معرفی و دانلود کتاب گفت و گو با غریبه ها: هزارتوی شناخت دیگران | مالکوم گلدول | نشر آموخته
انتشار: دی 17، 1403
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

معرفی و دانلود کتاب گفت و گو با غریبه ها: هزارتوی شناخت دیگران | مالکوم گلدول | نشر آموخته


معرفی کتاب گفت و گو با غریبه ها: هزارتوی شناخت دیگران

مالکوم گلدول در کتاب گفت و گو با غریبه ها پیچیدگی ها و مشکلات تعاملات انسانی در هنگام دیدار با افراد جدید را موشکافانه تحلیل و بررسی می کند. در این کتاب می خوانیم که سوءبرداشت ها و سوءتفاهمات غالباً از تعصبات و فرضیات ما سرچشمه می گیرند. نویسنده با ارائه ی نمونه هایی معاصر و نیز از دل تاریخ، روی این اهمیت پافشاری می کند که بهتر است هنگام رویارویی و آشنایی با غریبه ها، با آگاهی و همدلی بیشتری پا پیش بگذاریم.

درباره ی کتاب گفت و گو با غریبه ها

مالکوم گلدول (Malcolm Gladwell) در کتاب گفت و گو با غریبه ها (Talking to Strangers) به چالش هایی که در درک غریبه ها به وجود می آیند، پرداخته و تأکید می کند که فرضیه ها و تعصباتمان به چه شکلی می تواند به قضاوت اشتباه منجر شود. نویسنده در کتاب گفت و گو با غریبه ها مفهوم پیش فرض حقیقت را عنوان می کند؛ بدان معنا که مردم به صورت کلی فکر می کنند که بقیه دارند حقیقت را می گویند؛ این امر باعث می شود اشتباهات فاحش و چشمگیری در قضاوت هایمان به وجود بیاید. مالکوم گلدول از افرادی مانند برنی مدآف مثال می آورد؛ کلاهبرداری که توانست سر افراد بسیاری را شیره بمالد، چون به صورت پیش فرض حرف های او را باور می کردند. او همچنین از داستان آماندا ناکْس مثال می زند. نویسنده با استفاده از قصه ی این خانم قصد دارد نشان دهد که سوءتفاهمات و تفاوت های فرهنگی بی تردید به نتایج و عواقب نامطلوب و ناخوشایندی می انجامد.

معرفی و دانلود کتاب گفت و گو با غریبه ها

مالکوم گلدول در جایی از کتاب گفت و گو با غریبه ها نظریه ی شفافیت را مطرح می کند. نویسنده با طرح این مفهوم، باور ما را که می گوییم می توان فرد را از روی حالات چهره و رفتارش درک کنیم و احساسات و نیاتش را بفهمیم، به چالش می کشد. برای درک پذیرتر کردن این مفهوم، مالکوم گلدول از سازمان و جاسوسان کوبایی مثال می آورد که چطور توانستند با سوءاستفاده از شفافیت متظاهرانه و تغییر رفتار و ظاهرشان به این سازمان نفوذ کنند. نویسنده در این کتاب همچنین از آدولف هیتلر و سیلویا پلات مثال می آورد. او این طور می نویسد که همین برداشت غلط نویل چمبرلین، نزدیک ترین مشاور هیتلر، بود که باعث شد فردی به مجربی او، به گمراهی کشانده شود. درباره ی سیلویا پلات نیز می گوید که انتظارات و هنجارهای اجتماعی می توانند مانع درک درست فرد شود و به نتایج ناگواری بینجامد.

هم اکنون می توانید کتاب گفت و گو با غریبه ها را با ترجمه ی فاطمه علی پور تنگسیری که انتشارات آموخته آن را روانه ی بازار کرده است، تهیه کنید.

جوایز و افتخارات کتاب گفت و گو با غریبه ها

  • نامزد جایزه ی گودریدز در بخش آثار غیرداستانی (2019)؛
  • کتاب منتخب فایننشال تایمز؛
  • کتاب منتخب بلومبرگ؛
  • کتاب منتخب شیکاگو تریبون؛
  • کتاب منتخب مطبوعات آزاد دیترویت.

نکوداشت های کتاب گفت و گو با غریبه ها

  • خواندن کتاب گفت و گو با غریبه ها الزامی است. عاشق این کتاب هستم. خواندنش نه تنها باعث می شود که طور دیگری به غریبه ها نگاه کنید، بلکه باعث می شود نوع نگاهتان به خودتان و جهان را نیز تغییر دهید. خواندن این کتاب من را تغییر داد. (اپرا وینفری، نویسنده و مجری معروف)
  • کتابی هم شگفت آور و هم آموزنده... اثری پر مغز... امضای کار مالکوم گلدول خوش آب و رنگی و سلیسی و خوش خوان بودن است. (هفته نامه ی ناشران)
  • مطالعات موردی مالکوم گلدول بسیار هیجان انگیز و مملو از داستان هایی جذاب از گذشته است که از یادها رفته. او از این داستان های مهیج استفاده کرده تا به خوبی نشان دهد چطور باید با غریبه ها تعامل کنیم. (مگی تفت، بوک لیست)
  • کتابی با قلمی قدرتمند و ساختاری ماهرانه. (فایننشال تایمز)
  • مالکوم گلدول باری دیگر کتابی خواندنی و جذاب ارائه کرده است. در زمانی که تمام مردم جهان احساس می کنند که در ایجاد تعامل ناتوان هستند، این کتاب به بررسی راه و روش هایی می پردازد که ما را از ناکامی در برقراری روابط نجات دهد. واقعاً اثری واجب و ضروری به شمار می رود. مالکوم گلدول با ترکیب گزارشات و تحقیقات با یک روایت جذاب، به این مثال ها نور می تاباند و شرایط را برای ما روشن می کند و نمی گذارد لحظه ای از خواندن آن غافل شویم. (لس آنجلس تایمز)

کتاب گفت و گو با غریبه ها برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب را توصیه می کنیم به تمام کسانی که می خواهند درکشان از رفتار انسانی را افزایش دهند و از میزان سوءتفاهمات بکاهند و در ارتباطاتی که روزانه با دیگران دارند، بهبود یابند.

در بخشی از کتاب گفت و گو با غریبه ها: هزارتوی شناخت دیگران می خوانیم

غروب 28 اوت 1938، نویل چمبرلین نزدیک ترین مشاورش را فراخواند تا آخرشب جلسه ای راهبردی در خانهٔ شمارهٔ 10 خیابان داونینگ تشکیل بدهند. چمبرلین کمی بیش از یک سال قبل نخست وزیر بریتانیا شده بود. پیش از این تجارت می کرد و مردی اهل عمل و بی رودربایستی بود که به کارهای داخلی علاقه داشت و در این زمینه باتجربه بود. اما اکنون با اولین بحران سیاست خارجی روبه رو شده بود: آدولف هیتلر مرتب بیانیه های خصمانه ای دربارهٔ حمله به سودتنلند، بخش آلمانی زبان چکسلواکی، صادر می کرد.

اگر آلمان به چکسلواکی حمله می کرد، به یقین معنایش جنگ جهانی بود که چمبرلین به شدت از آن پرهیز می کرد. اما هیتلر در ماه های اخیر به کلی بی سروصدا شده بود و ابهام در قصد و نیت آلمان، دیگر اروپایی ها را عصبی می کرد. چمبرلین برای گذر از این تنگنا انتخاب شده بود. آن شب ایدهٔ محرمانه اش را به مشاورانش گفت و نام «نقشهٔ زد» را برایش انتخاب کرد. چمبرلین بعدها نوشت: «این ایده به اندازه ای نامتعارف و جسورانه بود که نفس لرد هالیفاکس، وزیر امور خارجه را برید.» چمبرلین می خواست برای دیدار رودررو با هیتلر به آلمان پرواز کند.

یکی از نکات عجیب دربارهٔ روزهای پایانی و ناامید کنندهٔ دههٔ 1930 که هیتلر دنیا را به سوی جنگ کشاند، شناخت بسیار کم رهبران دنیا از رهبر آلمان بود. هیتلر یک معما بود. فرانکلین روزولت که در زمان ظهور هیتلر رئیس جمهور آمریکا بود، هرگز با او ملاقات نکرد. جوزف استالین، رهبر شوروی هم همین طور. وینستون چرچیل، جانشین چمبرلین، زمانی که در سال 1932 در مونیخ مشغول تحقیق دربارهٔ یک کتاب بود، به ملاقات با هیتلر بسیار نزدیک شد. او و هیتلر دو بار برنامه ریختند برای صرف چای یکدیگر را ملاقات کنند؛ اما در هر دو بار هیتلر قالش گذاشت.

فهرست مطالب کتاب

دربارۀ نویسنده
پیشگفتار مترجم
سخن نویسنده
مقدمه: «از اتومبیل پیاده شو!»
بخش یکم: جاسوس\u202fها و دیپلمات\u202fها - دو معما
1: انتقام فیدل کاسترو
2: آشنایی با پیشوا
بخش دوم: پیش\u202fفرض حقیقت
3: ملکهٔ کوبا
4: احمق مقدس
5: نمونهٔ پژوهشی: پسری در حمام
بخش سوم: شفافیت
6: مغالطهٔ سریال فرندز
7: توضیحی کوتاه دربارهٔ پروندهٔ آماندا ناکس
8: نمونهٔ پژوهشی: مهمانی انجمن دانشجویی
بخش چهارم: درس\u202fها
9: اگر غریبۀ روبه\u202fرویتان تروریست باشد، چه اتفاقی می افتد؟
بخش پنجم: پیوندخوردن اتفاق\u202fها
10: سیلویا پلات
11: نمونهٔ پژوهشی: آزمایش\u202fهای کانزاس\u202fسیتی
12: ساندرا بلاند

مشخصات کتاب الکترونیک

قیمت نسخه الکترونیک



منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7/book/90682