معرفی و دانلود کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم | دیوید اینگلم

در حقیقت دیوید اینگلم نیز خود نویسنده‌ی درون‌گرایی است که اگر نامش را در اینترنت جست‌وجو کنید، فقط نام کتاب چگونه یک درون‌گرای تاثیرگذار باشیم می‌آید و کتاب «شما متمرکز نیستید» و دیگر هیچ! شاید اگر او مانند بقیه‌ی نویسنده‌های موفقیت برون‌گرا بود، کتاب خود را در شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند توئیتر، اینستاگرام، فیس‌بوک و… تبلیغ می‌کرد و به‌سرعت یک صفحه‌ی ویکی‌پدیا و لینکدین برای خودش می‌ساخت! اما او مانند دیگران نیست و فقط می‌خواهد با نوشتن یک کتاب علمی برای افراد درون‌گرا، به موفقیت آن‌ها بیشتر کمک کند.

دیوید اینگلم کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم را برای کسانی نوشته است که دیگر نمی‌خواهند درون‌‌گرایی بر روابطشان با افراد دیگر تأثیر بگذارد! اگر فکر می‌کنید در زمان اشتباهی به دنیا آمده‌اید و می‌خواهید به دورانی برگردید که خلوت‌گزینی و گوشه‌نشینی یک فضیلت محسوب می‌شد، این کتاب را بخوانید. شاید به این نتیجه برسید که در دنیای امروز هم می‌توان درون‌گرای محبوب و موفقی بود.

درباره‌ی کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم

دیوید اینگلم در فصل اول کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم، به نظریه‌های روان‌شناختی و یافته‌های علمی درباره‌ی شخصیت‌ درون‌گرا می‌پردازد و ویژگی‌های بارز این تیپ شخصیتی را به شما معرفی می‌کند. در فصل دوم تصورات رایج غلط پیرامون درون‌گرایی و مزایا و معایب درون‌گرایی بررسی می‌شود. در فصل سوم مبحث مهمی مطرح می‌شود که سؤال بسیاری از افراد درون‌گراست: چرا برون‌گرایی در فرهنگ امروزی رفتاری ایدئال است و افراد درون‌گرا غالباً برای رسیدن به موفقیت باید خود را متفاوت جلوه دهند؟ شما در فصل سوم با این حقیقت مواجه می‌شوید که چه بخواهید و چه نخواهید، برون‌گرایان در دنیای امروز موفق و مؤثر هستند و محبوبیت بیشتری دارند. حال شما که شخصیتی درون‌گرا دارید، چگونه می‌خواهید در این دنیایی که با دیدگاه‌های شما متفاوت است، به موفقیت دست یابید؟

آیا فکر می‌کنید که جهان مدرن برای برون‌گراها ساخته شده است؟ آیا با دیدن موفقیت افراد برون‌گرا با خود فکر می‌کنید که کاش شبیه آن‌ها بودید؟ موضوع وقتی بدتر می‌شود که نزدیک‌ترین افراد خانواده‌تان مانند پدر، مادر، خواهر یا برادر با شما تفاوت داشته باشند و شما را به‌خاطر درون‌گرا بودنتان سرزنش کنند. شاید هر روز به این فکر کنید که کاش متفاوت بودید و برای ساده‌ترین کارها مانند باز کردن سر صحبت با دیگران، این‌قدر فکر نمی‌کردید و دستپاچه نمی‌شدید. یا ممکن است به روزهایی فکر کنید که در مدرسه یا دانشگاه دیگران را می‌دیدید که به‌راحتی در کلاس فعالیت می‌کنند و شما برای پرسیدن یک سؤال آن‌قدر فکر می‌کردید که وقت کلاس تمام می‌شد! به‌راستی چرا این‌گونه است؟ دیوید اینگلم (David Inglem) در کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم، شما را با دلایل درون‌گرایی و علت ترجیح برون‌گرایی در عصر حاضر، بیشتر آشنا می‌کند.

اگر به شما بگویند که باراک اوباما، آبراهم لینکلن، مهاتما گاندی، بیل گیتس، اپرا وینفری، اما واتسون، تام هنکس و خیلی از شخصیت‌های معروف درون‌گرا هستند، با خود چه فکر می‌کنید؟ شاید بپذیرید که بعضی از این افراد درون‌گرا هستند و به‌اقتضای کاری که انجام می‌دهند، کمی با جامعه منطبق شده‌اند؛ اما اپرا وینفری شخصی است که هیچ‌کس تصورش را نمی‌کند درون‌گرا باشد. او با اشخاص مختلفی مصاحبه می‌کند، روابط اجتماعی گسترده‌ای دارد و به موفقیت سازمان‌ها و افراد زیادی کمک کرده است. اما او همان کسی است که اعتراف کرده در مهمانی‌ها نیاز دارد که برای به دست آوردن انرژی دوباره، به دستشویی پناه ببرد! اپرا وینفری یکی از مثال‌های بارز درون‌گرایان تأثیرگذار است. کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم (How To Be Highly Effective As An Introvert) برای افرادی است که می‌خواهند به‌عنوان یک درون‌گرا در دنیای امروز موفق باشند.

مقدمه

فصل اول: درون‌گرا بودن به چه معناست

فصل دوم: مزایا، معایب و تصورات غلط در مورد درون‌گرایی

فصل سوم: دنیای پر از تظاهر

فصل چهارم: چالش‌های پیش روی درون‌گرایان دنیای مدرن

فصل پنجم: الگوهای موفقیت

فصل ششم: برقراری ارتباط مؤثر

فصل هفتم: در ساعات کاری چطور رفتار کنیم

فصل هشتم: مدیریت از نوع درون‌گرا

فصل نهم: موفقیت در روابط اجتماعی

فصل دهم: دوست‌یابی

فصل یازدهم: کجاها و چطور برون‌گرا باشم

فصل دوازدهم: طبیعت و ذات خود را باور داشته باشید

سخن پایانی

منابع


منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%85/book/78331

درون‌گرایی شاید هیچ کجا مثل کتاب‌های خودیاری مورد بی‌مهری قرار نگرفته باشد. کل ادبیاتی که در این کتاب‌ها وجود دارد پر از مواردی است که به شخص کمک می‌کند چطور با اعتمادبه‌نفس‌تر و تأثیرگذارتر باشد و چطور بیشتر دیده شود. دیل کارنگی فردی است که در این صنعت پیشرو به‌حساب می‌آید. به‌عنوان یک مرد جوان، در رشته‌ها و زمینه‌های مختلفی با شکست مواجه شده بود و همین امر موجب شد تا به ایده‌ی موفقیت و روش‌های کسب آن علاقه‌مند شود. امروزه نام او در کشورهای مختلف شناخته‌شده است و کتاب او تحت عنوان «چگونه دوست پیدا کنید و روی دیگران تأثیر بگذارید»، از زمان اولین انتشارش در سال 1936، تاکنون بیش از 50 میلیون نسخه فروخته است. موضوع اصلی این کتاب، رشد و پیشرفت شخصی است، اما روش آن‌طوری طراحی‌شده که دستیابی به هر نوع موفقیت را تنها از این طریق میسر می‌داند: رشد و گسترش مهارت‌های بین فردی، توانایی صحبت در مقابل عموم و داشتن شخصیت مشارکتی باهوش. کارنگی موسسه‌ای تأسیس کرد که امروزه هنوز هم بسیاری از روش‌های او در آن تدریس می‌شوند و اولویت آن‌ها تمرکز بر برقراری ارتباط مؤثر است.

فهرست مطالب کتاب

تا نیمه‌ی کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم، بیشتر با دیدن حقایق کتاب سر تکان می‌دهید: یا به نشانه‌ی موافقت یا به نشانه‌ی حسرت و تأسف. اما از فصل ششم به بعد باید خودتان را به چالش بکشید و بیشتر به روابط خود در محیط‌های مختلف فکر کنید. در فصل 6 دیوید اینگلم برای داشتن یک گفت‌وگوی خوب به شما توصیه‌هایی می‌کند. فصل 7 برای درون‌گراهایی است که در محیط کار مشکل دارند. فصل 8 مخصوص کسانی است که فکر می‌کنند یک درون‌گرا هیچ‌وقت نمی‌تواند مدیر موفقی باشد. در این فصل اتفاقاً به واقعیت‌هایی پرداخته می‌شود که شاید شما را شگفت‌زده کند. اگر درون‌گرایید و به مهمانی‌های زیادی نمی‌روید، فصل نهم برای شماست. بهتر است که بهانه‌ها را کنار بگذارید و از حضور در کنار دیگران لذت ببرید.

بیشتر افراد درون‌گرا در شروع دوستی با دیگران مشکلاتی دارند و همین مشکلات ممکن است به روابط آن‌ها لطمه بزند. حتی شروع رابطه با جنس مخالف نیز برای درون‌گراها کار سختی است و نمی‌توانند آن را به‌راحتی انجام دهند. فصل دهم را بخوانید تا با نکات مهم دوست‌یابی آشنا شوید. فصل یازدهم شما را به این باور می‌رساند که باید در موقعیت‌هایی برون‌گرا باشید و چاره‌ای جز این ندارید؛ پس بهتر است پیش از ورود به چنین موقعیت‌هایی، بدانید که چگونه رفتار کنید. همان‌طور که می‌دانید درون‌گراها از خلوت با خود انرژی می‌گیرند و بعد از مدتی معاشرت با دیگران، خسته می‌شوند. اگر می‌خواهید به چنین مشکلی دچار نشوید، به پیشنهادهای دیوید اینگلم در فصل دوازدهم کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم، عمل کنید.

فرهنگ غرب برای شخصیت آلفا (فردی که در انظار عمومی اجتماعی، معاشرتی و با اعتمادبه‌نفس است) ارزش زیادی قائل است و معمولاً در این میان، درون‌گراها نادیده گرفته می‌شوند. به‌عنوان‌مثال، یک فیلم پرفروش را در نظر بگیرید؛ آنچه در مرکز توجه قرار می‌گیرد ستاره‌ی فیلم است که بر روی فرش قرمز راه می‌رود، نه فیلم‌نامه‌نویسی که رنج و زحمت نوشتن فیلم‌نامه را کشیده است. همین موضوع در مورد کتاب‌هایی که امروز تبدیل به فیلم می‌شوند هم صادق است، حتماً باید به آن کلی صدا و بازی اضافه کرد تا داستان ارزشمند شود و مورد‌توجه قرار بگیرد! برونگراپسندی در بسیاری از ارزش‌های امروزی ما نقش کلیدی دارند (مانند این جملات که زیاد شنیده‌ایم: هر چه بیشتر بهتر، به غریبه‌ها لبخند بزن، سعی کن بتوانی تیمی کار کنی) و نیاز به‌ تنهایی داشتن، هنوز هم برچسب ضداجتماعی بودن می‌خورد.

اگر درون‌گرا هستید، بهتر است خودتان را همان‌طور که هستید بپذیرید و با تقویت نقاط قوت و تلاش برای بهبود نقاط ضعف مسیر موفقیت را برای خود هموار کنید. اگر می‌خواهید این‌گونه باشید و دیگر با طبیعت و ذات خود نجنگید، به کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم مراجعه کنید که انتشارات اندیشه آگاه آن را با ترجمه‌ی فرزانه قناعتی روانه‌ی بازار کرده است.

کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم برای چه کسانی مناسب است؟

فصل 4 کتاب در مورد چالش‌های درون‌گراها در دنیای برون‌گراهاست. دیوید اینگلم در فصل پنجم امید را به شما بازمی‌گرداند. اگر فکر می‌کردید که درون‌گرایی نقمت است نه نعمت، در این فصل متوجه می‌شوید که اتفاقاً درون‌گرایی آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید بد نیست. درون‌گراهای بسیاری در رشته‌های مختلف موفق شده‌اند و بسیاری از نابغه‌های دنیا درون‌گرا بوده‌اند.

همه‌ی افرادی که درون‌گرا هستند و فکر می‌کنند که برای زندگی در دنیای مدرن ساخته نشده‌اند، لازم است کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم را بخوانند.

در بخشی از کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم می‌خوانیم

معرفی کتاب چگونه یک درونگرای تاثیرگذار باشیم