معرفی و دانلود PDF کتاب سیستم‌های غشایی برای شیرین سازی گاز | علیرضا توکلی | نشر هنر و علوم دانشگاهی

مطالعه‌ی این کتاب را به مهندسان حوزه‌ی گاز، نفت، شیمی و همچنین دیگر افراد فعال در این حوزه توصیه می‌کنیم.

در بخشی از کتاب سیستم‌های غشایی برای شیرین سازی گاز می‌خوانیم

پایه غشاهای سرامیکی، متشکل از اکسید آلومینیوم یا کربن سیلیکون با حفره‌های باز است. این ماده نه‌تنها می‌تواند نفوذپذیری را بالا ببر، بلکه نیازهای مربوط به پایداری مکانیکی را نیز مرتفع می‌سازد. در ابتدا غشاهای سرامیکی در تکنولوژی تصفیه فاضلاب به کار می‌رفت. اما امروزه، کاربردهای آن‌ها، تمامی صنایع را پوشش می‌دهد که این صنایع می‌تواند صنایع شیمیایی مانند جداسازی پاک‌کننده‌ها و کاتالیست‌ها، صنایع فلزی مانند بازیافت فلزات سنگین، صنایع نساجی، صنایع کاغذ خمیر چوب، تغلیظ و آب‌زدایی بیومس و خزه‌ها، صنایع غذایی و آشامیدنی مانند غلیظ آب‌میوه، استریلیزاسیون شیر و آب پنیر، صنایع بازیافتی و محیط زیستی و بازیافت داروها و آفت‌کش‌ها را در بر بگیرد.

فهرست مطالب کتاب

معرفی کتاب سیستم‌های غشایی برای شیرین سازی گاز

مقدمه

فصل یک: آشنایی با غشاء

فصل دو: گاز طبیعی و روش‌های شیرین سازی

فصل سه: فناوری جداسازی غشایی

فصل چهار: جمع‌بندی

منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

قیمت نسخه الکترونیک


منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D8%B2/book/72160

اقدام به جداسازی غشایی گاز با هدف حذف کربن دی‌اکسید در فرآورش گاز از مباحث مورد استقبال در پتروشیمی است. علیرضا توکلی در کتاب سیستم‌های غشایی برای شیرین سازی گاز به بررسی سیستم‌های غشایی، نحوه‌ی عملکرد، مزایا و معایب آن‌ها پرداخته است. از دیگر مطالبی که در کتاب سیستم‌های غشایی برای شیرین سازی گاز مطرح شده، می‌توان به گاز ترش و روش‌های متداول شیرین‌سازی آن اشاره کرد.

کتاب سیستم‌های غشایی برای شیرین سازی گاز برای چه کسانی مناسب است؟