از مسائل فعلی زندگی خود را بیابید. در این بخش الفبا و مبانی روانشناسی کل‌گرا را نیز خواهید آموخت تا آگاهانه در این راه قدم بردارید.

    معرفی کتاب چگونه کار را انجام دهیم؟

    امین استوار و حسین بشیرزاده کار برگردان این کتاب خواندنی را به انجام رسانده‌اند و نشر دیموند بلورین نیز آن را به مخاطبین آثار خودیاری و خودسازی عرضه کرده است.

    جوایز و افتخارات کتاب چگونه کار را انجام دهیم؟

    • از آثار پرفروش نیویورک تایمز
    • کتاب پرفروش بین‌المللی

    نکوداشت‌های کتاب چگونه کار را انجام دهیم؟

    • اغلب پیش آمده که برای گریز از حالات روحی نامساعد به روانشناسان و روان‌درمانگران روی آورده‌ایم، اما تأثیر چندانی را در بهبود روحیات خود احساس نکرده‌ایم. به اعتقاد نیکول لپرا روش‌هایی که اکثر مشاوران و روان‌شناسان به کار می‌گیرند، تنها بر یک جنبه از وجود انسان تمرکز دارند و سایر جنبه‌ها را مورد غفلت قرار می‌دهند. گلی را تصور کنید که برای مراقبت از آن تنها به گلبرگ‌هایش رسیدگی کنیم، بدون اینکه توجهی هم به ساقه و ریشه‌هایش داشته باشیم. نتیجه چه خواهد شد؟ علی‌رغم تلاش‌های ما برای نگهداری از گل، یقیناً پژمرده خواهد شد. انسان نیز موجودی‌ست با ابعاد گوناگون وجودی که درمان و بهبود او تنها در گرو درمان و مراقبت همه‌جانبه خواهد بود. بااین‌اوصاف، چاره چیست؟ چاره‌ی کار روی آوردن به فلسفه‌ای واحد است که سلامت جسمی، معنوی و ذهنی انسان را به طور همزمان در بر می‌گیرد. کتاب چگونه کار را انجام دهیم که نکات آموزشی خود را مبتنی بر همین فلسفه بیان کرده، راه و چاه آن را به ما خواهد آموخت.

      احتمالاً این فیلم‌نامه برایتان آشنا به نظر می‌رسد: شما به این نتیجه می‌رسید که امروز روزی است که می‌خواهید زندگی خود را عوض کنید. قرار است به باشگاه بروید، غذاهای فراوری شده کمتری مصرف کنید، از شبکه‌های اجتماعی کمی فاصله بگیرید و ارتباط خویش را با کسی که برای شما مشکل‌ساز است، قطع کنید. شما به این نتیجه رسیده‌اید که این‌بار این تغییرات ادامه خواهند یافت اما بعداً شاید چند ساعت بعد چند روز یا چند هفته‌ی بعد – مقاومت ذهنی به وجود می‌آید. شما کم‌کم از نظر فیزیکی حس می‌کنید که نمی‌توانید خود را کنترل کنید و نوشابه مصرف نکنید، نمی‌توانید انرژی لازم برای رفتن به باشگاه را در خود جمع کنید و احساس می‌کنید که مجبور هستید به همان شخصی که ارتباط خود را با او قطع کرده بودید، پیامکی ارسال کنید تا ببینید حالش چطور است.

      نیکول لپرا با بهره‌گیری از تجربیات خود و بازگویی آن‌ها برای مخاطبانش، خوانندگان کتاب چگونه کار را انجام دهیم؟ را در مسیر خودآگاهی و خودشناسی راهنمایی خواهد کرد. نویسنده در این اثر پرفروش نیویورک تایمز شما را با قدرت درون و روانشناسی کل‌نگر آشنا می‌سازد و برای ایجاد تغییراتی بنیادین در دیدگاه و عملکردتان، یاری‌رسان شما خواهد بود. رهایی از آسیب‌ها و تجربیات ناگوار کودکی و پیشروی به سوی آینده‌ای روشن‌تر از ثمرات مطالعه‌ی کتاب حاضر هستند.

      درباره‌ی کتاب چگونه کار را انجام دهیم؟

      نیکول لپرا نویسنده و دانش‌آموخته‌ی روانشناسی بالینی‌ست که مدرک خود را از دانشگاه کرنل اخذ کرده و چندی نیز در دانشکده‌ی روانکاوی فیلادلفیا مشغول یادگیری بوده است. لپرا را می‌توان از روانشناسان کل‌نگر دانست که عمدتاً به روابط میان بدن، روح و ذهن توجه دارد و در تلاش است تا شیوه‌ای را برای داشتن زندگی سالم معرفی کند که به هر سه جنبه‌ی وجود آدمی اهمیت داده باشد. از فعالیت‌های اجتماعی او در سطح جهان می‌توان به آغاز جنبش SelfHealers# اشاره کرد. طی این جنبش از تمامی مردم دنیا دعوت می‌شد تا در اجتماعی به یکدیگر بپیوندند و نیروی شفابخشی را در دستان خود بگیرند.

      در بخشی از کتاب چگونه کار را انجام دهیم؟ می‌خوانیم

      یادداشتی در مورد انجام کار

      پیش‌گفتار: شب تاریک روح

      مقدمه: الفبای روانشناسی همه‌جانبه

      فصل 1: شما بهترین شفادهنده‌ی خویش هستید

      فصل 2: خودآگاه: آگاه شدن

      فصل 3: تئوری تازه‌ای از آسیب

      فصل 4: آسیب بدن

      فصل 5: تمرین‌هایی برای بهبود وضعیت ذهن و بدن

      فصل 6: قدرت باور

      فصل 7: با کودک درون خود ملاقات کن

      فصل 8: داستان‌های خود

      فصل 9: پیوندهای مربوط به آسیب

      فصل 10: مرزها

      فصل 11: تربیت مجدد

      فصل 12: بلوغ احساسی

      فصل 13: اتکای متقابل

      پس‌گفتار: جعبه‌ی پیتزا


    منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85/book/75294

    ذهن شروع می‌کند و می‌خواهد با داستان‌های قانع‌کننده شما را در زندگی‌ای که با آن آشنا هستید نگه دارد. می‌گوید: «تو لیاقت یک استراحت را داری». بدن شما نیز با بروز احساساتی مانند خستگی و سنگینی، مغز را در این راه همراهی می‌کند. این پیام همیشه در ذهن شما تکرار می‌شود که: «تو نمی‌توانی این کار را انجام دهی».