فصل اول: مقدمهای بر جنگو
فصل دوم: معماری مدل-دید-قالب (MVT)
فصل سوم: مدلها در جنگو
فصل چهارم: دیدها در جنگو
فصل پنجم: قالبها در جنگو
فصل ششم: امکانات مدیریت سایت در جنگو
فصل هفتم: فرمها برای ورود اطلاعات
فصل هشتم: مدلهای پیشرفته
فصل نهم: دیدهای پیشرفته
فصل دهم: قالبهای پیشرفته
فصل یازدهم: مدیریت پیشرفتهی سایت با اَدمین
فصل دوازدهم: دیدهای مبتنی بر کلاس
فصل سیزدهم: مدیریت پیشرفتهی کاربران
فصل چهاردهم: فرمهای پیشرفته
فصل پانزدهم: ارتباط جنگو با پایگاههای داده MySQL، PostgreSQL و MariaDB
معرفی و دانلود PDF کتاب آموزش گام به گام جنگو (مرجع کامل): طراحی وب سایت با پایتون | نایجل جورج
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84/book/74516
اکنون یک سوال رایج و اجتنابناپذیر با توجه به ساختار اصلی جنگو مطرح میشود: از کجا شروع کنیم؟ آیا باید از نوشتن مدلها، پیکربندیهای URL یا دیدها شروع کنیم؟ یا کار دیگری باید انجام دهیم؟ پاسخ این است که مهم نیست از کجا شروع کنید.
اگر میخواهید فرق میان پایتون و جنگو را بهعنوان دو اصطلاح تخصصی در برنامهنویسی بدانید، باید گفت پایتون یکی از فراگیرترین زبانهای برنامهنویسی است که پیادهسازی و کار با آن بسیار آسان است و جنگو پلتفرمیست که برپایهی پایتون ساخته شده و برای توسعهی اَپهای وب به کار میرود. گفتنیست جنگو رایگان و دارای ویژگی متن باز است.
در این کتاب در قالب 15 فصل با مباحثی چون ساختار پروژه در جنگو و تنظیمات ویژهی آن، ایجاد قالب برای سایت، مدیریت پیشرفتهی سایت، سفارشیسازی فرمها، نحوهی مدیریت پایگاه داده و دهها سرفصل دیگر آشنا خواهید شد.
جنگو یک فریمورک (چارچوب) وب است که مبتنی بر روش برنامهنویسی پایتون کار میکند و توسعهی سریع و برنامهنویسی ساختیافته از ویژگیهای برجستهی آن محسوب میشود. جنگو کارهای پیچیدهی طراحی صفحات وب را برای طراحان آسان کرده و بههمینسبب امروزه به برنامهای بسیار پرطرفدار بدل شده و مورد نظر توسعهدهندگان وبگاهها قرار گرفته است. در کتاب آموزش گام به گام جنگو (مرجع کامل) (Mastering Django)، نوشتهی نایجل جورج (Nigel George) با جزئیات کارکرد فریمورک جنگو آشنا خواهید شد.
برخی از افراد دوست دارند با ساخت تمام مدلها شروع کنند و در نتیجه ساختار دادههای خود را پیادهسازی میکنند؛ برخی دیگر ترجیح میدهند ابتدا به چیدمان بصری بپردازند، در نتیجه از قالبها شروع میکنند. برخی دیگر ممکن است دوست داشته باشند فریمورک ارتباطی را ایجاد کنند و در نتیجه با دیدها و پیکربندیهای URL شروع میکنند. حتی افراد دیگر، از جایی شروع میکنند که برای پروژه منطقی به نظر برسد. بههرحال، همهچیز به پروژه و عملکرد شما بستگی دارد.