معرفی و دانلود PDF کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی – جلد اول | سوزان کونک | انتشارات حتمی

کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی – جلد اول، نوشته‌ی سوزان کونک و پاتریشیا بکر، یک مرجع کامل در حوزه‌ی تغذیه‌ی کودکان است که اصول تغذیه و رژیم‌های غذایی مناسب را از دوران بارداری و پیش از تولد نوزاد تا سال‌های نخست تولد کودک ارائه می‌دهد.

درباره‌ی کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی – جلد اول

در طول سال‌های پیش از مدرسه، سرعت رشد کاهش می‌یابد و در حدود 4 تا 5سالگی تثبیت می‌شود. در سنین 3 تا 6سالگی، میانگین افزایش قد و وزن به ترتیب حدود 6-9سانتیمتر در سال و حدود 9/1-5/2 کیلوگرم در سال است. دور سر در طول سال‌های پیش از مدرسه همچنان اندازه‌گیری مهمی می‌باشد، زیرا وزن مغز تا 3 سالگی بیش از 3 برابر وزن هنگام تولد می‌شود و تقریبا 85 درصد از اندازه‌ی نهایی در بزرگسالی است.

چیزی که اهمیت این اثر را دوچندان می‌کند نبود رشته‌ای دانشگاهی‌ست که به‌طور تخصصی به موضوع تغذیه‌ی کودکان بپردازد. بنابراین تلاش علمی سوزان کونک و پاتریشیا بکر بر آن بوده تا فقدان چنین منابعی را تا حدی جبران کنند.

سوزان کونک متخصص تغذیه‌ی کودکان و دارای گواهی هیئت مدیره است. او در 30 سال گذشته در زمینه‌ی تغذیه کودکان در حوزه‌ی تجربیات بالینی فعالیت داشته و تا پیش از بازنشستگی، تمرکز اصلی‌اش بر کار با بیمارستان کودکان فیلادلفیا به عنوان مدیر بالینی و مدیر تغذیه‌ی بالینی بوده است. او همچنین در آکادمی تغذیه و رژیم غذایی به عنوان رهبر در سطح ایالت فعال بوده و با نشریات مختلف به عنوان نویسنده، داور و ویراستار همکاری داشته است. هدف او توسعه‌ی تغذیه‌ی کودکان است و به آن عشق می‌ورزد.

اختلاف جنسیت در قد و وزن در طول سال‌های پیش از مدرسه اندک است. تفاوت‌های جنسیتی در اندازه‌های بدن (به‌عنوان مثال تمایز شکل جنسی) شروع می‌کند به بروز در ترکیب بدن و دختران مقادیر بیشتری از بافت چربی را در مقایسه با پسران در حدود 6 سالگی به دست می‌آورند. همچنین این یک دوره حساس برای ایجاد اضافه وزن و شروع چاقی در دختران و پسران است و احتمال چاقی بعدی در سنین کودکی و بزرگسالی افزایش می‌یابد. در این دوره، کودکان دارای اضافه وزن باید از نظر افزایش صدک، BMI الگوی مصرف رژیم غذایی و فعالیت بدنی از نزدیک تحت نظارت قرار گیرند.

فهرست مطالب کتاب

راهنمایی‌های کاربردی این کتاب به متخصصان کمک می‌کند نقایص سنین مختلف کودک را مرتفع کنند و راهکارهایی را برای بهبود اختلالات جسمی و غذایی بیابند. لازم به ذکر است تغذیه‌ی مناسب کودک می‌تواند به رشد بهتر و پیشگیری از انواع بیماری‌ها، خصوصاً چاقی یا لاغری مفرط بینجامد. به‌علاوه رشد مغز و عملکرد ذهنی کودک در گروی توجه به ارزش‌ مواد مغذی و استفاده از یک روش اصولی در تدوین برنامه‌ی غذایی روزانه است.

معرفی کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی – جلد اول

قیمت نسخه الکترونیک


منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B7%D9%81%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D9%84/book/73179

پاتریشیا بکر متخصص تغذیه و حمایت از تغذیه کودکان دارای گواهی هیئت مدیره است. او تاکنون تجربیات گسترده‌ای در این حوزه کسب کرده و در بیست سال گذشته در زمینه‌هایی چون سوء‌تغذیه‌ی کودکان تخصص یافته است. بکر همچنین در این حوزه سمت‌های گوناگونی را بر عهده گرفته و نویسنده‌ی مقالات علمی در مجلات معتبر بوده است.

در بخشی از کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی – جلد اول می‌خوانیم

تغذیه‌ی اطفال دانشی‌ست که آگاهی از آن به حفظ سلامت کودکان و پیشگیری از سوءتغذیه و مشکلات رشد در سنین بالاتر، خصوصاً دوران بلوغ کمک می‌کند. در کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی جلد اول (Samour and Kings Pediatric Nutrition in Clinical Care)، سوزان کونک (Susan H Konek) و پاتریشیا بکر (Patricia J Becker) اطلاعاتی جامع را پیرامون انواع رژیم‌های غذایی متناسب با سنین مختلف اطفال ارائه کرده‌اند. در این اثر علاوه‌بر کودکان سالم، برای اطفال دارای بیماری‌هایی چون مشکلات دیابت، چاقی، اختلال خوردن، مشکلات قلبی و عروقی، آلرژی غذایی و… برنامه‌های تغذیه‌ای تدوین شده؛ اطلاعاتی که این اثر را به مرجعی ارزشمند برای متخصصان تغذیه بدل کرده و می‌تواند انواع تجویزهای تغذیه‌ای را پوشش دهد.

متخصصان تغذیه و پژوهشگرانی که به موضوع تغذیه‌ی کودکان اهمیت می‌دهند و در این حوزه فعالیت دارند، می‌توانند از اطلاعات مفید و جامع کتاب بهره ببرند.

با نویسندگان کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی – جلد اول بیشتر آشنا شویم

این کتاب نخستین شماره از مجموعه‌ای چهار‌جلدی‌ست که ترجمه‌ی آن حاصل تلاش جمعی میلاد باقری فیل آبادی، امیرحسین نظریان، شیرین گرامی، فاطمه حیدری نژاد، سیده مریم موسوی چاوشی، زینب عباسی سنجدری، مژگان حفیظی موری، زهرا نصیری اصل، علی شیخی و مهران نوری است و انتشارات حتمی آن را در دسترس علاقه‌مندان قرار داده.

کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی جلد اول مناسب چه کسانی است؟

بخش 1: ارزیابی وضعیت تغذیه

فصل 1: ارزیابی تغذیه ای 

فصل 2: رشد و بلوغ 

فصل 3: معاینه‌ی فیزیکی متمرکز بر تغذیه 

فصل 4: سوء‌تغذیه‌ی مرتبط با کمبود تغذیه 

بخش 2: تغذیه‌ی دوران بارداری 

فصل 5: پیامدهای تغذیه‌ای جنین در حال رشد 

فصل 6: شیر انسان